241

Анонимен

преди 7 години

Турция си се държи напълно адекватно с оглед на националните си интереси. Жалко, че ние не можем да си го позволим, едно, че нямаме такъв президент и второ, че не ни стиска.

240

Активист на БКП

преди 7 години

Отвори-неотвори ,те няма да останат в България !!! Мизерията тук може да я понася само българин...

239

преди 7 години

Турция се държи нагло към Европа ,а досега никакви реакция от ООН или пък Брюксел -ЕС , ТОЗИ ПРОБЛЕМ ГО ОСТАВЯТ да се реши дадената държава -защо , нали сме заедно и обединени в единна Европа -проблемите на една държава трябва да се подкрепят от всички държави от ЕС към държават извън ЕС ! Нещо куца в това ЕС или то е само икономическо да защитава интресите на глобализъма .

238

анонимен

преди 7 години

Сигурна съм, че Ердоган ще пусне мигрантите към Европа! Той жертва много свои хора, за да се задържи на власт, а и Европа му се опъна! Ердоган обаче, ще свърши както всички диктатори!

237

Анонимен

преди 7 години

Всичката тая патаклама около референдума в Турция си е чиста провокация от страна на Ердоган!Как ще гласуват турците в Европа, като турските граждани нямат право да гласуват зад граница???Всичките тия милиони турци в Герчания, Холандия, Белгия и т.н как ще се придвижат за референдума към Турция? Какъв ще е този трафик, който ще ги издържи без катастрофи, като знаем, че турчина като се качи на колата Аллах говоди, не правилника за движение по пътищата???

236

Анонимен

преди 7 години

От комбинатор накрая ще стане самоелиминатор

235

Анонимен

преди 7 години

Наистина няма толкова гнусни и *** хора като турците....Има, има и по-гнусни и *** ама няма да казвам кои са за да не се обидиш.

234

Анонимен

преди 7 години

Ердоган бил комбинатор, му-ха-ха!!!Това е един болен човек, натресъл се на един народ с култура и език отвратили света, диваци които са си внушили, че като са много и дзурлести, с криви глави и лица, са някаква сила. И днес могат да диктуват желанията си. Видяхме ги с тези гнусну знамена с полумесеца, как хубаво ги наби полицията в Ротердам и за лека нощ изкъпа. Наистина няма толкова гнусни и *** хора като турците.

233

Анонимен

преди 7 години

До 314Има и хора, които вярват в евроатлантически скъпоценности.

232

Циник до 312

преди 7 години

Има хора ( в Япония ) които си купуват от е-бей пакетирани срамни косми, и изп*ражнения на непознати - и им харесва!

231

Анонимен

преди 7 години

До#308Колко лесно и елементарно изглежда всичко през вашите очи... Опита на бай Тошо бе подкрепян от кашиците в Звездец, Грудово, Харманлий и танкистите в Айтос... Днес какво имаш!?

230

Анонимен

преди 7 години

Малко по-стаите помнят, че в началото на 90-те Европа искаше от нас да интегрираме малцинствата! Аре интегрирайте си ги вие сега! Холандия не заслужава България да я подкрепи в този конфликт, поради простата причина, че точно те наложиха вето на влизането ни в Шенген! Ердоган е маниак и ***, но Турция ни е съсед и ако ще е караме с тях, то поне да е заради нещо което ни засяга, а не заради далечните, бледи холандци! Иначе естествено са прави!

229

Анонимен

преди 7 години

Е какво ще направи Ердоган? Ще натовари бежанците на вагони и ще ги маркира с по една звезда ли? Малко ще е смешно тогава да обявява другите за нацисти! Как точно се "освобождават" и "изтласкват" хиляди бежанци? Не Европа, Светът ще се обърне против него! При всички случаи не е толкова глупав!

228

земляк

преди 7 години

най опасното в момента е тука : "Може да се стигне до скъсване на дипломатическите отношения с Холандия, до санкции, даже отваряне на турско-европейските граници и изтласкване на нови стотици хиляди бежанци от Турция в ЕС (Анкара има пълното право да го стори, тъй като ЕС не изпълни своята част от миграционната сделка - да даде пари и безвизов режим)", прогнозира експертът.

227

Анонимен

преди 7 години

Кви санкции може да наложат пуйките? Да спрат износа на джихадисти? Или на боклучиви стоки, които са много под стандарта на холандците?

226

66

преди 7 години

Това са кухи рекламни трикове на късен диктатор на една изостанала страна,която изобщо не може да се мери с Европа.Но той това го знае.Нищо няма да му помогне ако стане президент-утре ще клекне за нови заеми и технологии.Историята,както е казано се повтаря само като фарс!Жалкото е,че Европа го търпи още!Жалкото е,че ние проспахме 27 години отворени пазари и пр. на ЕС,защото ни управляваха ограничени и крадливи политици!

225

Анонимен

преди 7 години

Ще пусне мигрантите за Великден,за да унижи християнската раса!

224

Ванга от ОТВЪДНОТО

преди 7 години

Този ще УМРЕ СКОРО!!! Аллах и ГОСПОД Ще ГО ПРИБЕРАТ!!!

223

Ястреб ефенди

преди 7 години

За съжаление истината е, че повечето турци сме копрофази. Възбуждаме се от ядене на ***.Аз лично, освен това съм и некрофил.

222

До Ерд

преди 7 години

Е и , пак си остава *** и престъпник.А в Германия болшинството турци мразят ердоганчо