21

славянин

преди 7 години

Тезата на атлантическите военнопрестъпници, че Асад е използвал химическо оръжие срещу цивилни, когато армията му бие ислямистите по целия фронт, е предназначена за декортикиланите ''демократи'' по целия свят защото само те могат да я приемат за убедителна!

20

Анонимен

преди 7 години

Експерт: Химическата атака в Сирия бе провокация към САЩ!По скоро: Химическата атака в Сирия бе провокация от САЩ!

19

Анонимен

преди 7 години

21 Той и Хилер казваше че няма да нападне никога Русия и Сталин, но на фашист никога не може да се вярва! Те са болни мозъци!

18

славянин

преди 7 години

"Няма как опозицията на Башар Асад да е използвала подобно оръжие. То може да се притежава само от държави, а не от организации", убеден е Мохамед Халаф.Тоя *** как лъже като дърт ислямисти и как си мисли че нормалните хора му вярват!

17

Анонимен

преди 7 години

До ЕРДОГАН 10Не, предупредили са ги точно 1 час преди това, и то само защото имат такъв подписан меморандум за предварително оповествяване! СЕГА МИ Е ИНТЕРЕСНО, СЛЕД КАТО РУСНАЦИТЕ ГО ПРЕКЪСНАХА, КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ КРАВАРИТЕ!? Ще им стиска ли да повтарят "номера"??? Макар че, то и защо им беще първия път, след като изтреляли 59 ракети, от които 38 са се загубили, пистата цяла и невредима и по-голямата част от самолетите са си на мястото!! Тия краварчета, освен че ще ги осъдят, ще станат и за смях!

16

взети заедно

преди 7 години

По време на предизборната кампания, Донката Трумп каза, че Асад е по-умен от Хитлъри и от Барак Хюсеин, взети заедно.

15

логично

преди 7 години

Всъщност, обясненията на Анализаторът, съвсем ясно показва, защо Русия не би позволила използване на химическо оръжие. А Башар Асад би трябвало да е напълно неграмотен за да се вкара сам във въпросната ситуация, както себе си така и съюзниците си. От друга страна провокативното използване на химическо оръжие, от така наречена та опозиция, има чудесно логично обяснение, както показват последващите събития.

14

Анонимен

преди 7 години

Защо телевизиите не пуснат кадри от Мосул , където има не десетки , а стотици избити от САЩ . Алооооо телевизиите ...нима смъртта на тези иракчани не ви вълнува, а ви вълнува само как да се свали Асад и интересите на краварите във Сирия

13

АТАКИСТ

преди 7 години

***, не беше ли обратното.."Химическата атака бе провокация на САЩ чрез платените си терористи"?Колко получаваш на месец от хамериканското посолство у нас, ***?

12

Анонимен

преди 7 години

До СРАМНО!! 10Да, СРАМНО Е ДА ЗАЩИТАВАШ говедари, които даже нищо ново не могат да измислят, освен номера с епруветката на НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ!!! Забрави ли???? А какво става в Мосул???? Господи Боже, колко н.е.н.о.р.м.а.л.н.и.ц.и има още по света, които не виждат по далече от носа си!!!!!! СРАМ И ПОЗОР!!!! ДАНО ПУТИН ТОЗИ ПЪТ ИМ НАТИКА ФЕЙСА В Л.А.Й.......Т.А ИМ!

11

Анонимен

преди 7 години

НЕЩАСТИЕ! ЗАЩО ДАВАТ ТРИБУНА НА изперкали "експерти"? КОЙ го е нарочил за "експерт"! Влечуго! Иска да докара света до трета световна!?***.и!!!

10

Георги

преди 7 години

Абе и децата вече в първи клас не вярват на лъжите на САЩ ама виж ние в България сме верни лизегъзци... Нямало е никъква химическа атака и това всички много добре си го знаят. Обявили един ден Американските лъжливи ***,че Асад използвал химическо оражие и сега ние трябв да им вярваме и защо? Тия нещастници в Америка си мислят,че са безсмъртни но ще си платят за всички престъпления срещу човечеството.

9

Анонимен

преди 7 години

Сутринта още един сирийски експерт със злобен поглед по нова тв , който защитаваше опозицията говореше против Асад . Това било злото видиш ли ... И никой не го пита че това значи ли че са на страната на ислямските и умерените главорези .Защото точно това значи,че нямат проблем със ИД, нямат проблем със бурките, с обезглавяваниета на ислямистите ,проблема им е със Асад , който защитава християните, алевитите . Какви хора като тези експерти сме приели , че им и даваме ефир .

8

СРАМНО!!

преди 7 години

ХАЛАФ, не зная ЧИЙ гражданин си, но е срамно и недостойно да защищаваш Путин и Асад: значи те си НАПРАВИЛИ ЗАЕДНО ЕКСПЕРИМЕНТ< като се НАГОВОРИЛИ да пуснат хим. оръжие, за да видят реакцията на САЩ!!???Ами тогава ТЕ, ДВАМАТА ВЕЧЕ са за МЕЖДУНАРОДЕН СЪД в ХАГА( досега беше само АСАД.ТРЪМП е предупредил Путин съгл. РЕДА и скл. споразумения.Добре, че го каза, Халаф, вече ШЕСТ ГОДИНИ Путин и АСАД експериментират ПРАЩАНЕ НА МИГРАНТИ< УЖ "бежанци" в ЕС, за да ни УНИЩОЖАТ.Какъв паспорт имаш ХАЛАФ??

7

ужас

преди 7 години

Вчера Ройтерс съобщи че ИД е извършила химическа атака срещу Мосул,но затова нито стон нито ред,ния на чия страна сме хора....

6

Анонимен

преди 7 години

кой е тоя Мохамед Халаф и по какво е експерт , на мен повече ми прилича че е от мирните терористи дето първо те разстрелват а после ти отрязват главата

5

Jack Burton

преди 7 години

Поредният диванен експерт.

4

Анонимен

преди 7 години

какви са тия мними експерти , защо искате да ни втълпите че асад или русия са виновни за тая хим. атака , при положение че вече водят две години война с терористите и са на финала да спечелят и изведнъж хоп химическо оръжие, тия можете да ги говорите на нашия бившия президент роската че да му обогатите репертоара , а пък аз ще ви поздравя с една къса и това е

3

Анонимен

преди 7 години

това са общи приказки и глупости, които всеки може да каже

2

Анонимен

преди 7 години

Израел клекна и ще се изтегля от окупираните територии.