260

Трябва

преди 7 години

Путин трябва да дойде тук или Радев там. Това е много по-естествено от идването на Тръмп или Меркел.

259

qwe

преди 7 години

в дън земя да се провалите дано с провалената си руска държава

258

Анонимен

преди 7 години

Това е хубаво че сме с руснаците вече.

257

Анонимен

преди 7 години

Бивша мутра и авторитет.Смях в залата.

256

Пенсионер

преди 7 години

До АТАКИСТНищо даром не ни е давала нито Русия, нито СССР. Ако слушаш бившите комунисти и настоящи милионери, няма да научиш иситната. Чети архивите на Политбюро и ЦК на БКП. Всичко сме си плащали до стотинка, че и отгоре. Може и да разбереш, че България и преди беше най-бедната страна в соцлагера. комунистите ни продаваха за жълти стотинки. Но най-лошото е, че продължават да промиват мозъците .

255

Хо-хо-хо

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !Много е къс бе , ще се изгуби в тълпата....

254

Пенсионер

преди 7 години

До extremistЗа какво да идва? За да ни натресе поредния проект за изсмукване на парите ни ли? И за да се покажат коленопреклонните ни "социалисти" и псевдопатриоти и да му целуват ръка?

253

Един българин

преди 7 години

"Помня като бях юноша българските плодове и зеленчуци, българските вина и българските цигари в Русия. Сега няма и помен от тях, посочи Макаров."Ще помни я! Как няма да ги помни!!!И аз ги помня! Няма никога да забравя когато бяхме на студентска бригада в Роман.Беряхме ябълки за СССР. За дипломатическия корпус, за такива като тоя ояден посланик. Такива ябълки (огромни) виждах за пръв път в живота си!Такива нямаше и в показните магазини, какво да говорим за народа!Изнесоха ни държавата!!!

252

Анонимен

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !..най-великият човек на нашето време, най....То и за мухата ла*ярка най-велико е прясното *, ама за хората не е така.

251

Анонимен

преди 7 години

До Ленин100 години негативна селекция са превърнали руснаците в аморфна маса от послушни ***, които боготворят мерзавците добрали се до власста в Кремъл и одобряват всяко тяхно безобразие.

250

Анонимен

преди 7 години

Нищо против нямам Русия и руснаците.Но винаги като отида на бензиностанцията и си спомням как колега дошъл от САЩ ни каза,че там бензинът е лев/литър.А при нас е над два лева.Путин сега ни убива с цените на горивата, украинците с бомби ,куршуми и ракети.По добре да си търсим от друго място горива отколкото да си имаме работа с Путин.Гърците неслучайно си купиха танкери за втечнен газ и не се занимават с Путин.

249

остави

преди 7 години

България е забранена за пияни Кремълски управници и особено престъпника Путин , докато не дойдат на власт нормални ,свестни руснаци !!!!!!

248

Ленин

преди 7 години

за какво ще се извинява руския народ, като ТОЙ СЪЩО Е ПОСТРАДАЛ от комунистическата секта, която 70 години го теророзира и повече. Нали Ленин и болшевиките идват с преврат, избиват царското семейство, инакомислещи и тн. НЕЩАСТНИ продажни соросчета, работещи само с опорни точки!

247

ШОК

преди 7 години

Росен Плевнелиев влюбен до уши в рускиня от Москва. Бременна с близнаци в 3 месец!

246

кога

преди 7 години

Радев да каже на посланика ,че ще станем приятели, когато Русия пред цял свят се извини за извършените злини и мръсотии от 139 г. до днес !!! Особено за поробването след 09.09 1944 г. от което от нормална държава ни превърнаха в последна в Европа !!!!! Там където не стъпи пиянския руски ботуш ,държавите просперираха и още дълго време не можим да настигнем !!!!!!!

245

Анонимен

преди 7 години

Нищо даром не сме получили от Русия или СССР.Всичко сме си платили прескъпо.Само Куба получаваше помощи десетилетия наред.

244

Прас прес

преди 7 години

ами Пирогов ще е тесен, щото и платените им жуналисти ще трябва да ги намъкнат вътре за лекуване. Първият брой на Прас прес останал на 90% неразпродаден. Виновен бил разпространителят:-)))))). Абе пичове СОРОСНИ - никой не ви ще тъпия АНТИБЪЛГАРСКИ вестник освен като безплатна тоалетна хартия. Смешници, престане да се държите с българите като стадо овце. И РОБЪТ има достойнство.

243

Анонимен

преди 7 години

Путин и да дойде и да не дойде бензинът и дизелът пак ще са над два лева.Искаме Марешки защото само при него горивата са по евтини.

242

АТАКИСТ

преди 7 години

пенсио говориш само за това което е отивало към ссср а газта и горивата без пари дето идваха нещо ги забравяш. И кой построи АЕЕЦ козлодуй без пари... продължавай да мяташ пликове с пари през терасата

241

АТАКИСТ

преди 7 години

Добре дошъл си в България! Още тази година