20

varg

преди 7 години

Разгледах й фейсбука само портретни фотоси предимно и две с тоя самолет.

19

Кратун

преди 7 години

Толкова кножки и лицензи означава само едно - много пари и свободно време. Това означава, че не работи, а колко учи е друг въпрос. Лиценз за частен пилот струва над 2000 лева. Нямам представа за точната цифра.... Да е жив и здрав спонсорът. Да се хвалят тези, които са го постигнали сами.

18

Само питам

преди 7 години

А кога и къде натрупа задължителния професионален стаж, необходим за E и D категории?

17

az

преди 7 години

добра дупара има, *** в лице не мога да преценя от тая снмка.

16

Анонимен

преди 7 години

Това изобщо не ни интересува!Пишете повече за Бойко,Путин и Ердоган!

15

РВ

преди 7 години

Интересно......аз също мога да управлявам всичко изредено по- горе, но никой не пише по вестниците за мен, а и аз не го смятам за кой знае какво постижение. Да не говорим че ако накараме стилиянчето да направи един скандинавски завой с рали бегачка, или да кацне на 100 кнотс кросуинд с едномоторен пайпър и ще се простим с нея.

14

Иван

преди 7 години

Ако някой иска да стане пилот и има пари, въобще да не си губи времето с тази специалност. Учат те на пълни глупости, а и висше образование не се изисква. Пригответе се да кихнете 45К евро минимум и после 20-30к, ако компанията не се съгласи да ви доплати(напоследък се случва доста). Сега гражданската авиация я наричат платената авиация. От нашите един прекъсна и се отказа от ТУ, после баща му му плати каквото трябваше и сега е капитан.

13

Анонимен

преди 7 години

Драйфа ми се като чуя или видя човек от женски пол който скача с парашут, ходи по пещерите за прилепи, катери по скалите, стреля с оръжие, лети на параглайд, тренира карате, явява се на конкурси по красота, и кво ли не още! Питам се, жена ли е това? Или същество с много комплекси които избивата ли избиват. Има нещо ненормално във всичко това.

12

Анонимен

преди 7 години

Едно е да ги "вземеш" тези категории, съвсем друго е да можеш да управляваш съответните превозни средства умело и уверено. Това става с практика, а към момент калкото и да смятам това девойче, не е имало врееме за такава.

11

Безпартиен

преди 7 години

До колкото съм запознат курсовете за Авиация бяха безплатни за специалността и. А и в тази сфера има широк недостиг на кадри. Браво на девойката за упоритостта. Само адмирации за такива хора. Става и в България само да не те мързи и да имаш ясна цел какво искаш от живота. Готино момиче, в България се случват и хубави неща. Нека да се представят такива новини вместо поредната порция катастрофи и атентати, които ни правят пасивни и цъкащи с език. Повече млади хора да взимат пример от това момиче.

10

varg

преди 7 години

А влак може ли да кара?Аз мога.

9

батко

преди 7 години

До номер 9. Курсовете бяха безплатни до 2009 и то за някои и само в ТУ София. А последния випуск беше 2007. Бойко спря програмата и сега авиацията е платена само за хора с пари

8

Батко

преди 7 години

Доста пари имат мама и тати. CPL е 50к евро. Спонсорирали са и тази статия. Иначе факултета в пловдив едно време приемаха с 3-4 , а сега сигурно с хляб и мед.

7

Анонимен

преди 7 години

с лека корекция към коментиращите - за студенти авиация курсовете са безплатни.

6

Анонимен

преди 7 години

Това е самоцел, колекционира категории за управление на МПС. В крайна сметка като и надуят корема ще кара бебешка количка.

5

Анонимен

преди 7 години

татенцето ли плати обучението за пилот + тази скалъпена статийка?

4

tangra

преди 7 години

20 000 eвро е за пилот на едномоторен самолет с до + 1 пътникИ аз искам :)

3

Браво момиче

преди 7 години

Само така! Напред!

2

мда

преди 7 години

Браво на момичето :) без да издребняваме, но тези курсове (всичките един след друг и особено последния) са си една камара пари и време. И като добавим факта че е студентка могат да означават че има солидна подкрепа зад гърба си особено финансова...

1

Анонимен

преди 7 години

Летяща чиния може ли да кара?