242

смел

преди 7 години

до 354 към пустинята ходом марш

241

до 301 македонски

преди 7 години

Турция може и да има голяма армия,но и има съседи които не са за подценяване,всеки един агресивен ход на Турция ще има противодействие на други.Европа и Русия,няма да са съгласни Турция да навлезе в Европа.Ако това стане ,бъди сигурен ,че и ЕС и САЩ,няма да имат нищо против Русия да ги усмири,и да се създаде Кюрдистан.

240

Циник до 354

преди 7 години

***..нали ти казах - еви се!

239

Анонимен

преди 7 години

За нас е добре ЕС и Турция да не са в добри отношения, но трябва преди да се стопли времето границата ни с Турция да стане непробиваема. Ердоган е психопат и може да подгони от Турция сирийците които сега са там. Мисля че става дума за около 2-3 млн души. В Европа вече започнаха да се усещат че Турция на практика вече е ислямистка държава, както и че повечето емигранти мюсюлмани не подлежат на интеграция. Да се надяваме че са си взели поука.

238

Анонимен

преди 7 години

Браво на Германия и на Холандия! Фанатика май забрави ,че е НИКОЙ да казва на Европа какво могат и какво не. Търпимостта е към края си.Надявам се всички държави в ЕС да забранят митинги и турски представители на тях. Имат си държа за тази работа. Щял да наложи санкциии смешника айде наложи чакаме с нетърпение България да заеме вашето място в производството.

237

Циник до 345

преди 7 години

Абе гюмне...що не се шибаш?*** и циганьора гнусен, ще ми пръднеш на ***!

236

ники

преди 7 години

супер сега вече турция няма шанс за европейския съюз.

235

Китай

преди 7 години

Много ми е интересно,какво ще стане ако 2020 година Турция реши ей така да нападне ама пълно мащабна война,срещу Китай,кой според вас,ще победи???

234

do cinik

преди 7 години

moli se na covekoyadcite ot idil da me pratyat v raya6toto az licno 6te te okastrya v centara na frankfurti se kalna pred allah ce cyal svyat 6te te gleda kak ti hvarci tazi tikva

233

бг

преди 7 години

Армения трябва да има излаз на Черно Море.

232

Историк

преди 7 години

И Стивън Хокинг ще ми говори за световно правителство. Боже боже. Как бе джанъм, как?

231

Анонимен

преди 7 години

Тоя диктатор Ердоган си проси една хубава турска пролет и икономически санкции също и да му изгонят и емигрантите от Холандия, тръгнал да диктува на цяла Европа абе ей таранкоолу къде си тръгнал бе фашист със фашист червен.

230

Историк

преди 7 години

Хаха. Че той даже Кимчо може да се изгаври с Турция. Навремето Тамерлан така се е изгаврил с един техен селджукски султан. За Китай хич да не говорим. С едни малки отрядчета от по 200 хиляди и за нула време са на босфора. Китай вече не *** даже САЩ. След 20 години ще е световен лидер. И нека мюслитата си верват че ще владеят света. Той ще е за жълтурковците.

229

Анонимен

преди 7 години

До Аскер Освен за Курдите .Потомците на кана Курт .

228

бг

преди 7 години

Аз не мисля че Истанбул трябва да бъде български. Четири държави трябва да контролират Истанбул ( Константинопол ) и Босфора - Русия,Гърция,Турция и България.Всяка страна трябва да има 25 % участие във всички решения. А Дарданелите трябва да се контролират от Русия.

227

Анонимен

преди 7 години

Къде е сега ,,пощенският гълъб ,адвоката на Ердоган, , Червеният Гербер от Банкя да го защити .Скрил се е ***.. .ъз ,особенно като оцапа гащите и пак излъга покрай Йончева . За кой ли път ще стъъъърже ,стъъъъърже !

226

Аскер

преди 7 години

Хахах вече поделихте Анадола, че Трапезунд, че до Диарбекир стигнахте. Вие сигурно се майтапите тук, надявам се, но да знаете, че Турция е спечелила територията си с много кръв. Това не е подарената ви свобода. Там няма да има и метър за никого!

225

do 329

преди 7 години

ya si day adresa ubiec mraseni si poracay kovceg

224

Анонимен

преди 7 години

Novite fashisti ne doidoha ot Germaniq kakto se ochakvashe,a ot Turciq.I te shte svurshat zle.

223

Цирк

преди 7 години

Лятото ще има много хатентати и да видим кога ще прелее чашката на толерантността.