6

Ddd

преди 7 години

Нещата ще се оправят когато се появи европейския вариант на Тръмп. Да тръгнат камионите по улиците и да почнат да събират всичко това което е с брада, ч алма или бурка и след това на кораба и айде в Африка.

5

Тинев

преди 7 години

Исляма е мирна религия. Цветя, шербет, небетшекер ..........Най-много вярващия да заколи някой неверник, като прасе!Иначе е мирна религия???И да взриви някоя и друга бомба. Иначе е мирна религия.

4

Хм

преди 7 години

Краят на статията е интересен:Говорителят на МВР на Саудитска Арабия Мансур ат Турки предупреди,че когато ИД и Ал Кайда бъдат разгромени в Сирия,не се знае къде ще отидат техните бойци"Ами ще отидат където ги пратят шефовете им от СА и Израел!Макар че най-правилното е да бъдат унищожени до крак....Впрочем,забелязвате ли как когато ислямистите са в тежко положение, израелската авиация започва усилено да бомбардира сирийската армия!!!!!

3

Найджъл Фараж

преди 7 години

Брюксел е виновен. И българите.

2

Анонимен

преди 7 години

Млък! Да не съмм чул да се каже нещо лошо за мюсюлманите в UK! Абу Изадин, окървавил Лондон, не е проблем. Проблем са българите и румънците.

1

Категоричен

преди 7 години

Соц. страните на Балканите бяха естествена преграда срещу ши*б*ания ислям. В стремежа си да грабят и присвояват, западняците разрушиха мирния живот на милиони хора. Но и преградите рухнаха. Мюсюлманите нахлуха в Европа. Сега събират плодовете от мръсотиите си!Ще ги трепят у дума им.Българите имаме доста поговорки: Каквото си дробил, това ще сърбаш. Каквото повикало, това се обадило.