90

Кирил

преди 7 години

хахахахахаха

89

Анонимен

преди 7 години

Абе аз друго си мисля. Като стана войната в Ирак, голямата и страшна Иракска армия беше пометена за 2 седмици. Вярно не е имало партизанска война в градски условия, за което не знам дали да се благодари на Иракската армия или да се проклина. А тук вече 5-6 години някакви бандити си правят каквото си искат и големите армии не могат да им направят нищо кой знае какво. Че даже и сами влизат в капаните им. Много изводи могат да се направят от това. За сплотеността, нацията, желания, тревоги и т.н.

88

ЦК на Либерастите

преди 7 години

UK c US съвсем косвено и беобидно основаха джихат опозицията на Бараш която яде сърцата на христяните в региона.

87

Христо

преди 7 години

Ами, какво да кажат англичаните,... каквото им кажат американците.

86

чичо Томахавчо

преди 7 години

Казвам ти Асаде сещай се Владимире.

85

dido

преди 7 години

Добре де в Мосул пак ли Асад атакува с химически оръжия??

84

трибунала в Хага

преди 7 години

Милошевич беше оправдан от трибунала в Хага по всички точки. За военните си престъпления в Ирак, Буш и Блеър трябва да лежат по 25 години в килията в Хага, в която лежа и Милошевич.

83

Шоп

преди 7 години

До славянинАтлантиците и техните дебилни фенове само трябва да се радват, че Путин е минал през школата на КГБ и има желязна психика, ако някой друг беше на негово място, щяха да му избият отдавна балансите--------Що бе, кво толкова е станало, че да му избиват балансите? Нали такова... само една столова ?

82

Анонимен

преди 7 години

Факт е, че Асад не ходи до тоалетната без да пита Путин! А за бомбите....

81

Анонимен

преди 7 години

Имаха доказателства и за химическото оръжие на Садам Хюсеин в Ирак.Разрушиха една държава,родиха от руините и ИДИЛ,не намериха и грам химикали,отнесоха милиарди долари и..... признаха като грешка нападението в Ирак.Този филм сме го гледали вече.Ипоследствията са ужасяващи-терористични атентати по целия свят.При всяко криминално деяние следователите търсят мотива(причината) за извършването му.А в случая със Сирия намерихме повода...

80

проктолог

преди 7 години

Лондон: Имаме доказателства, че Русия е отговорна за жертвите от химическия ад. Ще извадим епруветката с прах за пране от времето на Буш е ще я пробутаме като сирийско химическо оръжия.

79

Съвет

преди 7 години

До ОНЗИ 84 На гол *** шега не се прави.Путин трябва да разбере кой е Властелина и да слуша началника си Тръм.

78

О Боже

преди 7 години

"Куче, ти ще отговаряш за жертвите на американските терористи, ако не проговориш и не седнеш на чина и напишеш едно стихотворение......ТАКА значи не искаш, ясно....правиш се, ще ти наложа санкции....."Каза 4 годишната Жаклин и се начумери на кучето си .

77

шовинист до 89

преди 7 години

Момче, гръцките полковници след преврата в Атина искаха да присъединят Кипър към Гърция и тогава турците предприеха операция Атила. Колкото до кралството на сатана, наречено Великобритания - тези из. роди са отговорни за цялостното унищожение на бялата раса. Излишно е да споменавам, че самият главен емисар на луцифер на земята - ротшайлд, не живее в сащ, а в лондон. малките букви са нарочно :)

76

Анонимен

преди 7 години

За да спрат протестите в русия почнаха пак да избиват хора.скачени съдове

75

Анонимен

преди 7 години

До ИВОДокато има пияни и агресивни руски ***, ще има и кравари.

74

Руска дезинформация

преди 7 години

До ДО ОНЗИВ Кипър гърците направиха преврат и искаха да се присъединят към Гърция. Това са фактите, останалото са русофилски лъжи.

73

Georgi

преди 7 години

Vie Anglosaksonski goveda mnogo skoro shte razberete poslanieto na Putin... S Irak vi se poluchi s Afganistsn sushto s Libia sushto no v Siria produljavaite i shte chuete voq na mechkata...

72

Анонимен

преди 7 години

Загиваща Англия ми прилича на някогашна социалистическа България. Когато в Москва кихнат, в Бългврия се разболяваха. Помните ли когато Буш каза, че в Ирак има химически оръжие и трябва да се напада. Тогавашният *** - премиер на Англия, Тони Блеър щеше да се разплаче от умиление и не престана да подскача, че това е истина. Оказа се, че няма такова нещо, Блеър се подлагал на Буш по инерция. И това грозно женище и то по същия начин. Съвсем изчезна достойнството в политиката.

71

ИВО

преди 7 години

КРАВАРИТЕ ОТ САЩ НАПАДНАХА -ИРАК,ЛИБИЯ,СЪРБИЯ -СЪЗДАДОХА ИДИЛ И АКО ИМА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОИНА ТЕ ЩЕ Я ПРЕДИЗВИКАТ И ТОГАВА НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ ОСТАНЕ ОТ ТАЗИ ЦИВИЛИЗАЦИЯ.САЩ СА АГРЕСОР В СВЕТОВЕН МАЩАБ..КРАИНО ВРЕМЕ Е ДА ГО РАЗБЕРАТ ВСИЧКИ