153

Анонимен

преди 7 години

Той за Камерън го каза и на среща с пенсионери.Искал да го изплаши, за да му даде пари.

152

Анонимен

преди 7 години

Много *** бацко!!!!Гледах го сутрина по тв,ама то бива,то може,то...ама неговото не се търпи!Возил Камерън с неговия джип,оня още го било страх...смятай???????????????????????????

151

Анонимен

преди 7 години

Голям мерак да се натегнете на тиквата.Вие нормални ли сте че по цял ден възхвалявате това което изпусне устата му!?Никой не е тръгнал да хвали Нинова, а вие само едно и също.Не сме комунисти набийте си го отзад, но от две злини ще изберем по малката.Капиш гербер

150

Анонимен

преди 7 години

Бай *** - Тиквата Бяга от Дебати .Защото е уникално ***, неграмотен и невъзпитан, няма да разбере какво го питат нито пък ще знае какво да каже с неговия примитивен каруцарски речник .Неговите дебати са винаги с неграмотни и прости хора .

149

Анонимен

преди 7 години

Нещата изобщо не вървят на добре, откакто Бойко пи кафе с Местанчо. И както е тръгнало, това ще му изяде главата! А за бабите и Бойковите мераци, случаят е направо комичен. Май му е късно и за младички на този спаружек!

148

Анонимен

преди 7 години

Дедко Боце от това да играе ролята на велик и неповторим, живее като скот, без приятели но с милиардите си. Вкопчил се е в тази власт защото нищо друго не поддържа така егото му. Това свършва и по-нещастен от него няма да има. Изглеждаше днес зле, някак си изнемощял, смачкан и отчаян. Разбира, колкото и да мисли, че не е така, че омразата към него е огромна. Няма как да не то усеща. Не му се признава но рова е реалността. Ще лъже, ще купува където може но и това няма да го спаси. Пътник е!

147

Анонимен

преди 7 години

Дедо, оди да си гледаш внучето и да го научиш да лъже като тебе, ама майсторски

146

Анонимен

преди 7 години

ами да уточни с колко младичка иска бе герберЗащото така казано може да се тълкува по много начини.Затова не става за министър председател.Това ви се набива в тиквите,че човек на такъв пост трябва да има мярка за нещата,особено като дрънка много

145

Анонимен

преди 7 години

В България няма нормален човек който да гласува за БСП, колкото пъти тази партия е взимала властта толкова пъти всичко е завършвало с катастрофа за държавата и хората. В тази партия всички са милионери и не им пука въобще за хората, тяхната цел е грабеж и лично облагодетелстване

144

Анонимен

преди 7 години

тук като чета всичките мераклии да спят с баби...брей каква е тази герантофилия то сигурно щото произхождат от столетницата БСП , та Бойко е голям перверзник да иска в леглото си нещо по младо...абе може ли да е такъв извратеняк тоя поне с мъж да бе поискал че да го приемем за нормален а то..с младичка жена.какво възмущение ,някои и прокуратурата искат да сезира ,други Хелзинския ..дискриминация на възрастов принцип не искал нашата Корнелия че що и е..старичка била ...що разбира от жени тоя

143

Анонимен

преди 7 години

Пътник си и много те е страх да не загубиш властта и парите на които толкова лесно се свиква и народа да не ти потърси сметка.

142

внуче

преди 7 години

ДЕДО, КОЯ БАБА ТИ Е НАЙ НА СЪРЦЕ ама ти имаш много баби.

141

Анонимен

преди 7 години

Дедо, плачеш за прокурор. Много станаха глупостите ти.Сега добави и сексуалните мераци.И да е дебелашка шега, говори за това какво мислиш.

140

Мънго Джери

преди 7 години

Да гледаш хората в очите и да лъжеш ,това просто е талант! Не е за всеки....

139

анонимен

преди 7 години

С баби ,дядото не ще да спи.Ами дайте му още власт да може човека още да си поспи с млади герберки и журналистки -такива дай боже за служба и пари са готови на всичко.Смилете се над човека,не обича да спи с баби,обича с момиченца -харизматичен е не му счупвайте хатъра.Скоро по една телевизия Васил Иванов .бивш шеф на 6 -то разправяше как ходел подире им и се молел да го назначат в ДС -ама много искал човека,ама не го харесали -там само умни хора назначавали,той не ставал.

138

Анонимен

преди 7 години

Ако обещае да приложи референдума, може и да спечели, защото дефакто БСП няма друга алтернатива, а трябва да си напълно луд с памет на ***'ймуна да гласуваш за БСП - те са патологичен случай. Чисти мошета...

137

Анонимен

преди 7 години

жените са прекалено корумпирани затова по далече от високи постове!

136

анонимен

преди 7 години

така наречения жалък СТРАХЛИВЕЦ,долен КОМУНИСТ ОТ БКП,защо бе отказа дебата защото си *** селянин,и само със простащините си само за село.

135

9К51

преди 7 години

Бат Бойко продължава със специфичния си стил .. той добре познава българския манталитет и народопсихология /понаучил е нещо и от дедо Тошо/ и години наред печели избори благодарение на харизматичност .... дали сега отново ще сработи тази стратегия .. на 26-ти ще е ясно!?

134

Анонимен

преди 7 години

Това с дедото е невероятен гаф...хората залагат на семейството като ценност в предизборните си кампании, наш бойко на дъртите коцkари