84

Анонимен

преди 7 години

Тая история е такава подигравка... Учителката била в тоалетната, децата играли на майки и бащи... Имам 11 годишно вкъщи, най-голямото наказание е да го сложиш да седне до момиче, камо ли да играе такива игри... Пък за радитора да не говорим... Колко лъжи струва животът на едно дете?

83

Анонимен

преди 7 години

До възмутените другари и другарки по-долу: станало е танто за кукуригу - ти ме удряш силно в гърба, аз те ритам в корема. Те възрастите постъпват така, а това са деца на 11 години!Обаче даскалицата е виновна, че е в клозета сигурно 1 час, то иначе няма време да се разиграят така. И директорът е виновен, че няма камера, която не е скъпо нещо.

82

Анонимен

преди 7 години

Мисля че е редно да възпитаваме децата си да не бъдат агресивни

81

Анонимен

преди 7 години

Момчето, нанесло смъртоносния удар, няма да понесе никаква отговорност, тъй като е малолетно и по закон е ненаказуемо??държавата наблюдава как други 11 годишни, и то десетки хиляди, правят и раждат деца - (това не е ли наказуемо?), при тях се прилага един друг съд, наречен мешере. и си има правила за кръвнината.

80

бащи и майки

преди 7 години

Правилно ли разбрах, че играта "Бащи и майки", включва и как бащата убива майката, с ритник в корема?

79

Анонимен

преди 7 години

Имам два въпроса:1. Убиеца Светлин тренира ли таекуондо в школа Турбо?2. Знае ли треньора на школата колко деца има контузени от възпитаниците му в 52ро ОУ?

78

Теди

преди 7 години

Случило се е най-лошото- ДЕТЕ Е ПОЧИНАЛО ОТ ЗВЕРСКИ УДАР от 11 годишният си съученик . Смятайте за какво става въпрос?????? Ако го бяха възпитали ,че не се удря по-слаб от теб -момиче или момче също така. Винаги може да осакатиш ,дори убиеш някого при побой . Сега момиченцето е починало само на 11 години ,а можеше да е живо и здраво .

77

До Анонимен №91

преди 7 години

Не мога напълно да се съглася с теб.10-11-годишният човек разбира, че когато ритне някого, потърпевшият ще изпита силна болка.Освен това, момчето е тренирало бойно изкуство и е чуло от треньора си защо не бива да удря и рита противника си по определени места по тялото. Момчето е ЗНАЕЛО какво може да причини с този ритник.Значи, държим 11-годишните отговорни за това, че не си учат уроците, разхвърлят у дома или бягат от час, но ако убият някого, не били отговорни!

76

?

преди 7 години

Дали пък момчето не е направило това, което вижда у дома?След като играта е на "Бащи и майки", малкият негодник сигурно е постъпил така, както постъпва неговият баща с майка му.Жалко за момиченцето, съболезнования на родителите.

75

бумеранг

преди 7 години

Родителите на тоя "герой" може би са отгледали и възпитали собствения си убиец. Няма се учудя, ако след години посегне и на тях самите.

74

ЕРДОГАН

преди 7 години

НА ТАКИВА РОДИТЕЛИ ДА ИМ ИМАМ АКЪЛА, ПАРИ И ВЛАСТ,ДА ВЪЗПИТАТ УЖ БИЯЧ, И ВЪЗПИТАЛИ ПСИХИЧНО БОЛНО,НЯКОЙ ДЕН ЩЕ ПОДПУКА СОБСТВЕНИТЕ СИ РОДИТЕЛИ, ИСТОРИЯТА Е МНОГО ПОЗНАТА

73

Анонимен

преди 7 години

Това е само първото убийство на момчето. Занапред ще има още много други убийства. То така се започва. Вече имаме и 11-годишен убиец. Честита ви демокрация! Навремето най-много да си ударехме по 1 шамар. Такива зверски побои нямаше в училищата.

72

Франция

преди 7 години

Виновни са директора и учителите те за какво са там и прекриват имената на престъпника те са съучастници в престъплението ,махане от работа и затвор за престъпниците.Помислете какво образование ще дадат на тези деца от Сега ги готвят за престъпници.

71

Човек

преди 7 години

Сега ще кажат, че е виновен радиатора но който се е ударило момиченцето. Ужас просто. Вина има, виновни - не. За пореден път...

70

ОЩЕ

преди 7 години

Предполагам че Директорката крие че детето убиец е проблемно дете . И медиите го крият с Причина Пари и Власт .Такава сила не може да приложи Възрастен Човек - да ритне и да спука органите .

69

Петър Папазов

преди 7 години

Убиецът трябва да се премести от това училище! За негово добро и за другите деца да видят че има някакви последствия.

68

Петър Папазов

преди 7 години

В това семейство очевидно се ритат и бият.

67

Даскалката?

преди 7 години

Къде е блеяла тази офца? По-тъпо, просто, злобно и халтаво племе от БГ учителките няма

66

ЕРДОГАН

преди 7 години

До milenaАЗ ПОДКРЕПЯМ МИЛЕНА, В УЧИЛИЩЕ ОЩЕ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА ОРГАНИЗИРАХМЕ МОМЧЕШКИ ЗБИВАНИЯ, НО ОТВЪН НА ДВОРА , СЛЕД УЧИЛИЩЕ, УЧИЛИЩЕТО БЕШЕ ЗАБРАНЕНА ТЕРИТОРИЯ, И НАЙ МНОГО ДА СЕ СТИГНЕ ДО КЪРВЯЩ НОС,КАКЪВ ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА РИТАШ НЯКОГО В УЧИЛИЩЕ, ДА РИТАШ МОМИЧЕ,ЗА ДА СПУКАШ ЧЕРЕН ДРОБ НА ГОЛЯМО МОМИЧЕ СИ ТРЯБВА СЕРИОЗЕН УДАР, СЪС СЕРИОЗНА СИЛА, ГОЛЯМА ЗЛОБА , И ГОЛЯМА АГРЕСИЯ

65

Закривай, нема нужда

преди 7 години

Б.аси гащническата образователна система