7

77777

преди 7 години

Нямало българчета - ами така е при демокрацията и пазарната икономика в България, за която подрипвахте и ревахте по площадите. За това подрипвахте, това получихме всички.

6

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Има един ид.иот кото пише за Доспат ,,фалшиви новини ,,сиреч -лъже ката истински либераст и димукрат без да е стъпил там .Целта е внушение на омраза към тези прекрасти хора ,който са по-българи от другите българи . Абсолютни лъжи . Как ще ходят туристи като няма разнообразие на храната-свинско или алкохол ?Глупости ! Или е *** или е *** който умишлено провокира омраза .

5

Анонимен

преди 7 години

Американската мечта отиде в ***... ..адник!

4

11

преди 7 години

Че там няма българчета.

3

Анонимен

преди 7 години

До ПитърНикой не говори турски в Доспат, но са върли братя мюслюмани.

2

Питър

преди 7 години

"Две внучета имам в Чикаго - Дейвид, на 3 г., и Анджела, на 6"Ами по-добре е, че "Дейвид" и "Анджела" не са в България, тъй като отсега е ясно какви ще са и как ще бъдат възпитани... Да не говорим, че бабата вероятно въобще не комуникира с тях на български.. "Българите", кръщаващи децата си с подобни *** имена по-добре да не живеят в България, това мисля аз.... Как пък не им хрумна на кофите на тези родители, че Давид дори е по-смислено и красиво от "Дейвид

1

Анонимен

преди 7 години

Баш помaшка работа! В Доспат даже алкохол не продават по магазините - пият тайно. Свинско да намериш - абсурд!