10

kolko stranno

преди 7 години

Толкова малко коментари явно "троловете" не се интересуват от себе си хахах

9

Анонимен

преди 7 години

А СТРАНДЖАТА какъв е, ей го в статията за Нинова се подмята. Много работи това момче, явно от Герб добре плащат.

8

Анонимен

преди 7 години

Най много *** имат БСП, по обясними причини техните симпатизанти не се справят добре с компютрите и затова плащат яко на ***, БСП са майстори на пропагандата, това са изучавали в партийните школи като АОНСУ. Единствената им цел е домогването до властта и след това грабеж на всички нива в държавата

7

НЕвярващ на никой 2

преди 7 години

... На "тролчетата" им мятат някакви "трохички" и те са си доволни за себе си... На всички нас ни мятат също някакви "трохички" и всички са доволни.. Заплата - 500-600-700 лева ?! Ток - 200 лева ?!? Топлофикация - 300 лева ?!? Лекарства , ако си болен? .. Билет за отчайващ градски транспорт - 2 лева ?!?.. И Българите си мълчат.. "кютат" си... ПАРИ В БЪЛГАРИЯ ИМА ! НО ИМА ЗА ОПРЕДЕЛЕНИ СТРУКТУРИ , КОИТО ПРЕКАРВАТ ПЛАНЪТ "РАН" И "ЕВРОГ_ЙСКИТЕ" ЦЕННОСТИ !.. Така че , голяма работа - имало "***"

6

Анонимен

преди 7 години

Медиите са най-големите ***, тези дето пишем тука всичките сме някакви клавиатурни кокошкари.

5

Анонимен

преди 7 години

Модата на троловете вече отмина, защото ефектът от тях е твърде кратък - в началото вършат работа, но после по-скоро вредят.Само БСП все още ползва ***, останалите партии отдавна са ги отсвирили. Мина им времето.

4

Анонимен

преди 7 години

БСП победа бе! Нинова премиер!

3

Анонимен

преди 7 години

БСП са платили на шепа пропаднали хора, които да агитират за партията-българоубийца! Няма да стане, БСП НЯМА ДА СЕ ВЪРНАТ НА ВЛАСТ!

2

Анонимен

преди 7 години

кутевите драскачи са станали много срамежливи бе :)Я им пуснете една статия за ББ и глей кво става :)

1

НЕвярващ на никой !

преди 7 години

"***" ще има винаги , защото това е ПЛАТЕНА "ДЛЪЖНОСТ".. А всички знаем , че който плаща - той поръчва й музиката! Лошата новина е , че тук хората до такава степен са вече смачкани , омерзени и бедни .. че за 10 лева , един хляб и няколко кебапчета , които са "лаели" преди малко ще станат "***" на която и да е "партия" ! А ОЩЕ ПО- ЛОШАТА НОВИНА , ДРАГИ МИ БЪЛГАРИ , Е ЧЕ ПАРИ В БЪЛГАРИЯ ИМА И ВИНАГИ Е ИМАЛО ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА ЖИВЕЕМ ДОБРЕ ! НО... ТРЯБВА ЛИ ДА ВИ КАЗВАМ КАК СА РАЗПРЕДЕЛЕНИ?!