31

ODESSA

преди 7 години

Смя се наистина цял свят. На хохлите се смяхте. Поради пълна некадърност са объркали димоотводите.

30

Анонимен

преди 7 години

"Джо байдън каза преди около половин година ,ние ще отговорим подобаващо на Путин........"Да, и наложиха нови санкции, удължиха срока на старите...

29

Striker

преди 7 години

То по-добре да изброят приятелите на Мужикистан - Сев. кУ Рея, Еквадор, Куба, Боливия и...Асад!:)) Та всички останали са и врагове. Бая има да се позамислят, макар, че това е дело най-вероятно на онова хипофизно джудже в Кремлин.

28

Анонимен

преди 7 години

Нямаше ли оше 5-10 други Медии от там COPY-PASTE

27

ODESSA

преди 7 години

Кузя е украинско производство. Наистина страшен дим. Идиотска работа.

26

Анонимен

преди 7 години

Индипендън , Гардиън , Вашингтон пост , Монд , Фигаро хахаха колко Меидии и накрая никаква конкретна Новина тва само Е,л,к,а го може

25

fdg

преди 7 години

Джо байдън каза преди около половин година ,ние ще отговорим подобаващо на Путин..............

24

Анонимен

преди 7 години

Руснаци се заселват да живеят в България - значи живота у нас е по-добър!Никой нормален не отива да живее в Русия, защото там е невъзможно за живеене и затова горките руси все са пияни, да не гледат къде живеят.

23

Анонимен

преди 7 години

Русия се изпокара с целия свят, нямат нито един приятелски народ.Избивали и ограбвали съседните народи, унищожават своите хора в Сибир...

22

да

преди 7 години

До Русия го заслужиС кой свят се е изкопал бе,с терористичния свят ли?

21

Руска мощ

преди 7 години

Да, да, цял свят видя как Армата не пали :)Дърпаха го на буксир, също като великия самолетоносач Кузнецов - теглен на буксир през цялото си плаване, димящ като стара печка ;)Лада, Курск - все страхотни руски техники :)))

20

Анонимен

преди 7 години

До sg 12Е па ти намери какво да цитираш!!!! ехо москвы е най-големия ***, по-боключарски даже от еуропейските и снн-чето с неговите фейк-нюз!! Помиари, с тия си приказки само още повече ще вдигнат рейтинга на Путин, защото руснаците не са магарета като нас и могат да отделят сеното от плявата. Абе, помислете малко (ако можете!), рейтинга на Путин е над 80%, а тия "опозиционери", като нашите "деформатори", даже не влязоха в техния парламент!!! От КОГО ДА ГО Е СТРАХ ПУТИН??? Само от предатели!

19

Нищо ново под Слънце

преди 7 години

Щом на времето Нерон е подпалил Рим, а Ердо си организира "опит за преврат", за да смаже опозицията, защо неговият кръвен брат Лилипутин да не е поръчал атентата (има богат опит в КГБ), за да се разправи както си знае с всички другомислещи.

18

Анонимен

преди 7 години

Стара руска практика е Батюшката да избива своите.Иван Грозни, Ленин, Сталин, Берия, Путин...Руския гражданин е най-големия враг на своя народ

17

ODESSA

преди 7 години

Много точно си пали. Цирка е ако пуснеш *** във BMW.

16

Русия го заслужи

преди 7 години

Като се изпокараш с целия свят така става.

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 7Така ли???? А краварската коалиция от 68(!!!) държави да не е там на разходка???? Пък и сега, доколкото виждам кадри от Алепо, че там улиците са по-чисти от софийските, децата ходат вече на училище, даже в полуразрушени училища, а руснаците докарват хуманитарна помощ! А "коалицията" какви ги върши??? А атентатите в еуропката за ЧИИ "подвизи" са "отговор"???? На ЧИИ ВЕТРОВЕ????Пфу, елементарни мозъци!

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 13Лъжец ....

13

висока цена

преди 7 години

Това е цената за войната срещу тероризма в Сирия,Русия заедно с Сирия и Иран масово избиват терористи и главорези в Сирия,дълги години толерирани от запада.

12

Анонимен

преди 7 години

"Русия има много врагове..."Русия Няма приятели!Тя превърна всички народи във врагове на Русия!