113

стомин

преди 7 години

До Анонимени не става дума само за българина а за всеки

112

стомин

преди 7 години

До Анонименщом си отишъл или родил там и си се възползвал от техните образователни възможности и начин на живот какво очакваш да ти кажат или с вашия си азиатски наглитет ще искаш и те да развеят знамето с полумнесеца

111

До да

преди 7 години

"доста си се комплексирал от България"Комплекс? България?Неее по скоро Вие комплекс Турция! Лека нощ и на теб! Утре пак:-):-):-)

110

Анонимен

преди 7 години

"да точно това ще кажат германците и ще бъдат прави"Ще бъдат прави? Че те са направили "човек" от българина:-):-):-)благодарение на Тях? И ти подкрепяш това? Еми колега...какво да ти кажа...Аз никога не бих приел това аз съм "човек" благодарение на добрите родители, които съм имал...другото си идва от самосебеси!

109

стомин

преди 7 години

До До стоминлека време ти беше

108

да

преди 7 години

доста си се комплексирал от Българиянормално е:))))))

107

До стомин

преди 7 години

"не просто България ти е дала тази възможност все още тук е по лесно да се образоваш"Е не стомине вече няма да спора с теб...Просто ме нави (както е казъл и Айнщайн)...абе да 90% тук не знаят нищо...тук таме има образовани...и така ок лека ти нощ!

106

Тюрк

преди 7 години

Аз съм турчин и живея във Варна, но 99 % от турците се невежи и необразовани селяцци които не говорят правилно български, заради такива серсеми и изччадия от османско време като кажеш, че си турчин те гледат лошо братята българи, най-добре повечето турци да се изселят в Турция и такива като мен да се отърват от подобни изостанали индивиди за да не ме срамят ! САМО БЪЛГАРИЯ а не турция която не ни е дала нищо !

105

До да

преди 7 години

"та какво било "Альоша те чака да се спуснеш" казваш :)))))"Не си познаваш родината!Альоша е едно от тепетата (известно) на Филибе (Пловдив):-):-):-)просто те чака там ходат просто да се спускат:-):-):-):-)

104

стомин

преди 7 години

До До стоминне просто България ти е дала тази възможност все още тук е по лесно да се образоваш

103

стомин

преди 7 години

До До стоминда точно това ще кажат германците и ще бъдат прави

102

До стомин

преди 7 години

Аз не съм станал "човек" от това, че съм роден в България и знам български...мисли преди да кажеш нещо! :-):-):-)ВСЕКИ СТАВА "ЧОВЕК", АКО ХОРАТА ПОКРАЙ НЕГО СА ДОБРИ И СА ГО УЧИЛИ НА ДОБРО! НЕЗАВИСИМО КЪДЕ Е РОДЕН И КАКЪВ ЕЗИК ГОВОРИ И ЗНАЕ:-):-):-)

101

До стомин

преди 7 години

Да знам български защото съм роден и съм учил там до 12 клас...това е все едно да кажеш на твоите сънародници из ЕС, които от доста време са там пък и са родили някои там и децата им ходат там на училище и да кажат германците например, ааа добре, че беше Германия та станахте човеци и научихте немски:-):-):-понякога въобразяваш ли си какво пишеш Аз преди българския научих майчения си език и тогава български, както и децата на твои сънародници в чужбина! Първо майчин!

100

да

преди 7 години

та какво било "Альоша те чака да се спуснеш" казваш :)))))

99

Анонимен

преди 7 години

Алооо.... съседите! Вашия далавераджия, дето си въртеше далаверите на гърба на цялата нация се изсули от управлението. Сега се състезава с народната любов. Той ли нея първи ще хване, тя ли него, ще видим! И по кротко с имперските амбиции. Мюсюлмани имаме, турци - не! Защо не кажете на някой египтянин, мароканец, либиец, саудит, че е турчин, понеже е мюсюлманин, че да видите, какъв ще го отнесете!

98

Анонимен

преди 7 години

Само се чудя защо всички са АМЧЪЦИ.Благодаря лека вечер.

97

стомин

преди 7 години

До До стоминтурски не знам а ти знаеш български и това е разбираемо все пак нали тази държава те изучи и направи човек достатъчно ти е дала а аз от турция кой знае какво добро не чакам

96

До да

преди 7 години

Нали ти казах АЛЬОША те чака да се спуснеш...Ти дойде ли на границата да спреш някакъв ТИР:-):-):-):-):-)

95

До стомин

преди 7 години

Еее нее...Колега АЗ КАКВО ПРАВЯ от ТУРЦИЯ...еми нали и аз от тук защитавам ТУРЦИЯ И НАЦИЯТА СИ!!! Говореш сякаш, че аз от Турция защитавам "б"ългария:-):-):-)пък да правя го от български сайт:-) щот тук има новина за Турция...да ти кажа честно в турските сайтове многооо ама много рядко се споменава "б"ългария, за да защитаваш и ти от там ама то се иска и език...пък до сега не съм видял лоши новини за "б"ългария(ако престанеш с малката буква и аз ще престана")

94

Башка Луд

преди 7 години

Господин Герджиков, това не са съседи, това са хора, мечтаеши и работещи за въстановяване на османската империя!Днес повече от всякога на родината са нужни силни мъже, уви Вие май не сте от тях!