89

sistem error БСП

преди 7 години

Дори името на БСП е лъжа. Тя не е българска, а руска, защото защитава руските, а не българските интереси. Не е социалистическа защото защитава интересите на едрия капитал и в ръководството и има повече милионери, от колкото във всички други партии. И не е партия а пресръпен синдикат за ограбване на България и българския народ.

88

Referendum.bg

преди 7 години

Koia e Ninova da reshava sadbata na 7 miliona bulgari?!Bg narod suveren ste kaje sam na referendum iska li eu i 230 euro bulgarski zaplati!Tozi teroristichen bg politicheski partien karnaval svarshva.

87

Анонимен

преди 7 години

Маце, с тези думи за "твърдо "за".....много от народа ще изгубиш на изборите! Имахме една такава "йест"-ка и докъде се докара.......???? Не се правете на по-светци от папата, на 90% от народа му е ясно, че никаква еуропка вече няма да има! Всичко беше една ЛЪЖА И ИЗМАМА! еуропейците НИКОГА НЕ СА НИ СМЯТАЛИ И НЯМА ДА НИ СМЯТАТ ЗА РАВНИ! ТОВА им е трагедията и от това ще бъде краят им!!!!

86

РККА

преди 7 години

мЪлчи ***, мЪлчи... доде ти е останал некъв рейтинг,костова партенко...

85

Баладжията

преди 7 години

До Анонимен 93Излез от филма, де.бил. Преди 10 години трудно можеше човек да помисли да работи в България. Сега всеки с реална професия и квалификация спокойно си взема четирицифрена заплата. Само при мен ли повечето ми познати и близки си живеят много добре единствено със съвестен труд и желание? А, да не забравя, че вместо да реват, да се оплакват и да чакат на готово предпочитат да работят. Румъния ни води с 1-2% ръст ан икономиката за твое сведение.

84

Не-червен

преди 7 години

До помнещРимската империя, на Апенинския полуостров, е едно. Съвсем друго са земите, завладени от нея в останалата част на Западна Европа по онова време.

83

До 93

преди 7 години

Мизерия няма, аз пари имам, работя, озкарвам, а ти си бездарник и с бедняк, яж трохите! ГЕРБ!

82

свирки

преди 7 години

твърдо за рублата и отзоваване на синковеца ти от САЩ в масква

81

Баладжията

преди 7 години

Сладки приказки. Остава да си оправите редиците от купища олигарси, шуро-баджанаци и политически гении като ламбо и под 50% гласове няма да паднете. Ама сега това е въздух под налягане.

80

До 89

преди 7 години

С други думи, ти казваш:Който крал -крал, през 2020 г. гювечът свършва!Е, как тогава Корна и компания да не се хвърлят на възможноста да награбят властта?Ще се хвърлят, ами, като маче на джигер!

79

До Запознат

преди 7 години

Аз точно за това загатнах леко за Жан Виденов. Просто няма място да се напише.

78

помнещ

преди 7 години

До Анонимен 36: "Когато българите са имали държава, култура и златни съкровища Западна Европа е имало разни *** и племена дето са се завирали по разни дупки и пещери."Ти май не си в ред. Нещо за науката история чувал ли си? Ако беше писал следното:"Когато българите са имали държава, култура и златни съкровища Русия е имало разни *** и племена дето са се завирали по разни дупки и пещери.ТОВА ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА!Най малкото за Римската Империя чувал ли си?Неграмотни червени.

77

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ е партията на Ердоган а ДОСТ са само помагачи.

76

Анонимен

преди 7 години

Кака Корна нещо шикалкави.Съветници по дрес-код нямат ли в БСП?На тази от снимката дънки не са й стояли добре и в младежките й години.Той и бат Серго, дето ни го натресоха за премиер без да е имал и ден трудов стаж, се качи на мотоциклет, но това не го направи рокер. Нито му промени странните нагласи.

75

Анонимен

преди 7 години

Само да напомня. През 2020 година евросредствата спират и до тогава кой какво направил и как се е развил направил. Гербавите *** се гласят за още един мандат колкото до тогава да откраднат и останалите пари и след това ще си съберат багажа и ще кажат виждате ли ги лошите . Не беха като нас така добре да усвояват парите на хората.

74

ЕСХАЧ

преди 7 години

Нали на референдума гласувахме за мажоритарният избор. Сега имаме възможност да го направим. Просто гласувайте за този който искате. Стига с тези спорове коя партия е по-добра иначе референдума е безполезен. ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЛИЧНОСТИ, А НЕ ПАРТИИ.

73

Анонимен

преди 7 години

БСПпрез последния ден от управлението си набутаха държавната хазна с 1 млн, повтарям, само за 1 ден!БСП е най-крадливата и антибългарска партия в Бг!! Закривай!

72

Анонимен

преди 7 години

Ако имате лист за писане няма да можете да напишете две изречения против Нинова , а за престъпленията на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ ,томове няма да стигнат . Пишете за направените идиотизмите от Б.Б., лъжите и манипулациите на този******************,*************,**********,!!!!!!!!!

71

dylg

преди 7 години

ако не ви боли гърба като се връщате от работа това е временноскоро ще ви заболи заради дълга стоварен от ГЕРБ върху васще работите и спечелените Ви пари ще бъдат прибирани от държавата,за да връщаме прахосаните пари от ГЕРБ

70

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ освен огромен дълг друго не направиха. Ама имало евросредства ! Е да като вкарваш по 1 милиард на година такса радвай се на помощи.