20

Анонимен

преди 7 години

Много сте велики мюслитата , а живеете по нашите земи и в нашия свят?!? Като сте толкова велики,защо не си живеете в държавите? Така правят великите граждани във великите държави? Не съм чул в Турция да има 15% американци, германци или англичани??? Най вероятно няма и да чуя. Кво ви е великото? Бягате като жени от вътрешните си проблеми и ставате мъже в чуждите държави....Смешки.

19

Анонимен

преди 7 години

бухнал перчем A ROITERS ZASHO NE VIJDA BUXALSKIAT NOS NA SOROS A................SETIX SE ZASHOTO MEDIATA E NA GRUPIROVKITE ROTSHILDI WARBURG SCHIFF ROCKFELER

18

Анонимен

преди 7 години

До Турчина не е важно колко сте като живеете в 14 век сте супер баламурници за манипулиране за това нямате ниакви учени и напредък папагали дето се дупат на едно килимче по цел ден.

17

Анонимен

преди 7 години

До ТурчинаЕми нали им дават социални помощи.Е и българия един гей италиански католически свещенник дето го освиркаха в Белене.На християни пари не дава само на арабски бежанци.Затва и тоя бум на раждаемоста.Като им резнат социалните помощи и като почнат да ги съдят не според извратеното евро законодателство а според шериат-бесене или обезглавяване при най дребни провинения както те искат и съдят дали ще нарастват с по 100 милиона годишно?

16

Анонимен

преди 7 години

До ТурчинаКакво общо има атомната бомба с християнството?Хитлер?Вие наистина сте много неграмотен.Та Хитлер е вярвал във скандинавски и немски божества.Ама щом божеството ви Ердоган каза че холандски град разрушен от германски бомбардировачи бил столицата на хитлеризма какво ли се учудвам.То човек освен корана не е зле да прочете и други книги а и да може да мисли.

15

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

ЕВРОПА ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕ СЕРИОЗНИ МЕРКИ ПРОТИВ ЦИ.ГАНИЗАЦИЯТА ! ИДВАТ РАЗНИ *** ОТ ТУРЦИЯ И АРАБСКИЯ СВЯТ СЪЩО И ТУРЧЕЕЩИ СЕ *** ОТ БЪЛГАРИЯ И САМО ВРЕДЯТ ,ВЗИМАТ СОЦ. ПОМОЩИ ,ОТДЕЛНО СЕ РАЗМНОЖАВАТ КАТО ПЛЪХОВЕ И ПРАВЯТ ПО 10 ДЕЦА , А И НАЙ-ЛОШОТО Е ,ЧЕ СЕ ОПИТВАТ ДА СЪХРАНЯТ ЦИГ.АНСКАТА СИ РЕЛИГИЯ ДОРИ СЕ ОПИТВАТ ДА Я НАТРАПВАТ ,ВМЕСТО ДА СЕ ПОСТАРАЯТ ДА СТАНАТ БЕЛИ И РАЗУМНИ ХОРА !*** РАБОТА ! БЕЗ ЗНАЧЕЛИЕ ТУРИ ,АРАБИ ,ВСИЧКИ СА *** ! ФАРК ЕТМЕЗ ТЮРК ,АРАБ ,ХЕПСИ ЧИНГЕНЕ

14

Анонимен

преди 7 години

ВилДерес, в буквален превод от холандски, означава ЩеДера!

13

Dutch tr

преди 7 години

Накрая Исляма ще победи. Пише го и в Корана. Тук в Холандия не сме само турци, има и араби и черни. Всички са в правия път. Местните жени ни харесват и често ги вкарваме в правия път, после децата са ясни. Скоро победата ще е наша, до десетина година, иншАллах. Поздрави от Холандия.

12

Барон Да Виеба

преди 7 години

До коментиращите:Да Виеба!

11

Анонимен

преди 7 години

успех на Геерт Вилдерс! Българите те подкрепят!

10

смЕх

преди 7 години

Чувате ли тишината от Брюксел спотаили са се и стискат палци ,ако Вилдерс спечели нищо чудно това да е поредния ,но важен пирон в ковчега на ЕС е остава да се изчакат нЕкакви си 24 часа.

9

Анонимен

преди 7 години

С теб сме!

8

Анонимен

преди 7 години

Цялата история с мигрантите може да приключи за няколко дни , ако се хване пръчката, лодките се спукат и прострелят няколко по границите и това ще стане накрая защото в Европа живеят 500 млн. 90% от които са бели.

7

Анонимен

преди 7 години

До 1религия на сатаната

6

Анонимен

преди 7 години

Успех на Вилдерс на изборите!

5

Анонимен

преди 7 години

Надявам се да спечели изборите, стискам палци!

4

Анонимен

преди 7 години

Англия е 130 000 км2 , България е 111 000 м2, червените барети тип сидера казват ,че е англичаните са по-прости от нас, а англииския е най-говорения език в света май излиза ,ча *** комуниста е най-***.

3

ВЪПРОС

преди 7 години

Защо Калкулатор Василева не се подписва с ислямското си майчино име ?

2

Анонимен

преди 7 години

Браво, един позитивно мислещ човек, респект и успех!

1

гп

преди 7 години

Исляма е религия на омразата, а не на мира. Християнството е религия на мира, но точно защото това е истината, исляма ни мрази токова много и целта е да разруши християнска Европа и Америка. Те убиват в името на пророк, а Христос умира в името на всички нас. Докато ние добричките разчитаме на изкривнеа толерантност към тези болни убийци и изнасилвачи, те продължават да завземат физически и да убиват християнството.