23

Гюнтер

преди 7 години

Някои да сподели как се чества 3 Март в Кърджали и в нехристиянските общности... не намерих нищо вчера... за София е ясно... няколко стотин граждани на площада... друг въпрос е, че България е плащала данък на Турция и е имало окупационни руски войски дълго време по онова време

22

Анонимен

преди 7 години

1100 лв. коства издръжката на бежанец в БГ!! 1100 лв = двйно повече от средната заплата за страната; 3,4 пенсии... Най-добре всички работещи за под тази сума да искат статут на бежанци.

21

Интеграция

преди 7 години

Тоя най-отляво е професор по химия, до него е доцента по Биология, най-вдясно е доктор по икономическите науки, със сивия анурак е завършил Кеймбридж с отличие, а зад него Оксфордския, другите са представители на различни световноизвестни организации които имат за цел да дойдат и да ни възпитат как се правят нещата защото ние европейците нищо не сме измислили полезно до сега за света, само ядем и *** и не проявяваме никаква инициативност и творчество

20

Анонимен

преди 7 години

Баба Меркел леко даде на заден ход,но това е само предизборен трик.Ако отново бъде избрана,в което се съмнявам,пак ще започне да ги котка и пак ще ни натиска да проявим солидарност с прищевките и.Лошото е,че политиците ни са продажни и никой не смее да и се опълчи,като например тези от вишеградската четворка.

19

Анонимен

преди 7 години

Просто трябва да се залавят, незаконно преминалите да се връщат, да се възпрепятства преминаването им към Европа, в краткосрочен план, ще е зле за нас, но в дългосрочен, ще нормализира всичко.Оградата е пълен майтап, не може малко тел да спре млади мъже, но пък дадохме 200 милиона за нея, и на някои другари им управи ,,ТОТОто"...

18

Анонимен

преди 7 години

Мигранти получават повече от работещ българин -браво ! Това се казва равенство и справедливост Слава на ЕС !

17

Анонимен

преди 7 години

Когато политиците предизборно се срещат с вас и ви обещават реки от мед и масло им задавайте въпроси и то все неудобни,например,защо оградата по границата не беше довършена,защо се оскъпи двойно и тройно,защо не изпратихме армията на границата,щом полицията не може/или не иска/да се справи,защо не екстрадирахме мигрантете,нелегално влезли в страната,а само малка част от тях.Не е ли застрашена националната ни сигурност при тези неконтролирани набези???И всичко друго за което се сетите.

16

Анонимен

преди 7 години

Европа няма да я бъде, ако не се отърве от статуса на приют за всякакви мераклии за топла храна, подслон и живот на чужд гръб!!! Асимилацията на коренното население е под пълна пара, а затриването на европейската цивилизация е въпрос на не повече от 50 години. И тогава поднебесната ще обясни кое - що на забъркалите кашата!

15

Анонимен

преди 7 години

Едно от престъпленията на Б.Борисов срещу народа е приетото постановление 208 миналата година за разселване на бежанци/мигранти/из цялата страна.Срещу 160 милиона евро продаде държавата си.А в същото време ни зароби с 16 милиарда заеми.

14

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНе, ти грешиш. Унгария,Полша,Чехия,Хърватия,Словения,Словакия,взети заедно не са затварияли границите си.

13

Анонимен

преди 7 години

Грешиш.И при нас са повече,отколкото в Унгария,Полша,Чехия,Хърватия,Словения,Словакия,взети заедно.Защото тези държави си затвориха границите,а нашата е разграден двор,през който минават всеки ден "бежанците",на път за запада,но остават тук,защото сърбите здраво си пазят границата.Само в лагерите са над 3500,а в страната на свободен режим никой не знае бройката им.

12

Анонимен

преди 7 години

Що се прайте на недоспале ,оно простю народец го знаа от по-лани,още коги ревате да състрадателни към бегущите от войнъта ,а съга изгонете гмежу напълил по Европата.

11

Анонимен

преди 7 години

А зашо преди братята американци да се намесят в Сирия и Ирак нямаше никакви мигранти от тези страни?

10

Анонимен

преди 7 години

А добро утро...след 3 години го разбрахте!!!! И над 70% са здрави прави мъже...

9

Анонимен

преди 7 години

У немску стъна смрад....

8

Анонимен

преди 7 години

Това са лекари и икономисти със тия Германия ще дръпне рязко напреде.

7

Анонимен

преди 7 години

Колко съм "изненадан" от данните на Евростат... Абе евроид иоти, вие чак сега ли загряхте какво се случва?

6

Тато

преди 7 години

Аз ли не разбрах нещо или в България взимат по-големи помощи отколкото в Германия? Тия навлеци? То стана модерно да живеят на гърба на друг народ. За какво работим народе!?

5

Анонимен

преди 7 години

А добро утро !!!!

4

Анонимен

преди 7 години

"Едва 1/3 от мигрантите в ЕС сирийци, другите от Ирак, Сомалия...Повечето искат в Германия, заради социалната система"И се сетихте за това след 5 години публикуване на сороска пропаганда как това били "бежанци" бягащи от "войната" (в Сирия)....