298

Баба Ванга

преди 7 години

Асад ще свърши като Кадафи а Путин ще свърши като Саддам!

297

Анонимен

преди 7 години

до 319 тъй като гледам Доктора..направо се е посссрал. Дали с Влкадимир сега не си пият уискито някъде двамата?Владимир никога няма да изостави Доктора!А..забравих да кажа..двата хамерикански кораба обстрелвали Сирия вече се изтеглят към Гибралтаския проток!

296

ЕВАЛЛА НА САЩ

преди 7 години

ДАНО ПРИ СЛЕДВАЩИЯ УДАР ДА ИЗСТРЕЛЯТ НЕ 59 , А 590 РАКЕТИ ! ТА БЕЛКИ НА АСАД МУ ДОЙДЕ АКЪЛА В ПРАЗНАТА ГЛАВА И СПРЕ ДА ИЗПОЛЗВА ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ ! А АКО НЕ МУ ДОЙДЕ АКЪЛА ТОГАВА АМЕРИКАНЦИТЕ ДА УДАРЯТ ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ УКРИТИЯ В КОИТО АСАД МАЖЕ ДА СЕ КРИЕ , ДА УДАРЯТ С ТАКИВА БОМБИ ,КОИТО СА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ТАЗИ ЦЕЛ

295

ха-ха-ха

преди 7 години

Тръмпеца леко се пошегува, а руснаците вече напълниха гащите...

294

Анонимен

преди 7 години

Баба Ванга каза нещо преди време...пече се за съжаление.

293

Анонимен

преди 7 години

Световните агенции, дават базата отблизо, не могат да открият никакви увреждания. Американците по-добре само да плашат,но да не стрелят, че стават за смях !

292

Анонимен

преди 7 години

Бърз, смел, ефектен, но късоглед ход на САЩ - нищо не променя. Противпоставянето само се засилва. Сега някъде някой ще удари техните приятели. Предполагам в Йемен саудитите ще ядат пердах.

291

Анонимен

преди 7 години

до 312Да, затова избяга 45-та Хитлер с подводница към Южна Америка!

290

БАБА БУНА

преди 7 години

ОТ ВОЕННА ГЛЕДНА ТОЧКА,ТАЗИ ОПЕРАЦИЯ Е ГОЛЯМ СМЯХ

289

Анонимен

преди 7 години

До До мазепаХитлер три пъти е отказал предоставения му за евакуация самолет.

288

браво на САЩ

преди 7 години

Руснаците си мислят ще като подкрепят сирийския диктатор никой няма да има смелост да се противопостави на издевателствата на сирийското правителство подкрепено от руските алкохолици !

287

Годжи

преди 7 години

Да пръснеш 88 милиона долара за 5-6 бракувани тенекии миг-23 и 4 сиройски войници!Е Бравууу!

286

Анонимен

преди 7 години

Базата е много увредена, сега, ще боядисват поне един ден.

285

До мазепа

преди 7 години

Хе-хе, каква отговорност бе пич, просто го е направил от страх какво ще му се случи и да си спести мъките и унижението.

284

Света има бъдеще

преди 7 години

Тук няма значение числато 59, 23, 36 и т.н. Днес истинската новина е че световният полицай САЩ си пое функциите след 8 год. прекъсване по времето на мухльото Обама. Тези 8 г бяха ужасни за целия свят. Бандити като Путин започнаха да нападат най-безцеремонно съседите си и да им отнемат международно признати и гарантирани територии. Други бандити като Асад подложиха на геноцид собствените си народи. Трети бандити Иран и КНДР поискаха ядрено оръжие. Накрая бандитите от РФ, Иран и Сирия се съюзиха.

283

Анонимен

преди 7 години

до 308Хитлер нападна Русия, Мазепа! А който нападне Русия, руснака го гони до дупка!Там е разликата! Аре и на теб чао!

282

мазепа

преди 7 години

До АнонименАко всички политици поемаха отговорнстта за провалите си така както Хитлер я пое, моралът в политиката щеше да е друг. Това ти стига за днес. Чао.

281

Анонимен

преди 7 години

до Тико...хамериканци и руснаци си правят майтап за сметка на изстрадалия сирийски народ. Това е.

280

Анонимен

преди 7 години

Базата си е жива и здрава, войската,ще яде консерви и, ще псува( столовата е с паднала мазилка), американските кораби се изтеглят по спешност...ами това е,САЩ подпомогнаха ИД , до колкото могат (не много) и сега бягат.

279

пророка Олег

преди 7 години

има нещо гнило тука, както винаги. гледах сега кадри от "пораженията" . почти нщо сериозно, самолетите на открито не са засегнати !!!!няколко хангара са уцелени, някои празни а други със самолети за ремонт. полосите за излитане изобщо не са засегнати. или краварите са некадърни или това е игра за да се спре давлението над тръмп за връзки с русия..........н еможе в 21 век да не уцелиш самолетите , които стоят около пистата. преди това ФАЩ предупредили руснаците.