109

Obi

преди 7 години

Ако турците не бяха приели тъпата арабска религия на фалшивия мохамед,сега щяха да са много по-добре. Да ходят към Арабия,не в Европа.

108

Анонимен

преди 7 години

До Белият РицарВъзожно е и да значи друго .Полумесеца са ислямските народи ,а звездата Израел.

107

СТРАНДВЖАТА

преди 7 години

БРАВО НА ХОЛАНДЦИТЕ ! НИЕ КАКШО ЮАКАМЕ,ЧЕ НЕ ГОНИМ ТУРСКИЧ ПОСЛАННИК? ТОЯ НЕ НЕ СЕ ЛИ ОПИТА ДА СЕ НАМЕСИ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА ДЪРЖАВАТА НИ? ДО КОГА ЕВРОПА ЩЕ ТЪРПИ РОМИТЕ ОТ ТТУРЦИЯ ДА СИ РАЗИГРАВАТ КОНЯ?

106

турчина

преди 7 години

Мачкай Ердоган! Щом третополовите и техните роби - *** реват Турция е на прав път!

105

До 160

преди 7 години

Турция, е била враг на Европа до преди 400 години, от там насетне просто е била един не особено умен в***сал. Ердогановите познания по история идват главно от измислените турски сериали, сега предстои да му бъде обяснено, защо Турция винаги са я наричали,,болния човек" и къде всъщност им е мястото.

104

Холанците Мъжкари са

преди 7 години

Абе затворете кпп-тата на България и Гърция с Турция и нека заобикалят през Кавказ, ако го пусне Руския император! Да видите как ще се укроти за 2 седмици!

103

Schutzstaffel

преди 7 години

Да така е. И ще дойдем да ви осивободим. Това е дар от алаха. *** и неграмотен заселен при противника. Мечтите стават реалност.

102

Георги сс

преди 7 години

На който мохамедан не му харесва е Европа да се връща в анадола.Наглия *** Ердоган да не се мисли за много силен.Спре ли му Европа достъпа до пазарите си турчулята умират от глад.Няма по гнусно нещо от фес с промит мозък.Преди 2 г бях на гости в Германия.В един ресторант имаше турска сватба уж консервативна.От ресторанта излизаха по 2-3 мъже отиваха до един бус и се връщаха ухилени.Попитах моите домакини какво правят анадолските *** в буса.Отговориха ми :там си крият пиенето и дрогата .

101

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 156Мюсюлманите имат общо 10 носители на нобелови награди и от тях 5 са политически - за мир. Така, че да приключим с въпроса с интелектуалната им мощ.

100

Анонимен

преди 7 години

Какъв го търси министърката на митинг...какъв...някой по чепат.Не съм чул досега членове на правителството да ходят в чужбина и да агитират.Рано или късно Ердоган паша ше си седне на задните частиАко не беше този завой към ислямизация едва ли щеше да има забрана и в Германия и в Холандия но това е опасно за Европа.Така че да си стои в Анадола и да агитира там.

99

timi

преди 7 години

България трябва да оправи външната си политика и да мисли преди да взима решения защото около България не вървят нещата добре 1 во разделението във Европа на 2 3 5 скорости второ кризата във Македония 3 то влошените взимотношения Европа Турция по много сложни въпроси и ситоации трябва да се работи и мисли не се знае да ли ще остане спорузомението за имигрантите не се знае какво ще се случи след референдума във Турция и каква посока ще поеме ако стане президентска република и кризата в Македония

98

Анонимен

преди 7 години

Турция а преди и Османската империя винаги са били и ще бъдат врагове на Европа,защо.. турция разбираите и нейния предшественик османската имеперия винаги са се стремели към разширение на запад-териториално икономическо културно верско не към пакистан и афганистан ..най вече в европа днес териториално разширение чрез война е невъзможно затова се залага на верско-исляма и огромни турски маси който така и не се инфилтрират в народите на европа а създават анклави или петата колона на турция

97

Един българин

преди 7 години

До: Хитър ПетърДа, абсолютно си прав!Обаче ето ти поредното доказателство, че религията няма значение.Кметът на Ротердам е мароканец по произход и мюсюлманин.Това обаче не му попречи да си води проевропейската политика и да не допусне анадолския диктатор да си развява полумесеца в Холандия.Дали наши политици мюсюлмани биха действали така?Не турци, чисти българи под командата на Фесбойко екстрадираха политически беглец в Турция веднага щом Ердоган го поиска!

96

Schutzstaffel

преди 7 години

Колкото и да плюете рашките, когато видят братски народ подложен на геноцид пращат войската.

95

Анонимен

преди 7 години

До вън турия от ЕвропаФАШИСТ

94

Анонимен

преди 7 години

Представям си някъде ако не допуснат български министър как сичкия ганювец у Европата масово ще излезе на протести.....хахаха...*** народ

93

Анонимен

преди 7 години

Той мустака не го вълнува историята. Неговият електорат с глупав. Маже некви приказки мята обвинения и чака реакция . Всички тези турци участвали снощи в бой с полицията следва да бъдат изгонени от Холандия. Това е безкрайно нагло да се биеш с държавата,която те храни.

92

Петър

преди 7 години

Невежи сънародници, в Турция живеят милиони образовани и достойни хора, които са най-потърпевши от режима на ердоган! Не ги заклеймявайте и превръщайте в наши врагове! Не ги подтиквайте към омраза, която да ги тласне да гласуват за ердоган на референдума! Тези хора са наши приятели и те винаги ще са добре дошли в Европа! Това са хората, които могат да противостоят на налудничевите идеи на ердоган, защото те са най-пряко заинтересованите той да не се сдобие с неограничена власт!

91

вън турия от Европа

преди 7 години

да се изхвърлят всички турци и бежанци от Европа незабавно!!!. То пък бива наглост. болни ислямисти отивайте си в Анадола!!! Никой не ви иска!!!! ВЪН !!! за винаги. Вие сте фашисти с тоя психично болен диктатор - Ердоган.

90

до 181

преди 7 години

*** няма да излезе така по улиците на Европа, защото *** си е вкъщи - над 1300 години Европа е негов дом. *** е в ЕС и е проумял, че върховенството на закона означава много повече от диктатор с коран под мишница.