49

Анонимен

преди 7 години

Че що трябва да те убеждавам? В каца без дъно колкото и вода да наливаш, все е празна.

48

реалист

преди 7 години

Българи, гласувайте за всяка една партия различна от БСП, ГЕРБ И ДПС/ДОСТ. Нужана е коренна промяна, а досегашните, които ни лъгаха и грабеха да бъдат наказани.

47

Реалист

преди 7 години

Реалността е, че в България след 1989 година досега са управлявали само СДС, НДСВ и ГЕРБ. Има други партии, които уж са били във властта или на власт, но реално не са управлявали самостоятелно, вкл. и БСП през 1995-1996 години. СДС управляваше от 1990 до 2001 година, когато бяха изместени от НДСВ. НДСВ управлява до 2005 самостоятелно, а после диктуваше какво да става в тройната коалиция. От 2009 дойде ГЕРБ и макар че им трябваше подкрепа и от други партии, на практика ГЕРБ решаваше всичко досега

46

Анонимен

преди 7 години

УЛИЦАТА ИЛИ УЛИЧНИЦИТЕ?

45

Анонимен

преди 7 години

Троловете на комунустите са налазили всички възможни сайтове и се опитват да убедят хората,че столетницата се възражда и ни чакат най-светлите години.Абе,господа,от толкова управление на комунисти до къде сме в момента.Най-бедни,най-болни,най-нещастни,най-ниско образовани и тн.И ГЕЕБ не са по-различни , както и ДПС,АБВ,ДОСТ.Във тях са пропити синовете и внуците на хората,убили интелигенцията и потенциала на България.ЗАЩО да гласувам за тях.Дайте минусите и ми отговерете логични,че да ме убедите

44

Анонимен

преди 7 години

А защо бяхте в тройна коалиция с ДПС? Защо ГЕРБ досега два мандата НЕ бяха в коалиция с ДПС?

43

Анонимен

преди 7 години

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИЗБИРАТЕЛИ ГЛАСУВАТ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ПАРТИИ ЩЕ ИМА В ПАРЛАМЕНТА. КОЕТО Е ДОБРЕ!

42

Шанс за БСП

преди 7 години

Истината е, че БСП не са управлявали в България след 1989-та година в нормална обстановка, а и сега ако спечелят изборите пак ще е същото. През 2005-2009 години, БСП бяха в тройна коалиция. Преди това 1995-1996 Жан Виденов пое държавата с фактически фалирали банки още през 1992 година, които сините веднага ги записаха на негова сметка, плюс протести организирани от сините, които чрез тях докопаха властта. С Луканов през 1990 година беше същото - улицата управляваше. Сега няма да е по-различно.

41

маке

преди 7 години

мен ме пишете у рибарите

40

Анонимен

преди 7 години

Тези Алфа рисърч са големи смешници. И за какво ги слагат на първа страница в този вестник. Те са за жълтата преса, най-много за вестник Чук - чук.

39

Анонимен

преди 7 години

Около 66 на сто от анкетираните заявяват, че са готови да гласуват, но трябва да се отбележи, че проучването е направено преди Конституционният съд да отмени задължителното гласуване.-Тюю, язък, че я няма третата шестица... :))Моята прогноза е - малко над 50% желаещи да участват в ритуала, като "политиците" ше се постараят да нажежат до край "споровете и противопоставянето", защото само наличието на "ток във веригата, т.е. разлика на потенциалите", може да задвижи мелничката на ритуала.

38

Анонимен

преди 7 години

Тези Алфа рисърч били големи смешници. И за какво ги станат на Първанов страни във вестник днес. Тази новия е жълтата преса, най-много за вестник Чук - Чук.

37

Анонимен

преди 7 години

5 % гласуваха с празното квадратче. Колкото за една партийка да влезе в парламента.Що така бе хора , има партии като слънце и лидери като слънце. Отворете си очите!

36

===

преди 7 години

Социолозите както винаги са "приятели" на истината и ни я спестяват - преднината е за БСП и е ОГРОМНА - между 15 - 20 % - затуй Баце гледа като пребозал и само ръси заплахи - пътници са и го знаят.........

35

Анонимен

преди 7 години

ЧАПАЙ, КОЛЪТ ЩЕ Е ЗА ТЕБ! Не си го пожелавай.

34

Анонимен

преди 7 години

Не трябва да се гласува за партиите,вече управлявали страната.Нека не бъдем с къса памет и отново да предаваме всластта в ръцете на хора от ДС- БСП И ГЕРБ.Само *** дава повече от два шанса и да очаква нещо да се промени.Веднъд взели властта,трудно я дават.Мислете като гласувате,понеже след изборите всички ще живеем в последствията.А тези,които не гласуват да не се оплакват после.От дивана промени не се случват.

33

Анонимен

преди 7 години

Тези избори са поредната измама! Кога ще се събуди народът не знам ?!?!

32

Анонимен

преди 7 години

Като гледам как се млатят софиянци по кръстовищата, дори децата им взеха да се убиват, накъде сме тръгнали и къде ще стигнем?

31

Анонимен

преди 7 години

Чудя се, защо сме най-бедни в Европа, защо имаме най-голяма корупция и защо толкова много се краде?СИГУРНО Е ОТ ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ

30

Не разбрахте ли,

преди 7 години

че НЯМА РАДОСТ ЗА БЕДНИЯ ЧОВЕК ?!