78

Спас

преди 7 години

Браво на Лукашенко!!!! Дръж здраво властта и не се спирай пред 200-300 платени крякачи!!!

77

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен80 Да, хубаво би било и у нас даго има тоя указ, но забравяш, че "Началниците" на Бойко не искат и да чуят за това, принуждават ни да приемем и храним тук "влезли" у нас емигранти, а и указ 208 го накараха да приеме, за да сме хуманни и демократични. А как ли би леагирал на такъв указ БХК, като тези, които те защитават, ще са 99% потърпевши от този указ, а както знаеш, тази държава се управлява от НПО-та, олигарси и посолства, не от правителството, или поне така бе до преди 2-3 месе

76

Анонимен

преди 7 години

Беларус - средна заплата 650 евро , 1 кВтч елекроенергия - 10 ст . 1 литър бензин - 1.20 лв. дерзайте , все някога ще ги стигнем .

75

dk

преди 7 години

наскоро имаше избори в беларус и защо си го избраха тогава лукашенко а сега шепа продажници с бисквитки искат нов майдан и кръвда чакат да му свърши мандата както ние си изчакахме плевньои тогава да го свалят и това е демкрация а не измислени революции американски

74

ха

преди 7 години

*** пак са пост и от безпомощност ръсят обиди и лъжи!

73

Анонимен

преди 7 години

Тука явно не сме дорасли за Демокрацията.Не е за всеки.Тя е за високо интелигентни и работливи граждани а не за хрантутници чакащи партията майка да им подхвърля трохи.

72

Анонимен

преди 7 години

САМО ПРЕДИ ДНИ СИРИЯ СВАЛИ С РУСКИ ЗЕНИТНИ РАКЕТИ 2 ИЗРАЕЛСКИ ИЗТРЕБИТЕЛЯ НАРУШИЛИ ВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО НА СИРИЯ ,ТЕ ЗАТОВА СА ПОБЕСНЕЛИ ЮДИТЕ НА РУСИЯ И ТОВА СЕГА В БЕЛАРУС Е ПОРЕДЕН ОПИТ НА ЕВРЮХИТЕ ЗА УДАР ПО РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ.В УКРАЙНА ДОНЯКЪДЕ ИМ СЕ ПОЛУЧИХА НЕЩАТА ,АМА В БЕЛАРУС ПРИ ЛУКАШЕНКО МОШЕТАТА И ТЕХНИТЕ ПЛАТЕНИ ШОРОШКИ *** ЩЕ ЛАПАТ КОЖЕНИЯ МАКАРОН И ЩЕ ТАНЦУВАТ ПОД АКОМПАНИМЕНТА НА МИЛИЦИОНЕРСКИТЕ ПАЛКИ..

71

Анонимен

преди 7 години

Едноличните управници се превръщат в сатрапи. Страхът им бързо става параноя и започват съмненията, че някой ще го измести, отстрани или убие. Такъв е Ердоган, такъв е и Борисов, такъв е и Лукашенко. Те треперят за властта си която е извратена и отдалечена от хората. Страх и от сянката си! Ето защо купуват или смачкват медии и журналисти. Краят на всеки сатрап като тях е един, не умират в леглата си. Рано или късно ги отстрелват, или народа им, или господарите им.Това са болни хора, много болни!

70

Анонимен

преди 7 години

Нищожеството с име на женски полов орган, колкото и да си придава образ на способен да спаси държавата си лидер,е всъщност един пълен некадърник.Русия умира, икономиката и се свежда само до износ на оръжие, което почти никой не купува. И износ на енергоизточници.Младите бягат, огромни територии са обезлюдени, морален упадък - пълен.Мафиотщина и олигархщина - тотална.Фашисткий карлик е един отчаян човек, и това е самата истина.Добре прикривана истина.

69

да

преди 7 години

Браво на Лукашенко така се пази държава.

68

Анонимен

преди 7 години

Само с цивилизованост и сътрудничество с останлите, ще бъдете нормалана и уважавана държава, братушка.Изхвърлете болшевишката, чифутска ***, която ви настройва срещу целият свят.С дрънкане на "булави", "тополи" и "искандери" няма да стигнете до никъде.Вие сте г0вно, и го знаете, затова сте толкова фашизирани и агресивни.САЩ не са прднали, не са ви унищожили.До кога ще я карате така?

67

Анонимен

преди 7 години

До жалък сиВсички знаят какво е "Путин"?Гаджето на Ердоган, симулиращо панславянска загриженост за такива като нас,тъй както проституттка симулира оргзъм.

66

52736

преди 7 години

Дядо Господ започна да си върши работата ,като започна да им взема душичките на сатанистките гадове и да ги изпраща в пъкала при рогатия им господар.Първо беше тези дни Дейвид Рокфелер,а снощи сенатор Маккейн е последвал Рокфелерчо в преизподнята .Така ,че всичко започна да си идва на мястото.

65

Чемширев

преди 7 години

Беларуас са на нашето ниво, че и малко по добре. Средната им заплата е към 5-600 долара. Като за диктатура е добре, не мислите ли? То тези баювци ако нямат чатал на врата ще му отпуснат края.

64

жалък си

преди 7 години

До Анонимен 78Каква злоба и безпомощност,винаги силните будят завист и гняв....

63

Анонимен

преди 7 години

Хайде драскачи идете да пишете срещу Кукашенко,Султана или Путина да видим какво ще ви се случи!

62

Анонимен

преди 7 години

Много ми харесва "указ за борба със социалния паразитизъм". Ето такова нещо ни трябва!

61

ясно

преди 7 години

След като стана фашисткия преврат в Украйна,нормално е да си защити страната,и либералните вопли не вървят вече.....

60

Анонимен

преди 7 години

колкото и да се напъва лукашенко няма да стане , анрхистите ще му видят сметката ...

59

Анонимен

преди 7 години

Да ги мачка. Джурналист и либеpacт трябва да се мaчка и да се дава на прасенцата...