54

А Н Т И

преди 7 години

Вярно е, че сме по зле от Зивия запад.Там е можело да се защитиш с оръжие без проблем.

53

й- СЪСТУДЕНТ ОТ ЮФ

преди 7 години

НЕКА СИ СПОМНИМ ЗА ИВАН ХРИСТОВ-СОЛИСТ НА "ТОНИКА" и "ДОМИНО",УБИТ ОТ ПОДОБНИ СКИНАРИ- "НЕКА ДА Е ЛЯТО" ,"ЛАДО ЛЕ ЛАДО" СА НЕГОВИ ИЗПЪЛНЕНИЯ И МНОГО ДРУГИ.ГОРКИЯ,БЕШЕ ЗАВЪРШИЛ ПРАВО В ЮФ НА СУ И ПЕЕШЕ МНОГО ХУБАВО.БОГ ДА ГО ПРОСТИ...

52

Анонимен

преди 7 години

Народа ни е хубав и добър.Просто политици, полицаи, съдии и медии дават всичко от себе си да го съсипят - нарочно служат само на тъмните сили.Ето и този сайт - трият коментари които казват истината, защото господарите са им казали така!Нема такава държава!

51

White Wolf

преди 7 години

Ами нормално, това момче е пънкар, а скинарите мразят пънкарите....

50

Краля на Ромели я

преди 7 години

*** в българия трябва да се освободим вече от нацисткото българско робство. Те между тях не могат да се разберат, камо ли с нас, представителите на горд, силен и мъжествен народ.

49

Бау

преди 7 години

Значи то това ви било страх. От това, че жена ти може да хареса големия член на ***? Това обяснява много. Явно расистите са с малки членове и завиждат. Разбирам. Оня с парата трябва да си ТИ. Никакви *** не са ти виновни, че си беден, необразован и нямаш самочувствие. В САЩ ги мразят, защото голяма част от тях са престъпници там, тук имаме няколко студента по медицина от Нигерия. Повярвай ми не приритват *** да живеят в България. Никой не приритва...

48

vylka ot Wall str

преди 7 години

Бъъългарина иска само робство !!!

47

обединение

преди 7 години

Обществото трябва да се събуди и да се отърси от овчедушието си. Ето тук 5 човека са реагирали, което е напредък. Тач *** с бръснатите глави со толкова скинари, колкото и Волен е патриот. Само цирк разиграват.

46

Бау

преди 7 години

Някой хора не могат да понасят различните. Ако ги питаш "защо" не могат да отговорят. Модерно е да си расист. Например българин, които мрази *** ми е най-смешно. Защо ги мразиш, та ние нямаме и 5 в България. Мрази ги защото в другите държави, където има много ги мразят и той хубавеца да не остане по-назад. Глуповати хора с тъжни и бедни животи.

45

А Н Т И

преди 7 години

До извън кошаратаКогато Ванга го е казала, е бил все още народ,сега е племе смесено с подплеме.

44

bolbov

преди 7 години

Аз също преди години през нощта в трамвай 9 видях подобна история.Трима яки се качиха и в почти празния вагон съзрях а не врана негърчета което мигновено получи серия от шутове на яки кубинки в главата.Героите се изнизаха доволни а шепи те на негърчето се изсипаха бели зъбчета преместени с кръв.Стана ми гнусно че и аз изглеждам като тези ***.Безпомощен треперене от страх обида и срам.

43

извън кошарата

преди 7 години

До АнонименСкинарите са опасна напаст..като им се набива в главата от филми, интернет, сураттефтера, че трябва да си "тупалка" за да си "успял" ... тези младежи нямат , а и не се възпитават в никакви "житейски вектори" в главата, освен първосигналните, заложени от природата

42

извън кошарата

преди 7 години

До А Н Т ИБаба Ванга: Нема управия тоз народ !то народ ли е? чини ми се, че е офче стадо, ама по-офче от офчето ...

41

Анонимен

преди 7 години

Скинарите са опасна напаст.. Все пак в София останаха двама на кръст..

40

FUCK OF

преди 7 години

ПОВЕЧЕТО СТЕ ГЛЕДАЛИ ,,СПЕЦИАЛИСТЪТ'' СЪС СИЛВЕСТЪР СТАЛОУН. ....ТАМ ИМА ЕДНА СЦЕНА КЪДЕТО СТАЛОУН ПРЕБИВА ЕДНИ КЕЛЕ*****И ЗАЩОТО СИ ГО ЗАСЛУЖАВАХА......ТОЧНО ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТЪПВА С ТАКИВА.....НЯМА НАЧИН ДА СЕ РАЗБЕРЕШ С ДОБРО. ....ПРОСТО НЯМА ДРУГ НАЧИН......НАСИЛИЕТО РАЖДА НАСИЛИЕ......И ЧОВЕК ПОНЯКОГА ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕ ПРАВОСЪДИЕТО В СВОИ РЪЦЕ,КОЛКОТО И НЕПРИЯТНО И ПРОТИВОЗАКОННО ДА Е ЗАЩОТО НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА....

39

Анонимен

преди 7 години

В чужбина живея от 7 години такова нещо не сьм видял бате! Дори и с печки шведи нуслита се сьобразяват! А в наща *** скинари ли нещеш тарикати ли ултраси ли чалга ли нещеш, о заболя ме главата!

38

морски

преди 7 години

Колко летовници има бити и ограбени всяко лято ?Медиите услужливо мълчат.

37

Анонимен

преди 7 години

В тази държава трябва да излизаш като за битка.

36

много ясно

преди 7 години

Държавата няма полза от тези всичките, но управляващите имат.Разделяй и владей.

35

Анонимен

преди 7 години

Погледнато реално, за държавата няма никаква полза от съществуването на такива боядисани ***, нито от съществуването на биячите му! Ама никаква полза!