30

Анонимен

преди 7 години

Пътищата им как са?Фоторепортаж за гладките, безлюдни пътища защо няма?

29

Баладжията

преди 7 години

Нали медиите уж трябва да са неутрални. Тея франс пресове, дойче велета и 1 куп британски медии все пишат разни такива статии в стил разказ на Елин Пелин, които са си чиста пропаганда в полза на нещо, някой, някаква идея и т.н.

28

Европейка

преди 7 години

Така е не само там,а по цяла Европа.За тези хора няма пари,но за гостите на Меркел има.Ако средствата давани за милионите навлеци се пренасочат към тези райони Европа ще се оправи,поне до някъде.

27

до 33

преди 7 години

Е добър ден.

26

Анонимен

преди 7 години

Не ви ли напомня за вашта мутроландия? Понеже работата ми е да пътувам с микробус и обикалям цялата територия попадам на страшни гледки. Няма да ги описвам подробно щото има хора със слаби нерви и сърца. Но само ще ви кажа че ако някои от вас са гледали филми на ХичКок могат да разберат какво виждам по селца и градчета. Такъв ужас ме обзема че натискам газта до краен предел за да подмина колкото се може по бързо през тези пущинаци. Няма да павярвяте но змиите и гущерите са повече от хората!

25

anonimen

преди 7 години

nqkoi xodil li e v novozagorskite sela xa idete da vidite za kakvo ide re4 samo starci i drugoto 6vedi takava e kartinkata ne samo tam

24

Анонимен

преди 7 години

Няма нищо. Тук след 10-15 години вижте какво ще стане. Франция е далеч.

23

anonimen

преди 7 години

ami kato korenqcite francuzi sa malcinstvo ve4e taka 6te e det se obarne6 tam afikanci s frensko grajdanstvo

22

Анонимен

преди 7 години

Хи хи хи.Не оставяш много на въображението.

21

снайпера

преди 7 години

Ах как искам да съм безгрижен като 5 годишен, та ако ще и на 165 да съм!Само една грижа трябва да разтоваря, и направо ще полетя...мноого ще ми олекне.

20

Анонимен

преди 7 години

Por que es usted tan ironico?А душа?Няма как човек да знае и може всичко,но може да е любознателен и да опитва.С изключение на теб разбира се,но ти ти със забавено развитие и с мислене на 5-годишен /нищо,че си на 65/ и ти е простено.

19

снайпера

преди 7 години

Затова искам да те компенсирам Наде!Заслужаваш по-добър ник, кво ще кажеш за моя стария?Ще бъдеш - Знайка Николова, и без това знаеш всичко. Не бързай, обмисли го 2/3дни...все пак това е важно решение!!!

18

Факт

преди 7 години

Южна Франция е вече ислямска ***!Доскоро бляскави курорти са заринати с ***...Миналата година дъщерята беше в Ница(месец преди атентата)-голямо разочарование!Тара.мбуки навсякъде,мръсотия и запуснати сгради.Само главната улица прилична,що годе.Марсилия-същата работа.

17

Анонимен

преди 7 години

До 20.От гледната точка на нашето поколение си прав. От гледната точка на новото, което расте, не си. При тях всичко е виртуално. Мисля, че ако не се изтрепем, в рамките на 50-тина години ще има вълна на децетрализация.

16

до Знайко

преди 7 години

Не е възпитано да се обръщаш към жена с '***',you little scumback!Не знам защо си решил,че аз съм тази персона,но не ме и интересува.Не знам и защо се обръщаш към мен изобщо след като ме нарече с доста обидни епитети.I'm speechless! ;-)

15

до 12

преди 7 години

Конферентна връзка.Виртуална любов.Интернет изживявания.Няма как да станеТеатър кино опера ресторанти барове дискотеки музеи паркове.....селото губи.Пропастастава все по голяма.Живота не е само клавиатурата пред тебеНе само в Бг но и в цяла Европа населението по селата е застаряващо.След още едно поколение ще има хиляди мъртви села в Европа.

14

MaйMyнaтa

преди 7 години

До Надя НиколоваИмаше една-Жена се пишеше тука, та и тя така се пържеше като и кажеш '***"!!Та и ти като нея, а?

13

Анонимен

преди 7 години

Южна Франция е най-красивата част на Европа за мен.Има всичко,плажове,планини,питейна вода в изобилие,умерен климат,отлична инфраструктура .Имам в предвид линията от Лион до Бордо през Лимож на Юг!

12

Нико

преди 7 години

Живял съм във Франция 7 години.В селата им няма *** и арабески защото работата ,която те търсят я яма там ( охрана в магазини и молове,интернет кабинки, търговийка т.е все на хляба мекото и на работата лекото търсят. До Коментар 9 Бг Франсе.Франузите са наистина най-големите лицемери и *** ви по характер.По това тяхно качество доста имаме да ги гоним.

11

MaйMyнaтa

преди 7 години

До Надя НиколоваКво е това- кес трес жули ***?! Щото аз си мисля нещо, ама знам ли!?!