35

Пръц

преди 7 години

Ал Бънди !

34

Анонимен

преди 7 години

Повечето държави в ЦЕЛИЯ свят НЕ разрешават да гласуват гражданите им които са в чужбина. Само ние сме либерал-толерасти. Даваме всеки каквото си иска да прави. И после ДОСТ в парламента.

33

Анонимен

преди 7 години

Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.....Чети неграмотнико. Бавно и на глас.

32

ЙОРДАН ИВАНОВ

преди 7 години

СИК 320400012 Град Лондон, Посолство на Република България Юг, на адрес: 186-188 Queens Gate, London, SW7 5HL, United Kingdom !

31

Анонимен

преди 7 години

Чл. 10. Изборите, националните и местните референдуми се произвеждат въз основа на общо, равно и пряко избирателно право с тайно гласуване.....Чети неграмотнико

30

Анонимен

преди 7 години

В България избирателите намаляват, а в чужбина се увеличават.

29

Анонимен

преди 7 години

Ако от генерали ставаха Президенти, светът отдавна да се превърнал в казарма.

28

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Не вярвах, че някога ще има по-жалък президент от Плевнелиев.Маринкин/Радев още на старта на своя мандат е на път да бие Плевнелиев.Напълно неадекватен е генерала от несъществуващата българска авиация.Напълно неадекватен !Плевнелиев беше ***, но поне се беше определил от коя страна на барикадата стои. И отстояваше позицията си до края !Този е по-жалък от Плевнелиев, защото се лута между изфабрикуваното си русофилство и стремежа да угоди на евроатлантическите господари и техните лакеи.

27

Анонимен

преди 7 години

В Конституцията няма подобно нещо. Я ти вземи да я прочетеш и като свършиш ми цитирай къде точно е упоменато кой може да гласува на избори....Я пак!Всеки пълнолетен гражданин на република България има право да избира и да бъде избиран. Независимо от пол, вероизповедание, етнос, образование и т.н.

26

Вермахт

преди 7 години

БГ стадо е на път да изчезне с тая злоба,омраза,расизъм към малцинствата в България....за всеки проблем на крадливия и корумпиран българин изкарват виновни малцинствата...Иван,Бойко,Кунева,и други крадливи екземпляри да не са от малцинствата.....българина за два сребърника е готов да си продаде и жена си,държавата и народа си... А и от векове насам България страда от български управници национални предатели.........ДОГАН е истинския Български политик,защитник на Българските национални интереси

25

Анонимен

преди 7 години

Като слуша човек кахърите на Президента ще рече, че в България вече е дошло "светлото бъдеще" ! Ама, така е - човека фърчи !

24

Анонимен

преди 7 години

Радефффф много иска да е като Ердоган, но не му достигат около две топки.

23

ДОСТ

преди 7 години

Не берете грижи за ДОСТ,гнусните фашисти които с подкрепата на БГ държава тероризирахаизселниците ще се получат заслуженото....

22

Жириновски

преди 7 години

Вие , българите , винаги сте се извъртали , но ве4е сме ви поставили на бавен огън и оттърване няма .

21

Анонимен

преди 7 години

Къье гладуват или гласуват хмм как къде по света разбира се

20

Хитър Петър

преди 7 години

В Турция гласуват по 15 пъти и още толкова в България, че се опитват да гласуват и в друга европейска държава. В крайна сметка ДОСТ не влезе в парламента и Турция много се ядоса, ядоса се и Местан, който беше бесен и искаше изборите да се касират, както и че правата и свободите му били нарушени и щял да съди България. Блокадата на границата нарече нарушаване на права и свободи и нов възродителен процес.

19

Анонимен

преди 7 години

С мантрата за "турската заплаха" и премахването на 50 хил. турски гласове, Радев се опитва да задраска гласовете на над 1,5 млн. българи по света.

18

ма

преди 7 години

***, нема такива въпроси, колко са гласували и за кой са гласували! иде некъв президент и пита - *** тва са над 2 млн. българи, които работат и харчат у бг. ***, как решаваш с неква измислена дума уседналост да ги лишиш от конституционно право на глас! един път ги лишаваш от правото на труд, втори път от право на глас, *** само вие с жена ти ли ше гласувате и комунистите, белким спечелите изборите некога. то само вия останахте. срам немате!

17

ЕСХАЧ

преди 7 години

Правилен ход на президента. Демокрацията не значи свободия, а правила и морални принципи, които трябва да се спазват. Не може да ползваш само права без да имаш и задължения. В САЩ проблемът е решен - не плащаш данъци не можеш да гласуваш. Как така човек не знаещ български да може да гласува -все едно аз да гласувам в Швеция. Германия нали не ни позволява да гласуваме на тяхна територия само в посолството и консулствата.Точно така трябва да се гласува - само на българска територия по света.

16

Анонимен

преди 7 години

Това са " съвети" от Москва .Помислете ! Веднъж ни посъветваха да направим 1/3 от българите " македонци" и номера стана ,те ве4е не искат да са българи .След 50 години ще ни поемат разходите за да отидем до урните ,но няма да има желаещи.