72

Анонимен

преди 7 години

Цяла Европа плаче заради тия двамата нещастсници Путин и Ердоган

71

Анонимен

преди 7 години

Въпрос на време е да се споразумеят, вече се надушиха, и да разделят България помежду си така както Сталин и Хитлер си разделиха Полша!---За съжаление, може и да се принудят, ако народите на Европа не се вземат в ръце и не се самопрочистят от еврейската тайна диктатура. Третополовците са техен инструмент.

70

Анонимен

преди 7 години

Тоя Ердоган не беше ли пръв аркадаш на нашия Боко? Просто питам!

69

Анонимен

преди 7 години

Путин и Ердоган са един и същи човек

68

Анонимен

преди 7 години

И Чингис Хан, и Наполеон, и Хитлер са били финансирани от "дома Наданов". За първия досега не беше известно, но наскоро ми попаднаха любопитни материали по въпроса. Инвестирали са в разбойническия му "бизнес" за да унищожат Волжа България и да сложат ръка на търговията с Китай - Пътя на Коприната. И до голяма степен успяват.

67

Анонимен

преди 7 години

Путин и Ердоган са двете страни на една монета

66

Анонимен

преди 7 години

Това е оръжието на турция - милиони бургии да тръгнат да заразяват Европа с ислям.

65

Анонимен

преди 7 години

Напрежението расте експоненциално! Война ще има. Най-веротно до края на годината. Лошото е, че сме на фронтовата линия а ислямският фашист има България за своя територия. Стягайте багажа или се гответе за бой.

64

Анонимен

преди 7 години

Егати и късмета имаме да сме точно съседи със Ердоган . Европа ще ни пожертва май

63

Анонимен

преди 7 години

Закъсали са комшиите здраво. Този човек ще им навлече много ядове.

62

А Н Т И

преди 7 години

Турската лирадевалвираЕрдоГанчоТурция фалирва.

61

Юда

преди 7 години

Не ви ли стана ясно че на никой не му пука за Бг и българите? Нито на западняците нито на руснаците. Ако ще тука да стане Ромалия не им пука. По лошото е че не им пука и на цялата плеяда родни крадливи политици от целия политически спектър. Това е. Ако мустакатия комшия съумее да консолидира властта си като нищо следващата му крачка ще е да сложи ръчичка на съседни територии. И кой по лесен от Бг? По принцип по би предпочел съседна Армения, заради Нагорни Карабах, но там има руска база и интереси така че само ние оставаме лесна мишена.

60

U2

преди 7 години

Не забравяйте, че Турция се разви защото следваше западния модел, а не ориентало-анадолския. Нормално е свестните хора да бягат от излямския ад.

59

Мир

преди 7 години

Тюрките и пра българите са вярвали в бог Тангра , за това и до ден днешен турците употребяват думата "Tangrim" в превод ( Боже) , двата народа са по близки от който и да е друг близък до българския, дори символите и знаците старобългарски са знаци и на тюрките , лесно е за проверка :) така че в крайна сметка и ние и турците идваме от едни земи , но по различни пътища, едните се умешват със араби а другите със тракийци и славяни :) ето това е истината

58

Еврогей

преди 7 години

Да отговорим с мощен гейпарад на Ердогановия референдум!

57

До 61

преди 7 години

Ердоган е слуга на Ротшилд ***!Този конфликт е създаден нарочно от ционистите, които искат да унищожат и двете религии.

56

Анонимен

преди 7 години

Гледайте видеата на Brother Nathaniel - един евреин минал към Православието. Ще научите доста любопитни неща от човек, който е бил "в кухнята", така да се каже.

55

Анонимен

преди 7 години

жалък президент имаме днес руски шпионка мълчи като миш в трици а ердоган ефенди се кани да ни потурчи

54

Чичо Манчо

преди 7 години

Обаче забележете че историята се твори от мъже. Кога жена е движила историята. Все мъже правят войните, политиката и дори повечето научни достижения. Ами изкуството? Има ли жена композитор като Моцарт, Вагнер, Бах, Бетовен или художник като Леонардо, Рубенс, Рафаело? Ще им се да са равни на нас ама не става. Дори при животните командват мъжките и то най силните. А сега бат Ердоган се мъчи да твори история ама нема му се получи. Това не му е 14 век хаха

53

Анонимен

преди 7 години

Ердоган де факто е турския Хитлер. Просто е въпрос на време да консолидира максимално властта си за да тръгне във военна офанзива. Шило в торба не стои.