6

Анонимен

преди 7 години

Ердоган отваря вратите за Путин през които ще влезнат и двамата.

5

Хубава-лоша

преди 7 години

Нинова си заслужава да се подрепи само за да навре Мафиота в *** .....

4

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

До 1Ердоган не е Путин, но Путин много умело му дърпа конците и ще разгони фамилията на ЕС.Турция е мощна държава с най-голямата армия в европейско НАТО.

3

Анонимен

преди 7 години

Ние като партия казваме категорично не на намесата на чужда държава в нашите вътрешни дела, каза Нинова в интервю за Агенция "Франс прес". ...***, рассията към чуждите или нашите да я броим?

2

ПРИЯТЕЛЯ НА ЕРДОГАН

преди 7 години

как не го е срам да се показва публично след договорките със султана, на който стана пощенски гълъб да носи заплахите му до Началничката му. Въобще Борисов е толкова зависим човек - от ТУРЦИЯ, от МЕРКЕЛ, от АМБАСАДАТА, от МАФИЯТА. И как има наглостта да говори от свое име, като всички го виждат, че е кукла на конци

1

tangra

преди 7 години

Да връщат казармата, че турците ще стигнат София за 1 ден. Колкото и да не ни се иска да вярваме, сме най-тъпата балканска страна останала без армия с нарязани оръжия. И Плевнята Русия ни била враг номер едно, а новия султан тренира армията си в Сирия от 3 години. Кажете истината на хората! Престанете да лъжете, защото премълчаването не е никакъв дипломатически ход, а си е проста лъжа. Чакай Нато да дойде. Двата танка на Германия или кой точно ??? Тръмп ???