104

Анонимен

преди 7 години

Поне от теб се отървахме. Не можеш да стъпиш на малкия пръст на Гержиков.

103

nina

преди 7 години

И да беше се извинил на Елена Йончева?!

102

nina

преди 7 години

"Гласуваха за този, получиха онзи..." Това клише се изтърка, г-н Борисов, пък и не за всякъде става!

101

Анонимен

преди 7 години

Боце, свиквайте с мисълта, че няма да си повече премиер. Знаем, че ще плащаш за да се създава напрежение но Нинова не е Миков. Тази жена ще ти види сметката стане ли премиер. Толкова си крал и изнасял, лъгал и ни продавал на Турция, предавал на Меркел и левите резби от Брюксел. Рано или късно ще бъдеш съден! Нема да ти се размине защото държавата е в трагично състояния по данни на ЦРУ. Не можеш само да лъжеш и крадеш, да се окопаваш във властта и да забравиш, че има българи. Цацата дреме но идва

100

мнение

преди 7 години

Бойко, по-доре Герджиков вместо гласуваш за Бойко и получаваш Ненчев, Москов, Методиев, Гнома и другите от тази дружинка.... няма да ми стигне мястото... Като ги поставиш на кантара от една страна Герджиком и от другата посочените .... няма смисъл да се замислям. Ти мисли следващия път, ако се докопаш до властта

99

Анонимен

преди 7 години

Някой знае ли дали също толкова крадливия кмет на Пловдив е в листите на ГЕРБ,за да гласувам за него.Белким ме огрее някоя обществена поръчка за милиони.

98

Анонимен

преди 7 години

Пътник си,но очевидно още не го осъзнаваш.

97

реалист

преди 7 години

Между другото гласуваш за Деформаторския Блок все едно си гласувал за ГЕРБ и обратно. Няма по безволева партия от РБ. Съжалявам, че предните избори гласувах за тях. Всичко ще си продължи по старому.

96

ГЕРБ forever

преди 7 години

Гласувайте за нас и ние ще ви изведем от блатото докрай!

95

онзи

преди 7 години

НАГЪЛ, МРЪСЕН, ГАДЕН - ЧИСТО И ПРОСТО КАЗАНО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ.

94

Анонимен

преди 7 години

Мори, колко гладни вълци са се строили зад Нинова, живи ще ни оглозгат!Относно Боко-той си е типичен балканец и трябва малко да изпили егото, и да разбере, че на народа от време на време трябва да му се казва Аго, за да му стане драго.Интересът клати феса-важи за мало и голямо, като храни само големите риби естествено, че малките ще му бият шута.

93

Анонимен

преди 7 години

"как няма да сте бедни...?като платихте.."Уважаеми сънародници, простия факт е, че ние сме бедни, но нито един от политиците на която и да е партиня не е беден, защото ние платихме, но те НИКОГА НИЩО НЕ СА ПЛАТИЛИ. Грешките им в управлинето, на всеки от тях, са им козове в агитациите за изборит. Само ги чуйте как взаимно се нападат, вадят си кирливите ризи, с което официално си казват престъпленията, НО НИЩО НЕ ИМ СЕ СЛУЧВА.дори искат ТОВА ДА Е СТРЪВ на която да клъвнем.ДО КОГА?

92

реалист

преди 7 години

Най - голямата лъжа на ГЕРБ и Борисов, че при тях данъците ще ли да останат ниски. При нас кмета е от ГЕРБ И ДАНЪЦИТЕ БЯХА ВДИГАНАТИ С 50%. Таксите за второ дете в детските градини също бяха повешени. Убеден съм, че така е навсякъде където управлява ГЕРБ. А доходите кога Бойко?

91

Варна

преди 7 години

Всеки който по един или друг начин участва в търгове, и кандидатства за държавни поръчки, знае че такова крадене, такава корупция е нямало в последните 30г.

90

Анонимен

преди 7 години

Българите са с най-ниските заплати в Европа и не искаха да имат за президент недоразумението Цицка.Бяха гласували За ГЕРБ,но Борисов си подаде оставката?!За кого да гласуват сега,ако той не цени вота за него?

89

Анонимен

преди 7 години

Няма как да спечелиш! Много лъжи ти се натрупаха! Какво стана с ерп-тата? Какво стана с монополите? Това го обещаваше още в първият мандат! Как да ти повярваме като всяка втора дума ти е лъжа? Не няма как да ти повярваме. Незнам кой те е възпитавал но първите 7 годинки ти липсват. Сигурно си бил на улицата с филията мас и парцалената топка. Такова възпитание си получил че направо къртиш мивки. Язък че *** и баща ти са се опитвали да те направят човек а ти си станал изпечен айдук!

88

Анонимен

преди 7 години

Преди време имаше един виц - след завършването на висше у нас един африканец искал да остане тук и попитал как да си намери работа у нас. А от службата по заетоста му казали - Ами чакайте да да видим в кой клон на Народното стопанство да ви насочим ? А той казал - Не, не искам на клон, искам на бюро !!!Та така и "наш" Бойко ???? НЕ !!! НЕ ИСКАМ ДА РАБОТЯ ! ИСКАМ ДА СЪМ ПРЕМИЕР !!!?

87

Анонимен

преди 7 години

Те българите преди гласуваха за герб и получиха "реформатори"....а иначе изтеглиха около 22 милиарда....

86

До 94

преди 7 години

Изтегли 16 милиарда и после още един милкиард.С лихвите стават 20 милиарда.С част от парите е запълнил държавния резерв,който преди това е изхарчил.С друга част -около 2,5 милиарда е покрил загубите на КТБ.2 милиарда за саниране и 2,5 милиарда за обществени поръчки и раздаване на общини срещу подкрепа на изборите.Това са грубите сметки.Точни сметки едва ли някой може да ти каже,те са гербава тайна.Дано някой осветли огромните харчове,заради които продължава мизерията на народа.

85

Морски_

преди 7 години

Стига бе ! Гласували за Радев, а получили Герджиков ! Като гласуват за харизматичната ти физиономия не получават ли ония *** Цвъцко? Или Майката ... некой гласувал ли е за нея? Калинки, Фидосовици и т.н. Аре да бегаш най-сетне.