71

Анонимен

преди 7 години

до бай юнкер от Присмехулник: никой не оспорва идеята за създаването на ес, че беше прекрасна, но разпадането на ес е просто, закономерно следствие от управлението на цялата недодялана и корумпирана пасмина, която служи на дявола, а не на истинските ценности. юнкер, ти, заедно с всичките популисти сте за нюрнбергски съд! за трибунал! един ден и това ще стане, защото сте престъпници, срещу човечеството. пък как спирате свободата на словото - няма значение!

70

Анонимен

преди 7 години

До ФутурологШумер не е първата цивилизация. Маркс е ционист, а не талибан. Библията е политически коректен прочит на древни писания. и т.н.т. Няма да компенсирам образвателните ти дефицити. Прочее, дори не знаеш какво означава ника ти.

69

Унуфри

преди 7 години

До знайкоВсъщност си Не,знайко. Образован и културен човек никога не прибягва до обиди и кфалификации.Как точно реши, че съм "роб по душа", че има нужда да съдя някого и да мия *** ?

68

Унуфри

преди 7 години

До ФутурологИнтересна теза.Но, нямах предвид обидинението на хора, като нещо антицивилизационно. Напротив.В древноста на база ограничените възможности за предвижване и комуникация хората са се обединявали в родове, племена и т.н.т. В съвременния свят ограниченията са в полза единствено на управниците/владетели на съответните територии/държави.В Неделя трябва да си избелем господар. Не искам да имам господар!

67

Унуфри

преди 7 години

Национализма е феодална фикция ! Стойте си видиш ли тука, щото род, традиции, бла,бла...А всъщност идеята е раята да не бяга на по-хубаво, че да могат "идеолозите" да си я доят. Не съм длъжен да се съобразявам с *** и чалгари, щото и те били българи. Не желая да се съобразавам с хора, които държат портрети на Сталин и кършат кючеци. Не желая някаква си държава за която закона е метафора да има феодално право над живота ми. Искам свобода !

66

wars

преди 7 години

В момента западна европа и ес са замесени в доста военни конфликти по света, често пъти смятат, че под шапката на демокрацията могат да избиват други народи,които не били демократични, езикът който използват е ориентиран директно към война с някои държави в последните години

65

Анонимен

преди 7 години

Роден съм през 1972 г. и съм второ поколение, което не е воювало. Дядовците и бабите ми са познавали този кошмар. Надявам се децата ми и техните деца....да не го видят !Глобализацията при всичките и недостатъци изиграва основна роля на стария континент да няма войни. Да, Югославия прави изключение, но тя се случи заради местния щовинизъм и национализъм на лидерите на фракцийте на тази изкуствена държава.

64

Анонимен

преди 7 години

Перник падна в жертва на винкела, но Юнкера нема грижи, е как да просперираме като едни стават ужасно богати, а други ужасно бедни? Хората може да са глупави, но не са ***, малцина окрадоха благата, за да може другите едва да свързват двата края, как я мислите тая работа момчета?!?

63

anonimen

преди 7 години

a kak e s ravnopravieto za6to nie nqmame sa6tite prava naprimer s germancite licemer ne ni smqtat za xora podigravat s s nas koga edin balgarin i edin germanec stanat ravni togava 6te povqrvam v Evrosaiuza

62

Анонимен

преди 7 години

Европа на няколко скорости е самоубийството на ЕС, или всички сме заедно в мазаляка или ще ни превземат руснаците и ***. Баста!

61

Анонимен

преди 7 години

Аз нямам никакъв проблем германец, поляк, англичанин или друг европеец да дойде да работи в БГ или аз да отида там, но не и да пълните Европа със всякакви киpтаци!

60

Анонимен

преди 7 години

Юнкерче, ясно бе брато, самата идея за ЕС е много хубава, само че защо взимате всички тея *** в европейските ни държави? Освен тва кво значи някои държави на първа скорост, други на втора, трети на трета и т.н., точно пък испанците дет са най-мързеливите искали да се движат на първа скорост, ай сектир, или ще сме един съюз както е САЩ или идеята губи смисъл. Аз нямам никакъв проблем германец, поляк, англичанин или друг европеец да дойде да работи в БГ или аз да отида там (продължение)

59

Анонимен

преди 7 години

ЕС е добър като идея,но лош като реализация!И управляващите им толкова са ограничени,живеещи в собствения си свят,че дори не могат да разберат къде грешат.И това ме побърква.Те не забелязват грешките си и кое е по-добро или как може да бъде по-добро за ЕС.ЕС има нужда от хора,като една Тереза Мей.

58

da

преди 7 години

Да бе, за това оставихте НАТО да бомбардира Сърбия(искан член за ЕС), за това позволихте Турция да анексира половин Кипър, за това бомбардирахте суверени като Либия и изпепилихте Сирия!Голям успех! Само че, европейците не ядат динята с кората и осъзнаха, че държавите им се клатят от юдо-чиновинци.

57

Транспортна война

преди 7 години

В Перник е война изпрате жандармерия да пази хората от дебелите главорези!

56

Анонимен

преди 7 години

ЕС няма да може да заеме единна позиция дори и по въпроса за разпадането си

55

bg

преди 7 години

ЕС е сатанинска-ционистка организация създадена от Илюминатите имаща за цел да унищожи бялата раса. Това тя постига чрез развращаване на младото поколение, подмяна на християнската ценностната система, унищожаване на семейството с подсъзнателни внушения към младите към неговото създаване. Манипулациите и внушенията към младите хора се осъществяват основно чрез музиката и филмите, отделно разпространението на наркотици, гейпаради. ЕС е с красива външност, но с прогнила същност.

54

проктолог

преди 7 години

ЕС е създаден от ERT european round table of industrialists и от AMUE - Association for the Monetary Union of Europe.

53

Анонимен

преди 7 години

какви 60 години, бе кукавел? - 1957 се подписва общ пазар, а 1993 - скъпичкият ви съюз.

52

Анонимен

преди 7 години

Ама какъв ЕС, само след 10 години тук ще е Еврабия . За невежите да четат Ориана Фелачи да знаят какъв просперитет ги чака