31

Armagedon

преди 7 години

А защо е така сега ще поясня.Ами защото г-н Юнкер изрично предупреди,че който каже истината няма да получу никакви пари.И медийте на каишка започнаха да възхваляват VVD и хептен популиста Марк Рюте.Не ви ли прилича днешната ситуация на фашизъм.Всички да хвалят ненормалното а да премълчават нормалното.Абе май хитлеризма още не си е отишъл от Европа.Само се съмнявам за сега.Но ако се започне с факлите,шествията и кладите ,на всички ще ни светне."Трудът те прави свободен" Познато ли ви е и от къде?

30

Анонимен

преди 7 години

Дума на годината трябва да стане популизма. От анализите в статията се разбира, че лъч надежда за Европа е увеличаването на мюсюлманската имиграция и не излизане от ес, да се изкара, че популистите са с ментални проблеми, твърдолинейни послания и за разрушаване на общността. На всяка цена както се казва. Сами ние непопулистите сме хубави, а всички останали са лоши и създават екзистенциална криза с популизките си изказвания.

29

Armagedon

преди 7 години

Не съм убеден че VVD,(партията на Марк Рюте) спечели изборите в Холандия. Да погледнем реалноста в очите.Реално не Рюте а Вилдрес спечели от тези избори,защото добавя 4 места км 15-те които имаше до сега,а Рюте губи 5 от 21-но, което имаше.Най-големият губещ се оказа партията на труда която от 71 места преди ,падна на 31. Но това се премълчава умело от всички (ще почсня по доло защо).Казва се,че има печеливш и губещ,но не се посочва кой какво е спечелил и какво загубил.Хитро нали.

28

Анонимен

преди 7 години

Признах го за най-великият комбинатор. Когато се налага си върти схеми с ИД. Когато се налага си върти схеми с Путин. Когато се налага си върти схеми с Рюте.И никой копче не може да му каже.

27

Дуло

преди 7 години

Всъщност и последният лъч надежда за Европа угасна в Холандия - ще продължават да се налагат *** ценности, псевдолиберастия и фалшива толерантност. Пътят към затриването на националните държави е открит!

26

:)

преди 7 години

Ако не беше услугата, която му направи Ердоган, този нямаше да спечели. Такава постановна и кухата глава на Тиквун не може да роди. Холандецът забранява турски сборища, *** излизат на простест и ядат бой. *** холандци си казват: "Този премиер е супер! Ще ни пази от ислямистките ***!"*** турци пък си казват: "Само Ердоган ни защитава. Ще гласувам за него на референдума. "И така. Умните и богатите пак прецакаха простите и бедните. Честито. Религия, държава... нямат значение.

25

Анонимен

преди 7 години

Ердоган пак спаси Европа!Велик е!

24

Анонимен

преди 7 години

Колко отчаяно продажни сте, днес.Като всички останали псевдомедийки. Сладка ли е соросоидната пара, изедници?

23

Анонимен

преди 7 години

Халифатът като бъдеще "лъч надежда" ли е ?Имаче тоя *** е ясен.Врътнаха дружеската постановка с Ердоган за да си помислят хората че не му е играч и да не гласуват за Вилдерс.Пищят за демокрация а сякаш не знаят,че след около 30-40 г мюсюлманите ще са мнозинство и дори със силата на демократични избори ще обявят халифат.А те няма да чакат избори.Лъч надежда?Хах по скоро пропиляване на последни шансове.

22

Анонимен

преди 7 години

Холандскотурската уйдурма хвана дикиш.

21

Space X

преди 7 години

81% гласуваха ЗА Обедина Европа

20

Space X

преди 7 години

26% от имащите право на глас. В действаща демокрация такъв процент гласували си е направо чидо

19

Анонимен

преди 7 години

Не не понял! Герб сега като като загуби изборите, руските хакери ли ще са виновни.

18

Анонимен

преди 7 години

Боже колко ненормалници пишат глупости. Къде се е чуло и видело българин без образование и ценз да коментира как холандците да си управляват държавата. Погледнете си вашата бе кретеноиди? Аман от русофилска ***. Защо не ходите да работите в Русия, а само на запад гледате изчадия.

17

BILL

преди 7 години

Да живее обединена Европа. Българи, има шанс за нас.

16

Анонимен

преди 7 години

"Сега не разбрах, има ли намеса на руски хакери или няма. Май само като загубят неолибералите, тогава има руска намеса."За такива, като теб, които не са в състояние да разберат и простичките неща ще припомня, че поради опасения от руска намеса, броенето на бюлетините е ръчно. Понял?

15

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До Анонимен-Имаше ОПИТ за намеса на кремълски хакери...Холандците обаче се светнаха и проведоха изборите изцяло на хартиен носител, което веднага и даде резултат .Следващата"победа" на *** се отлага до изборите в Бг.

14

Анонимен

преди 7 години

Хайде на бас,че след изборите всички тези държави ще клекнат на Ердо.

13

Анонимен

преди 7 години

това показва че холандците вече са малцинство в държавата си

12

Анонимен

преди 7 години

Цялата работа съвсем заприлича на радостният вой на троянците,когато "уж" гърците си заминали и им оставили за подарък един "троянски кон",като дар от боговете.Решаващата роля за този самуубийствен акт е изигрл един актьор,който примамил троянците,да си вкарат коня в крепостта...Ама вие тоя филм сте го гледали нали?Гледали сте,ама не сте мислили.Мислила е и предупреждавала само Касандра,която считали за луда!А случайно сега да гледате съвременния филм "Троя" и предупрежденията на "касанд