207

роман

преди 7 години

не мога да си представя как ще спре тоталната излагация, поамериканчване, колко ще струва токът следващата зима. ама тя нали е далеч следващата зима. така сме свикнали на мизерията и да има кого да оплюваме за това че сме страхливи и подли и некадърни. мразя българите, защото едни други се закопават. със съгласието герб да са в парламента българите покзават, че не им пука за самите тях. те продължават с едноличното спасяване по разни службички, назначени от герб и бетониращи ги още 150 години

206

Teodor

преди 7 години

Резултатите от изборите показват, че българският народ страда от тежка форма на стокхолмския синдром. Бий ***, обичам та!

205

Митко Георгиев

преди 7 години

До емигрантКупувам - кажи къде са и какви са

204

Анонимен

преди 7 години

- като повечето мнения в мрежата, не познавам нито един гласувал за ГЕРБ.- при президентските избори ходих няколко пъти до секцията за да не се редя на опашки и все пак трябваш да се наредя. - ГЕРБ спечелили и в Лондон, дето не ги понасят, вкл. Къдравата Сю.А сега нямаше никакви опашки. А гласувалите били повече.

203

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ печели в 21 района, БСП в 6, ДПС в 3Умножете по осем и ще имате резултати от мажоритарни избори. Конграчулейшънс, учиндолски тикви.

202

Анонимен

преди 7 години

Няма страшно, корупционните схеми на Баце и КОЙ тръгват отново.

201

Анонимен

преди 7 години

>Сега ще го чакаме да почне да управлява "както трябва"?!? След 17 години вярна служба на ДПС?

200

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 219Няма фарс, МАТРИАЛА е мнооого ***.Това е.

199

Анонимен

преди 7 години

Интересно е да видим и колко гласа са дошли от аркадаша на Боко в Турция.

198

Ангел

преди 7 години

Ниска избирателна активност.Засрамете се !!!!!! Българския народ трябваше да удари тотален рекорд по активност на тези избори! Разочарован съм !При едни 15 % по висока избирателна активност или в цифри едни 500 хил гласа повече БСП щеше да стопи разликата от 200 хил гласа с ГРОБ.Неможе едни 25% от имащите право на глас( колко са гласували за ГРОБ) да диктуват Бъдещето на България

197

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ, Патриоти, Воля и........КОЙ (задължително!!)Тази БАНДА ви Оправя от 2009 насам.....

196

Сандо

преди 7 години

охраната на бах Тошо пак ще е бай Тошо

195

Гробокопач

преди 7 години

До pagane8Не се отчайвай, Пагане, нас ни разпнаха и ни пропиляха още след 1989 г. Трябва да се борим и да се учим, че , ако не сме единни в една определена посока, свалянето на ГЕРБ, няма как те сами да паднат. Ако имаш деца, бори за тях. Ние бяхме лишени от бъдеще. Все, ще намериш основание да се бориш.

194

Циник

преди 7 години

Това е ирония....през сълзи!

193

pagane8

преди 7 години

Но има и едно нещо което е много добре - РБ са аут, вятърът ги отвя както преди време издуха и някогашното СДС, както издуха и НДСВ. Напоследък медиите все ги рекламираха, лансираха и ни занимаваха с Москов, Лукарски, Куневата аман от тях! Разгеле, поне тях ги шитнахме! Тя кукувицата пак ще се намърда някъде де, на това е друг въпрос...

192

Циник до pagane8

преди 7 години

Аааа...не се притеснявай...само още 10 годинки , и в България българите ще са екзотика! Могат да ги затворят в зоологическите градини....и ромите да ги хранят!

191

строител гербер

преди 7 години

Благодаря ви, благодаря ви, народе, за доверието, за новите проекти, за новия стериопор. Два милярда стериопор, стериопор, ще име за всички и най - вече за мен, за мен, за мен и за Баце разбира се,че и за Баце...Боже, не съм вярвал, че така сте харесали нашия стериопор, държава от сериопор ще ви съградим...стериопор да искате...

190

pagane8

преди 7 години

Мисля, че за съжаление още хора ще напуснат БГ. Ще изгубим още 4 години и.....така живота ни мина.

189

Анонимен

преди 7 години

За мен тези парламентарни избори бяха огромен фарс! Демокрацията е мъртва, а подкупността и простотията царуват. Не виждам никаква преспектива за развитието на България.

188

pagane8

преди 7 години

До АнонименАми то има обяснение и според мен е следното - така нар. "български народ" е оглупял и изпростял и е като зомбиран. Нямам друго обяснение. Нормални хора не биха гласували за СЪЩИТЕ , които вече сме ги видяли колко струват! Така че "българският народ" е като едно овче стадо, което отива доброволно на заколението си.