185

Берлин

преди 7 години

Смешната новина за деня. :)))

184

Анонимен

преди 7 години

на народа сладко му доде гербавия неможе да го остави

183

Анонимен

преди 7 години

освен за ракията на масата.............Да, ама краставиците и доматите поскъпват драстично, на една гола ракия кара ли се?

182

Анонимен

преди 7 години

подир газа тръгва и цената на бензина - те са свързани.Марешки сега ще си мълчи, той вече е в парламента и ще трябва да избие загубите от по-евтиния бензин, когато събираше балъци да гласуват за него.

181

шопо

преди 7 години

Важно е на Вуте да му е скъпо...

180

Анонимен

преди 7 години

Честит ви ГЕРБ.Малко ви е, още трябва да ви таковат ***

179

Анонимен

преди 7 години

ами много хубаво,на българина му дай да протестира за глупости а това че живее като куче няма проблем

178

Marie Claire

преди 7 години

Сега ако няма народен национален протест, вече не знам ... ще емигрирам, щото на никой тук не му дреме за нищо освен за ракията на масата.

177

Анонимен

преди 7 години

ОЩЕ МОЖЕ БОЙКО.НАРОДЕЦЪТ Е КАТО БРАШНЯН ЧУВАЛ, КОЛКОТО ПО-ТУПАШ, ПОВЕЧЕ ПУСКА.

176

Анонимен

преди 7 години

ДА МУ МИСЛЯТ ТЕЗИ С ПАРНОТО И ТОПЛАТА ВОДА. И БИЛЕТЧЕТО ЗА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ ЩЕ СТАНЕ 2 ЛЕВА, ЩОМ ПОСКЪПВА ГАЗА - НАЛИ АВТОБУСИТЕ СА НА ГАЗ ПОВЕЧЕТО.

175

Анонимен

преди 7 години

Никъде няма да излизам да протестирам вече.ТЕРМИНАЛ 2 ТОВА ЕСистемата е пропита с корупция,юридически възможности за бездарно крадене,алчност,безсъвестност,наглост!!!Бизнес-мафията лобира в парламента и съвсем законно ни рекитират . Няма ББ,БСП,Патриоти и т.н.....всичко е подвластно на системата !Оправията е само след война !Жалко и нелепо ,но това е реалността...Затриха ни тези г.ъзове,сънародници !

174

Анонимен

преди 7 години

К`во пискате , бе? Нали Боко ви обеща 1500 лв средна заплата. Най-напред трябва да вземе парите отнякъде, за да си изпълни обещанията.

173

Анонимен

преди 7 години

ЗАПОЧВАЙТЕ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО НА ГАЗ ПРИ ДОМАШНИ УСЛОВИЯ.НИЕ, ОТ СЕЛО, ЩЕ ВИ ДОСТАВЯМЕ БОБ В НЕОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО.ТАКА - ХЕМ СИТИ, ХЕМ ГАЗОСНАБДЕНИ.

172

А Н Т И

преди 7 години

Когато ви изнудят да продадете апартаментите, останали от лошия бай Тошо,тогава идва ГОЛЯМТО страшно.

171

Анонимен

преди 7 години

Тая ГАЗ откъде я купуват, че да е поскъпнала с 30%. Газпром НЕ Е УВЕЛИЧАВАЛА ЦЕНАТА! Сами си правете сметката как ни пързалят.

170

Анонимен

преди 7 години

Софиянци са много загубени. Набиха им го яко следизборно и пак най-много гласове има ГЕРБ в София. Мълчат и превиват гръб, като мишоци. И после пак за Бацето си гласуват, първо мет си го направиха, после и 3 мандата правителство му дават, а през това време постоянно им вдига цените на топлото и менте ремонти не издържащи и един сезон.

169

Мънго Джери

преди 7 години

Ще си вдигат всичко с каквито % пожелаят няма проблеми! Да сте забелязали някой излезнал да протестира? Това как си представяте ще се случи във Франция, Германия, Холандия......! Народа след като само мърмори но го търпи, значи си го заслужава!

168

seira

преди 7 години

ДАМИ И ГОСПОДА, "ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ":ЧЕСТИТО!!!

167

Бай Х

преди 7 години

Е нали откриха газ в черно море Бокича се биеше в гърдите?!?*** народ, слаба държава

166

ха

преди 7 години

Какъв Радев,какъв Герджиков сънувате бе,герберски неандерталци.Това решение е на КЕВР с председател големия"демократ"Иван Иванов,върл противник на АЕЦ Белене и Южен Поток и отявлен лобист на скъпите Марици,ВЕИ и шистовия газ.Тоя дъртофелник и цялата му комисия бяха предложени ЛИЧНО от мутрата Борисов по време на втория му кабинет и бяха одобрени в парламента с гласовете на ГЕРБ и РБ.Тая комисия има определен мандат и не може лесно да бъде разтурена.Къде виждате тогава ролята на служебното правит