23

Анонимен

преди 7 години

До не позна генералаКолкото повече Путин бръщолеви глyпости, толкова повече утежнява положението на Русия.

22

Анонимен

преди 7 години

Единствените до сега, които се държат като пълни и.дьоти са Сащ

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 20"Химикалите за изработване на това оръжие се внасят от Турция и са за ИД. Срещу която Ердоган говори, че се биел."Недей се хаби мойто момче, никой вече не вярва на руските опорни точки, демек тлъсти руски лъжи.

20

не позна генерала

преди 7 години

Алън смята, че Русия и Иран няма да защитят сирийския президент. "Кой ще се изправи и ще заяви, че е недоволен от това, че САЩ са наказали сирийците...", но в изявлението на Владимир Путин четем: "Ударите на СПЩ по Сирия са агресия срещу суверенна държава и нарушават нормите на международното право под измислен предлог.".

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 19"Тръмп отиде да се крие под полата на Си Цзипин, че Дебелака от С. Корея не си поплюва."Май единствената надежда някой да накаже САЩ на вас русофилите остана Ким Чен Ун. За ваше сведение Ун много добре разбра какво го очаква ако продължава да се прави на голяма работа и от тук нататък ще се държи като наакано дете пред майка си.

18

Анонимен

преди 7 години

Химикалите за изработване на това оръжие се внасят от Турция и са за ИД. Срещу която Ердоган говори, че се биел.

17

Анонимен

преди 7 години

Само ид.иот може да нареди подобна атака с подобни доводи, ако краварите си мислят, че по този начин ще си рестартират икономическият балон - не са познали, този път останалите играчи няма да са толкова глупави да приемат войната на своя територия...

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 10Въобще не си въобразявай, че руснаците няма да отвърнат на този удар! Само, че те имат глави на раменете си и зная кога, как и къде!!! А и да ти кажа, с това необмислено действие краварчетата доказаха, че нямат никакъв акъл. Я ми кажи, къде ще се крият ако почне войната? Не са си подготвили още станциите на Луната или Марс! Или си мислиш, че ВСИЧКО ЩЕ ГИ ПОДМИНЕ??? Пък и нещо друго, да изтреляш 59(!!!!) за милиони зелени хартийки ракети срещу неколко стари самолети?????

15

Анонимен

преди 7 години

Тръмп отиде да се крие под полата на Си Цзипин, че Дебелака от С. Корея не си поплюва.

14

Мислеща

преди 7 години

На САЩ спешно им трябва глобален военен конфликт, в който да натикат и Русия и Китай. Само така ще могат да рестартират фалиралата си икономика, както го направиха след първата и втората световни войни. Третата световна война е нужна на елита, за да наложи новият световен ред /за тези, които оцелеят/, но за съжаление пак обикновените хорица са губещата страна. Може само да се молим Бог да ни пази и да вразуми световните лидери!

13

Анонимен

преди 7 години

явно идеята е да се помогне на ислямска държава.

12

Анонимен

преди 7 години

Няма доказателства, че химическото оръжие е на Асад. Преди войната срещу Ирак поне изиграха някакъв театър с едно шишенце с нещо бяло вътре, което било "доказателство". Сащ винаги и в дипломацията и при военни операции се държат като слон в стъкларски магазин.

11

Анонимен

преди 7 години

Асад за пореден път им строши кокалите на порения краварски шут, само за статистиката Дамаск е най-често нападания град в света опитвали са се всякакви да го владеят., Асад разбира се ще си иде един ден, но само след като защити народа си срещу всички агресори . Въпроса е кой ще дойде после и как ще озаптят терористите види се вече терористите разполагат с химическо оръжие.

10

Анонимен

преди 7 години

До САЩ СВЕТОВЕН ЖАНДАРМ 1Не световен жандарм, а СВЕТОВЕН ПРЕСТЪПНИК!!!!!!!!! КОЙТО КРАЙНО ВРЕМЕ МУ Е ДА ОТИДЕ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА! Колкото смърт, трагедии, жертви и страдания са донесли тия кравари, ТОЛКОВА НЕ СА ДОНЕСЛИ ВСИЧКИ СВЕТОВНИ ДИКТАТОРИ ОТ НАЧАЛОТО НА СЪЗДАВАНЕТО НА ЧОВЕШКИЯ РОД!!!! ТОВА СА ЧОВЕШКИ ИЗЧАДИЯ! С деформирани от ГМО, треви и психотропни лекарства мозъци и си остават отвратителни душевни инвалиди!!!! Ако си мислят, че с тези действия нещо печелят, ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖАТ!!!

9

Анонимен

преди 7 години

Путин е на валидол.

8

Анонимен

преди 7 години

А КИМЧО, кога ще го накажат, когато цъфнат налъмите ли? ТА ТОЙ ДИРЕКТНО ЗАЯВЯВА, ЧЕ ЩЕ ИЗПЪРЖИ войските на ФАЩ в Ю. Корея!!!

7

Фейк държава

преди 7 години

Тръмп решава вътрешни те си проблеми с агресия срещу чужда държава,без да изчака доклад кой е виновен за хим.атаката.

6

не позна генерала

преди 7 години

Джон Алън не случайно е пенсиониран генерал. Президентът Владимир Путин смята, че америчките удари по Сирия нанасят ущърб на отношенията с Русия и създават сериозно препятствие за създаване на коалиция с участието на двете страни за борба с тероризма.

5

Предусещам

преди 7 години

Предусещам какво ще направи Путин. Ще остави Асад да падне и да настране хаос в Сирия и Ирак. На мястото на Асад ще дойде някой агресивен демократичен диктатор.

4

правилно ли разбрах

преди 7 години

Асад унищожава завод за химическо оръжие на умерените терористи подкрепяни от Турция и Саудитска Арабия. САЩ са ядосани и стрелят. Това говори, че завода за химическо оръжие е с одобрението на САЩ. Въпроса е, срещу кого искаха умерените терористи да използват тези оръжия и защо САЩ са ядосани? Явно завода за тези химически оръжия е активно мероприятие на ЦРУ, а Путин го унищожи