224

БИЛЯНА

преди 7 години

Ако в България се случи подобно нещо никой няма да даде кръв. Толкова сме освирепели един към друг, че не остана човещина в душите ни.

223

ЧАР

преди 7 години

Е НИЕ ПОНЕЖЕ ВЕЧЕ СМЕ ЗАПАДНОЕВРОПЕЙЦИ ПРИЕХМЕ ТЯХНАТА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА И ЩЕ ДЕЛИМ ЧОВЕЦИТЕ НА ХОРА И НЕ ХОРА. НО Е ДОБРЕ ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ЖИВОТА Е НЕПРЕДСКАЗУЕМ И ОБИЧА ДА НАКАЗВА С ОБРАТИ ТЕЗИ КОИТО НЕ МОГАТ ДА ИЗРАЗЯТ СЪЧУВСТВИЕ КЪМ БОЛКАТА НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА В РУСИЯ.

222

тъп като usa кравар

преди 7 години

До USAна кой какво изтича пилешки мозък този човек има пари власт и за разлика от теб много акъл в главата ти си *** кравар и това е сложна материя за теб безмислено е да ти се говори

221

Анонимен

преди 7 години

До пенсионер Няма нужда някой да ни внушава . Ние сами си го видяхме ,контролираното падане на ,,кулите ,стопеният метал ,.Видяхме голата поляна пред Пентагона ,дупката в която самолета се,, шмугна ,, и после се ,,изпари ,,и върхът на глупоста беше, че Осама ръководи от Тора - Бора -разрушен от Съветската Армия през 80те години Пък и за лъжци като теб,Путин пръв подкрепи Буш .

220

Анонимен

преди 7 години

ВЛАСТИТЕ В ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО СА ВЗЕЛИ РЕШЕНИЕ ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ КОНФРОНТАЦИОННАТА СИ ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА РУСИЯ .НА ДНЕВЕН РЕД СТОИ ВЪПРОСА ДА СЕ ЗАПОЧНЕ ПЪЛНОЦЕНЕН ДИАЛОГ И СЪТРУДНИЧЕСТВО МЕЖДУ ЛОНДОН И МОСКВА .ТОВА ПИШЕ ДНЕС THE INDIPENDENT// С ЕДНА ДУМА РОДШИЛД И БАНКЕРИТЕ МУ КОИТО ДЪРЖАТ И ЛОНДОНСКОТО СИТИ И НА ПРАКТИКА УПРАВЛЕНИЕТО НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ОБРЪЩАТ ПАЛАЧИНКАТА ,ТАКА ,ЧЕ НАШЕНСКИТЕ СОРОСЧЕТА ПОИЛКАТА ИМ ЗА ПЛЮЕНЕ ПО АДРЕС НА РУСИЯ СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ ПРЕСЪХНЕ

219

Анонимен

преди 7 години

ВИЖТЕ ДЕМОКРАЦИЯТА ИМ,НЕ СЕ ЧУДЕТЕ НА ЛИЦЕМЕРИЕТО ИМ !

218

Петко

преди 7 години

Съпричастност или несъпричастност няма да върне загиналите !

217

пенсионер

преди 7 години

Как да бъдеш съпричастен към хора, които се опитаха да внушат на света че терористичният акт на 11ти септември е извършен от самите американци.Не съм сигурен,но ми се струва че досега никоя терористична организация не е поела винатаза случилото се в Санкт Петербург.Ако е така,това означава че ще има още такива''неорганизирани''атентати.

216

ооо я стига...

преди 7 години

Да не би Путин да е бил съпричастен със западните трагедии?! само неговите *** (много от които тук) се заяждаха и обиждаха и злорадстваха..

215

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Трябва да приемем, че запада се интересува само от запада.Ако стане атентат в София, да не мислите, че айфеловата кула ще стане бяло-зелена-червена?Затова и гледам с известна тъга глупоста на хората публикуваща френско-английски знамена в ФБ по повод някакъв атентат.Тези глуповати сънародници никога няма да сложат знамето на някоя СМОТАНА по техния критерий държава, въпреки че става дума за човешки съдби.Така че скърби се винаги за богати и уредени държави.

214

да

преди 7 години

е, щом атентатите правят лицемерите от Запад толкова "хуманни" и съпричастни, то тогава нека им пожелаем още много подобни поводи за "човещина" из цяла Западна Европа

213

Анонимен

преди 7 години

А кой организира 11-ти септември в щатите? Някой повярва ли че шепа *** са способни натова, освен като жертви.

212

Анонимен

преди 7 години

Ne e pravilno!!!!

211

Име

преди 7 години

Никой не обича руснаците... освен Асад , сърбите и шепа крете.ни в този сайт....

210

Световно лицемерие

преди 7 години

Специално пък англичаните са най-лицемерните и двулични копилета в целия свят. Те са надменни и долни! Не заслужават почти никакво съчувствие. В случаят с атентата в Лондон изказваме съболезнования на близките на загиналите които са основно чужденци! Колкото до Русия. Мир на праха на жертвите от този отвратителен акт на насилие. И без да осветяват Айфеловата кула в *** цветове знаем, че има човечност и че всички скърбим за жертвите в Санкт Петербург.

209

Петьо-Еврей

преди 7 години

Евро лицемеррски ценности

208

th

преди 7 години

До азМоже да прочетеш защо всъщност руснаците отцепиха Крим от Украйна. Може да видиш, че Запада и САЩ сложиха неонацисти да управляват Украйна и провокираха тази реакция след гонения на руснаци. Ако следиш "вечно правите" медии, цял живот ще си мислиш, че руснаците са анексирали тази територия. Всъщност там имаше референдум, но това не е важно според демократичния запад. В случая са загинали обикновени хора, като мен и теб. В крайна сметка, по-добре без съболезнования отколкото с фалшиви.

207

Анонимен

преди 7 години

До 245 Анонименрано си са дрогирал бе, нема май да "искараш" до есента....

206

nina

преди 7 години

Г-жи и г-да от Запада-тук не става въпрос за "ваша" или "друга" страна. Тук става въпрос за ЧОВЕШКИ ЖИВОТ! Това ясно ли ви е?Впрочем, отново проявихте вашето Л И Ц Е М Е Р И Е!

205

Анонимен

преди 7 години

Първите концлагери са направени далеч преди Втората световна война. Първите концлагери са направени от англичаните в Южна Африка, като са били разделени мъжете от жените и децата. Може би и за американските индианци е валидно същото.Това е исторически факт - англичаните са първи като една мощна колониална държава..