60

ДО 84-БАБА КУНА

преди 7 години

Ей бабо КУНО ,ти си комунист с хитър,фин маниер.Но лексиката ти е точно като на Нинова. Хитрушан-агитатор. Но много лесно разпознаваем.Десен бил !?!? И БСП!! Смешничко.

59

смЕх

преди 7 години

До 82 Комунистите ограбихаСъгласен съм с теб червената номенклатура от другари станаха господари ,но и гербавите *** са същите просто преди това ги обслужваха .

58

пффф

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !аз всеки път гледам пручвания дето показват как БСП е почти колкото ГЕРБ, а последния път без малко ДПС да мине БСП-то дори. Така че на фона на всички манипулирани статистики от червените агенции, тази изглежда далеч по-реалистично, със забележката че % на ДПС е занижен, поради простия факт че електората на партията не може да чете, да не говорим да ползва компютър за да влиза в новинарски сайт

57

Анонимен

преди 7 години

Хм, странно...В коментарите няма да чуеш повече от 2-3 добри думи за Борисов, ако изобщо чуеш, и лайковете и те са против него, а в анкетата "ГЕРБ" водят с 30%. *** от "БСП" има няколко верно, ама и те не са на голяма почит. Кои ли са тези загадъчни гласоподаватели в анкетата тогава?

56

Анонимен

преди 7 години

Нормално е в герберастки сайта, спонсориран от Прасилян да води ГЕРБ.Само че това не е представително за България. Българите мразят ГЕРБ.

55

Анонимен

преди 7 години

Нали се сещате, как се гласува в такива анкети ? Млади ГЕРБави и червени комсомолчета,,бухат"вота си откъдето набарат телефон, лаптоп, стационарен, хвърчащ и всякакъв IP адрес, нали трябва да се докарат пред големите шефове, малките кариеристчета.

54

Анонимен

преди 7 години

Искам Митьо Пищова за депутат.

53

помнещ

преди 7 години

До Анонимен 51: "Е и каква полза като валутният борд гарантира само влоговете на богатите, но не и заплатите на бедните."Ти наясно ли си какво означава валутен бод?Ако се махне борда ще започнат да печатат пари ще изхарчат резерва и ще предизвикат огромна инфлация. И тогава не знам богатите но бедните най много ще го отнесат. Но това сме го играли вече под свирката на БСП/БКП 96-97-а. Няма ли да изритаме най накрая тези руски мекерета.

52

Анонимен

преди 7 години

Нормалните зрели хора са видели и преживели достатъчно за да гласу ват със собственна позиция. Презрелите и недозрелите/интернет поколението/ нямат реална представа за настоящето,и изкривени спомени от миналото. А слободията на тинейджърите и фейса са отнели част от мозъка им.

51

БАБА КУНА

преди 7 години

До до 70ПО-ДОБРЕ СИ ИЗПИЙ ХАПЧЕТАТА! АЗ ПОДКРЕПЯМ ДЕСНИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ ПАРТИИ, НО ГЕРБ СА ДАЛЕЧ ОТ ТЯХ. ИСТИНАТА Е ЧЕ ГЕРБ Е С КОМУНИСТИЧЕСКА ИДЕОЛОГИЯ И ДОРИ БСП СА ПО-ДЕМОКРАТИЧНИ.

50

Циник до BURZUM

преди 7 години

Сус бе , заптие :-)

49

Анонимен

преди 7 години

"В традиционната ни анкета участие взеха рекордните 13662 души" айде намалете малко рибата де

48

Jej Jej Oko4a

преди 7 години

Vizte rezultatite v sega.bg . Tam BSP vodi totalno.

47

християнин

преди 7 години

Мъчно ми е за децата подведени в разни социални мрежи от т нар патриотари ,всъщност фашаги и езичници искащи война.Деца с тоя гол военен патриотизъм отиваме към ТСВ. Християнството е комунизъм ,другото е езичество и капитализъм -империализъм и война.

46

КурнелияСланинова

преди 7 години

Аз съм горда от постигнатите резултати. Важното е под всяка статия Кутевчетата да пишаат и пиииишаат коментари за да вдигат шум. Няма значение, че на изборите ще го ядем големия, сега пак ни дойде времето да се правим на мъже. Тоя път всичко ще оправим, обещавам! Миналите 120 години не ни стигнаха, щото все някой друг ни пречеше, обаче тоя път всичко ще оправим! ФАКТ!

45

До 62-Анонимен

преди 7 години

То не е по-малкото а по голямото зло. А ти явно си малък/малолетен/ ***.Не се меси на хората които имат право да гласуват.Като порастнеш,дано ти дойде акъла.Аман от продажни дечурлига.Достатъчно живяхме с БСП.

44

защо са тези вопли!

преди 7 години

До Защо? - Защо просто не се махнете. Никой не ви иска...Ти може да не ги искаш, но 31 от всеки 100 души искат ГЕРБ и т.н.т.! Следователно, на всички гласуващи, това проучване дава около 1 200 000 души искат ГЕРБ. Убеди ги, ако можеш, че не са прави!

43

Анонимен

преди 7 години

Не е истина тази анкета. Всички ще гласуват за патриотите! Или за неподкрепям никого! Всичко друго е стъкмистика ! И е ясно че БСП ,ГЕРБ ,ДПС, РБ и всички други са се пръкнали от БКП. Вълкът козината си мени нрава не! 🐺

42

БАБА КУНА

преди 7 години

РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТАЗИ АНКЕТА НЯМА КАК ДА СЕ ПОЛУЧАТ НА ИЗБОРИТЕ. ГЕРБ НЯМА КАК ОТНОВО ДА ИЗЛЪЖАТ ХОРАТА. ДОРИ ЗА ДЕМОКРАТИЧНОТО И ОБЩЕСТВЕНО-ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ НА СТРАНАТА НАЙ ДОБРЕ Е ГЕРБ ДА ИСЧЕЗНАТ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА, ЗАЩОТО ТАКА ЩЕ СЕ ОГРАНИЧИ ВЛИЯНИЕТО НА МАФИЯТА.

41

Анонимен

преди 7 години

Не му харесвал комунизма,защото можеше да е равен и всички да са равни .Днес само малцина са равни ,останалите извън играта.