139

Поп Грую

преди 7 години

"...Рекс Тилърсън прави първото си дипломатическо посещение в Русия, където вероятно ще окаже натиск върху Москва..."================Ъхъ. Повярвахме. Пет дни след епична издънка на безoчливите кpaваpи държавният секретар на Kpaваристан се явява в Москава за набиване на канчето. Вероятно??? Гoведотo Eлkа пак е пасло балдаран, пак е преписвало с треперещо копито от бта.

138

Вътре са

преди 7 години

Пробват докато ги ритне магарето.После няма да пробват.Че и помощ отнийде се не види.

137

Анонимен

преди 7 години

Русия си гони свойте интереси в съседни страни ,а какво прави САЩ на хиляди километри от територията си?

136

Анонимен

преди 7 години

Още има журналисти, които пишат за Путин! Хора, вече и децата знаят, че Путин е починал през 2008-*** от инфекция на чревни бактерии. Оттогава насам Русия се управлява от негов двойник под контрола на бившето КГБ.

135

Анонимен

преди 7 години

" Ядреното оръжие по оценки на американците е спестило 4 000 000 живота на техните войници и двойно повече на японците цивилни и военни , ако островите се превземаха с щурм постепенно."Ти наглосаксонските циници какво очакваш да напишат? По-злобно дебелоочие и престъпно измятане едва ли може да се състави.

134

Анонимен

преди 7 години

Като пишите в САЩ колко е зле и като знам ,че над половин милион българи отидоха да живеят там.Сърцето ми се къса за тях.

133

сдфвсд

преди 7 години

Странно!В последните дни и седмици ,вече не се поменава за ИД-то,атентатите им станах вяли и не се похвалват ,че са от ИД.ПОчна да се говори за Асад,че избил 200 хил сириици и че Русия го подпомага.Бързо се сменят версиите на Запада ,но хората не би трябвало да помним като маймуни.

132

до 176 барман

преди 7 години

Явно много си злоупотрбил с бара.

131

забравиха

преди 7 години

Осем години Путин си разиграваше коня с мълчаливото съгласие на Обама. Сега Тръмп е в трудното положение да чисти последиците. Те затова оскверниха изборите с наглите си заявления че Тръмп е човек на П.Накрая ще си седнат на ***, ама дотогава ще им берем кахъра.

130

барман

преди 7 години

Аз преди време бях върл русофил. Пиян руснак да видех на пътя и му помагах да изтрезнее, че да може пак да се напие. В публ. дом да видех рускиня и пусках по една сълза. Доста си поревах. Ама едно нещо ме отврати от братушките и техните квадратни глави. Високо самочувствие, нагли, пр.ости до откат, претенциозни, селяни, груби, скръндзи, абеее едно хубаво качество не им намерих.

129

Анонимен

преди 7 години

Тоест, Русия блокира повечето операции на ЦРУ, и сега ревете?

128

Петърчо

преди 7 години

Русия тествала хамериканските нерви? *** не може да бъде! Я да видим коя е държавата заобиколена от всички с бази на НАТО. Може би сме луди да вярваме, че на Асад веднъж на четири години, му хрумва да използва химическо оръжие? И докато хамериканците си плащат нефта от Сирия , Ирак, Афганистан и пр. с трупове а не пари, видиш ли, Русия била тази която тествала нервите им. Ами да, какво безобразие да кажеш, за святата Хамериканска държава, че направила нещо лошо някога. Да се покаем и да замълчим!

127

До SpaceX

преди 7 години

Япония в момента е най-големият балон, между другото.Тук няма грамотни икономически анализатори, но ще ви светна, че Япония е държавата с най-голям дълг в света. Тази държава на практика е във фалит.Толкова до "помощта на САЩ", да не говорим, че Япония е в огромна демографска криза.С приятели като САЩ - врагове не ти трябват.

126

76877

преди 7 години

До SpaceX 163 струва ми се цинично , да определяш като " манна небесна " 2 ядрени бомби

125

Към авторката!

преди 7 години

Как не ти гръмна главата от *** разсъждения! Напиши Путин покани Рекс и трета световна отпада.

124

гого

преди 7 години

Абе кой драскач я е писал тая статия

123

До SpaceX

преди 7 години

Даже Хитлер, когото изкарват за луд е имал като запас химическо оръжие.А химическо оръжие се ползва за масово поразяване на противника - говорим за повече от 10000 човека на химическа атака, а не измишльотините сега.И Хитлер е имал доблестта никога да не помисля да ползва това оръжие, а краварите от САЩ веднага ползваха атомните бомби по мирни обекти - главно жени и деца.Това ли защитаваш?

122

5648739

преди 7 години

До SpaceX 147 По тази логика - след 2001 -а са загинали над милион души в Близкия изток , казваш да бяха пуснали няколко ядрени бомби , да измрат само 200/300 хиляди А какво да кажем , че ядреното оръжие е използвано 45-та година , а последиците ги има и днес близо 80 години по- късно подобно е за химическото във Виетнам Предполагам правиш разликата ........

121

Малките деца

преди 7 години

Тука всичките сте като малки деца. И защото истината е, че нито "Америка за България", нито от руското посолство ще платят на някого да пише в този сайт.САЩ навлиза в огромна финансова криза. Само дълговете по кредитните карти там е повече от 1 трилион; да не броим останалите борчове.Тези проблеми се решават само с война и това, което се готви от години там е изпреварващ ядрен удар по Русия. Русия от своя страна се опитва да печели време.Това е, останалото писано тук са лаладжийски истории.

120

543287

преди 7 години

До SpaceXне е лъжа , за съжаление вярно здравият разум не може да го проумее , но също е така , как нрмален човек , може да използва химически оръжия , че да загинат над милион души , или ядрени оръжия - все едно не е било Дори и при воденето на война има някакви параметри , които да се спазват , да показват ,ч е все пак е останало нещо човешко в нас Но явно щом става дума за американските интереси , нищо друго няма значение