93

Край

преди 7 години

Тая е от боята. А ББ беше назначил за министерка една женица дето си държеше негова снимка на бюрото и така даваше интервюта. Улава работа.

92

Анонимен

преди 7 години

Да си кажем РЕАЛНо, БОКО направи повече за САЩ, РУСИЯ и ТУРЦИЯ от всички взети партии заедно. 1.преподписа за америк.централи и златото 2.Плати реактора3.Подари на Турция южен поток После кво искате, няма как да живеете добре, ОК ?

91

Анонимен

преди 7 години

Направо незнам какво ще правим без теб, аууу мале мале.

90

Да бе...ха,ха,ха,ха.

преди 7 години

...ЩОТО "КОМУНИСТИТЕ СА СВЕСТНИ"---------ЗАТОВА 3-ПЪТИ ФАЛИРАХА ДЪРЖАВАТА!ЗАТОВА --Луканов комунист от 3-то ПОКОЛЕНИЕ /много свестен/ ---ОБЯВИ ФАРИТА НА НРБ!!АЗ --НЕ МОГА ДА ЛЪЖА ТОЛКОВА МНОГО.....ха,ха,хаааааааааааааНЕ СТАВАМ ЗА КОМУНИСТ!!!!! !!!

89

иво

преди 7 години

Да се приеме в този вид - това няма да важи за хората ни в ЕС , а за тези в Турция !

88

Боко

преди 7 години

До 111. А как реши, че ти си умен, бе главок? Що не си направиш труда да видиш статистиката кои преобладаващо гласуват за ГЕРБ. А иначе твоето пошло лично мнение няма никакво, ама никакво значение за резултатите от изборите. И преди говорехте, нали, как ГЕРБ щял да загуби, как си отивал и тем подобни, а каква стана тя? Четвърти пореден път, ще има и още. И не се пени повече - от коментарите ти лъха единствено злоба и завист.

87

Анонимен

преди 7 години

От генерал Радев нищо не натиска, него го натискат да оказва влияние женералът му и любителката на рязане на глави! А тях кой ги натиска е ясно!

86

Анонимен

преди 7 години

Тоя пилот някой трябва да го приземи

85

Бай Хей

преди 7 години

До 106. Е, издаде се, левак. Разбра се окончателно, че си един и същ досаден червендалест мушморок. А критерият кой е комунист и кой не далеч не е толкова елементарен да се свежда до това, дали си бил член на ДКМС или БКП. Познавам доста лица, които не са били членове на Партията, но са по-големи зомбита и гове.да и от членовете й.

84

Анонимен

преди 7 години

До БокоЩе им се на гробарите, но това им е тавана - около 1100 хил. тъпанара. Достатъчно, за да бъдем последни във всяка позитивна и първи във всяка негативна класация.

83

Анонимен

преди 7 години

до 89 Много сми тичали по къра и викахме ура. Гонехме НАТО щото бяхме от Варшавския договор, и аз бях от тия , ама разглеждах по друг начин нещата. СЕГА НАШИТЕ ОТ Н А Т О СА НА ПОЛИГОНА КЪДЕТО СВАЛЯХ МИШЕНИТЕ ОТ РАЗ. И ЩЕ ГОНИМЕ РУСНАЦИТЕ ДО КРАЙ.

82

Боко

преди 7 години

До 104. Ако скоро има нови избори ГЕРБ ще има още повече гласове. Ако искаш, можем да пробваме.

81

ПРАВА Е СЪДИЙКАТА

преди 7 години

РАДЕВ ---ПРЕСТЪПВА КОНСТИТУЦИОННИТЕ ПРАВА НА БЪЛГАРИТЕ ,ЗА ПРАВОТО НА ИЗБОР!РАДЕВ --Е НАРУШИТЕЛ НА БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ!!РАДЕВ----НЕ Е ЧЕЛ КОНСТИТУЦИЯТА!РАДЕВ--Е НЕКАДЪРНИК ОТ МО!РАДЕВ --Е ПОЛИТИЧЕСКИ , НЕКОМПЕТЕНТЕН!РАДЕВ---НЕ СТАВА И ЗА Ч.Е.П .ЗА ЗЕЛЬЕ....!!!!НАПУСКАЙ РАДЕВ------ДАЙ СИ ОСТАВКАТА Т.ЪП..АКО.....!

80

Анонимен

преди 7 години

До 100. Тази мухлясала опорна точка си я заври отзад - не е интересна.

79

решетников

преди 7 години

До 88 анонимник. Знаем, че не може да го промени и точно това се опитваме да налеем в кухи кратуни като твоите. Че се оссра и сега се опитва да замаже оцапаното.

78

ист русофила.

преди 7 години

Мили мои русофилски ***, уволнавам ви. Избори след 4 години- до тогава я камилата я камиларя. Не мога да плащам за лаене по месечината. След 3 години ще ви проведа курс за поумняване.

77

Бай Хей

преди 7 години

До 88 и 90. Ти си пак, нали?

76

Анонимен

преди 7 години

Тая какво свърши досега че и с оставки заплашва кой плашиш *** ти служиш на народа не на Радев овчооо къде си тръгнала ***.

75

Бай Хей

преди 7 години

До 86 анонимник. А ти кой си, бе неизвестен? Не, не е вмирисано от гербави ***, на вас *** вечно ви се привиждат конспирации и заговори. Пишем си нормално, с аргументи, с убеждение, че сме прави, а не с гнусотии като твоите. И не сме един същ досаден анонимник, който не си слага ник, за да не личи, че е един. И все пак да ти напомня, че изборите току-що минаха и мнозинството избиратели показаха кого харесват най-много. Точка.

74

Locust

преди 7 години

Изобщо да не плаши ами да я подава. Как се изтърва удобното бюро? Само да се намира на приказка в медиите. Нито съм я чувал, нито съм виждал ефекти от работата и. Къш.