141

Извънземен

преди 7 години

Що за заглавие и що за въпрос. Естествено че е виновно момчето което е ритнало момичето в корема. Какво още има да се обсъжда? Малкия пикльо се прибира в детска педагогическа стая, баща му и майка му плащат като попове на родителите на момиченцето, като навърши пълнолетие келешa и го съдят за умишлено убийство и това е.

140

Комунист

преди 7 години

Защо всички антикомунисти ме пращат да живея в Русия и Северна Корея ? В Русия и Северна Корея не е комунизъм. Много по-близо до комунизма е Норвегия, Швеция. Пратете ме там да живея, там е комунизма.

139

Анонимен

преди 7 години

Оръжията не са решение на проблема. Докато се произвеждат оръжия, ще има убийства и войни. И какво ми даваш Русия за пример ? Русия не е социализъм. Швеция и Норвегия са много повече социалистически от Русия, много по-близо са до теорията на Маркс за отношенията между труд и капитал.

138

milena

преди 7 години

До УчителкаВярно, но момчето е трябвало да знае, че не може да удря(рита в корема) момиче!

137

Анонимен

преди 7 години

Това са ценностите на капитализма - смачкай другия, убий го, унищожи го, ограби го, вземи му парите и живота. Затова при капитализма стават 10 пъти повече убийства.

136

Анонимен

преди 7 години

Тук пишат и дават мнения хора, които възпитават децата си така - агресивно, защото мутрите правят така и са все още успешни, защото с насилие се крадат много пари и това е единственият начин да изглеждаш значим за себе си между другите.Пълна комплексарщина!Добре, че не се размножават много.

135

До 183

преди 7 години

Трябва наистина да ти плащат много добре, за да твърдиш, че за едни невъзпитани от родителите си деца, е виновен президентът Радев, който е такъв от няма и месец, да не говорим за Герджиков.Предвид тази крещяща простащина - теб кой те възпита?Радев и Герджиков ли?Единственият бългороубиец - аз употребих пръвтози израз миналата година -нарекох управлението на боковите "демократи" с американските ценности така.Жалко.

134

Анонимен

преди 7 години

Приобщаващото образование взе да нагарча ....

133

Анонимен

преди 7 години

вижте, факт е, че едни родители повече няма да си видят детето....Сега всички са много невинни, а искате ли да попитате колко пъти родителите в класа на убиеца са казвали, че е агресивен? Любимото извинение е"той е много добро момче..." докато не стане нещо такова. Тогава пак е много добро момче. Е това е толерантност, търпение, психолози, работещи с малкия пикльо...А една майка повече никога няма да види детето си, нищо, че малкият убиец бил много добричък. Страхотно общество сме

132

Неа до 34

преди 7 години

Може ли да кажеш с каква диагноза е бил ? От любопитство питам ? Защото можеше и индивидуално да учи ....

131

милена

преди 7 години

А любимото ми изречение е "От страна на този ученик досега не е имало подобни агресивни прояви. Като цяло при него говорим за липса на самоконтрол." Не е агресия просто липса на самоконтрол....

130

Анонимен

преди 7 години

Моля,не обвързвайте заплащането с работата-това е нарочно повтаряно,вече е като мантра:"те толкова работят,щото заплатите им били малки".Другото е:"влизат и си изпяват урока" и третото е "безкрайната ваканция".Ние работим с деца,все по-трудни деца.Никой не си мисли-ми те ми плащат малко,няма да си давам зор.Първо-учителите не сме социопати,второ-постоянно сме проверявани и обвинявани,ако децата имат невисок успех и трето-всяка вечер след последния час си казваме:и днес оцеляхме (децата и ние).

129

Неа

преди 7 години

Кой е виновен ? Баба ми .

128

шерлок хорейшо

преди 7 години

Трагедията в 52-ро: Кой е виновен за смъртта на ритнатото дете?е, как той, то у нас си се знае - НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ.

127

Квантов физик

преди 7 години

Да оставим ли хората които нямат възпитание да възпитават подръжаващите им наследници да правят каквото си искат че даже и да убиват.Няма правосъдие,учителите не били виновни,охраните били само да спират външни лица не да се намесват когато децата се ритат и убиват телевизията виновна и чалга каналите.....Ние сме си виновни няма гражданско общество има "гражданско" овчество мълчание на агнета,прасета и *** психоаналетици какви ли не екперти и 11год.убиват вече с ретници!

126

майка

преди 7 години

Не се извинявам, че ще нарека малкото момче"убиец" защото е такъв и моля , не го защитавайте. Тези негови агресивни качества са заложени в ДНК то му. Питам с какви очи неговите родители ще погледнат родителите на убитото дете?!Какви думи ще им кажат за да ги успокоят и да се извинят.?! Това не е играчка , а жив човек.Консултации с психолог!!! Нима на времето ги е имало?!Нека се поразровят - може в потеклото си да открият още интересни неща.Жалко за убитото момичинце. Не е по непредпазливост

125

иво

преди 7 години

Директора му се ще да хвърли вината на друг , ЗАЩО учителите не дежурят през междучасието в коридорите , както беше преди години , ами гледат да не изпуснат цигарата и кафето , тотално безразлични!!!

124

Анонимен

преди 7 години

да 170 Не във всички училища обаче е така,например в американските училища по света,а вярвам,че и в немските и др,насилниците се изключват.Там има строги правила.Родителите подписват договор в началото,в който има ясни краузи,какво могат,какво не и какви санкции получават при нарушениято му.Бе изключен ученик проявил насилие над свой съ,ченик.Изключено бе и едно момиче,чиято майка налетя физически на учител,писал лоша оценка на дъщеря ѝ.В БГ обаче,представите за частни училища явно,е друга.

123

Анонимен

преди 7 години

Донакъде ние всички сме съучастници в това убийство. Обществото ни е издигнало в култ агресията. Уважаваме мутрите и побойниците, тези които плюят на всичко и всички, а тези които са добри, благородни, усмихнати, ги презираме като слаби. Това не е живот, това е джунгла. И таквиа деца порастват в джунглата - агресивни психопати. Деца се колят, деца се ритат смъртоносно, деца събличат голи други деца и ги снимат, деца бръснат главите на други деца. Всичко това е агресия и всичко това убива! Спрете

122

Ами да

преди 7 години

Хахаха ето започна се - всеки обвинява всеки и никой не в виновен. Това направо си е за тв сериал в тази държава.И се хващам на бас че накрая нищо няма да се промени ...