172

Анонимен

преди 7 години

Двата политика най-добре ползващия български език са от турското малцинство. Егати иронията :)

171

Satira

преди 7 години

Това може да бъдат писания само на един голям политик, оставил ярка следа в историята на България, както и той казва - твърде често неразбран!

170

1

преди 7 години

аз съм Българин и не харесвам ДПС или ДОСТ, но мога да кажа само едно голямо БРАВО на Доган за тази позиция.

169

дядови

преди 7 години

Ахмед Доган е голям политик и българин, притежаващ чест и достойнство, затова почит и уважение ! Не търсете контекст, ДС и под вола теле ! Ако всички родни политици бяха като него, нещата щяха да бъдат значително по-добри ! Той е живото доказателство, че етноса и религията, не определят националното самосъзнание за принадлежност към българите и България !

168

до 185

преди 7 години

Добре е да се запознаеш какъв е завета оставен ни от Апостола! Това е като в приказката за стария индиянец в който два вълка водят вечна битка, единия е зъл, алчен, глупав, мнителен, импулсивен и самовлюбен а другия е добър, мъдър, щедър, трудолюбив, скромен и уравновесен. Това е битка която се води в душата на всеки човек от както свят светува. А кой от двата вълка ще победи? Зависи кой от двата храниш!

167

Анонимен

преди 7 години

-Не знам дали е най-големия политик ,но е най успялото ченге.Бил е специален в ,,затвора, специален във власта и сега специален ,,зад кадър". ВЕРВАЙТЕ МУ !

166

дивергент

преди 7 години

До ФутурологАхмед Доган е бил агент на ДС и въпреки това е станал десидент през комунизма-е това нищо не значи... част от плана за трансформация и трансмутация в ново енергийно състояние, случило се през 89-а...

165

Анонимен

преди 7 години

Какво прогнозира?Всеки слабо запознат с политиката в Турция.Но следи как се развиват нещата между ЕС и Турция. Ще ви каже тази прогноза.

164

дивергент

преди 7 години

Гледам , чета и анализирам последно време и какво забелязвам ?! Ами нищо ново - елементарна техника на прилагане на един от принципите на Кабала, за управление, същността му е винаги пред очите ни всеки ден - всяка една машина, която се движи от двигател. За да работи е нужен ток, т.е. напрежение във веригата, т.е. разлика на потенциалите в двата края на проводника. Поддържането на два полюса е жизнено важно за Машината. Единият полюс - ЕрГолям (ЕрДоган), другият-ЕрМалък (Доган).Няма ли ток ..

163

съндърлъ мъндърлъ

преди 7 години

странно написах синган от Дръндар , а ми излязоха звездички, цензора...

162

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е да се каже официално по медиите:САМО в България има хора от други етноси!САМО ние сме били добри и не сме убивали и гонили другите, както правиха турци и гърци!Трябва това да се знае и казва!Нека тия които се смятат за турци да бъдат благодарни че живеят само и единствено заради добротата на нашите предци към техните предци!

161

Анонимен

преди 7 години

Доган е хиена!20г беше в управлението на властта и вземаше най-големите порции пари.И въпреки това не помогна на българските турци да живеят по добре - за да може да ги държат в неведение и под контрол.А сега, като типичен агент на тайните служби - знае какво да каже!

160

хюго бос до 162

преди 7 години

Да допълня относно турците, грамотността и рабптата за 14 дена по 40 лв- да ти припомнп, че през комунизма турците влизаха в университетите с тройки и с привилегии, докато за нас, българите, в България се искаше 5 и 6, за да влезеш или вуйчо Бкп-еец.

159

До 163-Анонимен

преди 7 години

Каква тиква бе хлапе,тук става дума за много по сериозни бъдещи проблеми за България.Аман от платени не мислещи ***.25 години тия ни въртят на малкия си пръст,а ти кой знае дали си бил роден или си бил в,,ташкент".Тиквата си ти и то куха,докато гледаш в,,обратната посока",ще ти минат отзад.

158

хюго бос до 178

преди 7 години

Ние сме си виновни- след Освобождението е трбвало д аизгоним всички турци и мюсюлмани, както са направили гърците... за една нощ. Кой оставя поробителя си да живее по същите земи след освобождаването им?

157

Анонимен

преди 7 години

Аби накратко страхувайте се, ако не можете сами да решите от кого или от какво питайте, има кой да ви каже.Заплашено е Цялото....Мисля да остана спокоен като лотос в езеро преда Храм.

156

Анонимен

преди 7 години

Ахмед е един

155

Анонимен

преди 7 години

И сега какво турците ще станат по големи патриоти от българите ли ???

154

Kукловодът

преди 7 години

Чета и не ви разбирам . Да верно е че ДПС и те пееха друга ппесен , но какво от това . Едно е да искаш някаква малцилствена група да има права съобразени със законите на държавата в която са малцинство , друго е да искаш тази малцинствена група да налага насила правилата си над мнозинството . Нима не виждате какво става в Турция . Умните интелигентни хора не искат Ердуган , но благодарение на бедните и лесно манипулируемите той ще узорпира власта и ще се опита да направи бели . Много бели .

153

хюго бос до 162

преди 7 години

Кой име крив на турците в този района, че са неграмотни и не са учили? да са станали инженери и лекари и нямаше да работят само 14 дена за 40 лв..