26

още АЕЦ

преди 7 години

Англия - 12 атомни електроцентралиРусия - 33 атомни електроцентралиИндия - 7 атомни електроцентралиФинландия - 3 (общо 4200 мегавата атомни мощности)Швеция - 3 (общо 8100 мегавата атомни мощности)Тайван - 4 атомни електроцентрали

25

Анонимен

преди 7 години

До мислещA SEGA OT KADE VNASIAME ? OT RUMANIA , NALI ? SASIPVAME RODNOTO I VNASIAME OT SASEDITE.....PRIMERI KOLKOTO POJELAE6 MOGA DA TI DAM ! DOMATI,KARTOFI,ZELEN4UK,PLODOVE,MESO....PO4TI VSI4KO. NI6TO NE PROIZVEJDAME,JALKI SME.

24

мислещ

преди 7 години

До Анонимен 31: На кого ще продаваме ток след като румънците си построиха? За паметник а глупостта ли ще я държим?

23

Анонимен

преди 7 години

AMI ZA6TO TOGAVA FRANCIA POSTROI ATOMNA CENTRALA V RUMANIA, VEDNAGA SLED KATO SASIPAHA BELENE ? PITAM ?

22

Анонимен

преди 7 години

Това е силата на руснаците - да строят ...Вече построиха няколко патока южен, турски, сила сибирь и.т.н но на артия.Така ще стане и с аеца!

21

Анонимен

преди 7 години

Чернобилцииииии!?

20

Анонимен

преди 7 години

"Четете тиквари! Четете, тези които можете разбира се. За 25 милиарда Египет ще има 4 блока, които ще започне да изплаща след пускането на централата. Сега си спомнете за Тиквата, заради когото ние плащаме обезщетение на Русия, без да имаме централа. Това е ГЕРБ-пълно безхаберие и празни приказки. И пак си изберете пр0ст пожарникар за премиер."===Само леко да допълня: За $25 млрд държавен заем, отпуснат от Русия, Египет ще има 4 блока, които ще започне да изплаща след пускането на централата.

19

ум умува

преди 7 години

До Русофиль ГУРБЕТЧИЕВПрав си ! Трябва акъл за тази работа ! Ако руснаците решат да захранят едно село със слънчева енергия трябва да сложат десетки хиляди или стотици хиляди слънчени панели ,няма да им стигне мястото в територията на цялата страна ! Затова руснаците разчитат на АЕЦ и продължават да тровят околната среда !А германците са умни и могат да го постигнат със стотина много мощни слънчеви панели !Затова германците закриват своите АЕЦ !

18

anonimen

преди 7 години

Ако си изсушуш прането проснато на едно въже на слънце, вместо в сушилня, която хаби електроенерия - това си е използване на възобновяемата слънчева енергия. Слънчевата и вятърната енергетика са познати от хилядолетия (вятърни мелници и т.н.). В тях няма нищо ново. тях може да ги ползваш без скъпи технологии, по много *** начин (слънчев бойлер и т.н)...

17

Анонимен

преди 7 години

Ало от големия шлем-ток да ви бие!

16

тЪз нУвинЪ

преди 7 години

Лек кьорфишек и уйдурма ми се вижда.

15

Анонимен

преди 7 години

До Русофиль ГУРБЕТЧИЕВGERMANIA 6TE PROIZVEJDA SKORO OT TRITE NAI - DALGOTO.....

14

Русофиль ГУРБЕТЧИЕВ

преди 7 години

Т.ЪПИТЕ НАЦИИ СТРОЯТ АЕЦ !ГЕРМАНИЯ ДО 2020 Г. ЗАКРИВА ВСИЧКИТЕ СИ АЕЦ ,ДОСЕГА Е ЗАКРИЛА ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА ! ГЕРМАНИЯ ЩЕ ПРОИЗВЕЖДА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО ОТ ВЯТЪРА И СЛЪНЦЕТО ,НЯМА ДА ИМА НУЖДА ДА ТЪРСИ УРАН И ДА ТРОВИ ОКОЛНАТА СРЕДА ! ГЕРМАНИЯ ЩЕ ПРОИЗВЕЖДА НАЙ-ЕВТИНИЯ ТОК ,БЕЗ ДА ИЗПОЛЗВА КАКВИТО И БИЛО ВРЕДНИ РЕСУРСИ ,А ЩЕ ИЗПОЛЗВА ТОВА КОЕТО ПРИРОДАТА НИ ДАВА БЕЗПЛАТНО ,НО СТИГА ДА ИМАМЕ АКЪЛ И ДА МОЖЕМ ДА ГО ПРЕВЪРНЕМ В ЕНЕРГИЯ !

13

Анонимен

преди 7 години

KOMENTARITE LIPSVAT, AMA TAKA E V BALHARIA......

12

Българин

преди 7 години

Така е. Едни държави строят с мисълта за дългосрочни инвестиции, а други слушаме какво ни нареждат отвън и поставяме чужди интереси пред своите. България за съжаление е на път към изчезване.

11

КОНКУРЕНЦИЯ

преди 7 години

АКО ЛИБИЯ ПОСТРОИ АМЕРИКАНСКА АЕЦ ЩЕ ПРОИЗВЕЖДА ПО-ЕВТИН ТОК И ЩЕ СЕ НАЛОЖИ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ПАЗАР ,А ЕГИПЕТ С ТАЗИ РУСКА АЕЦ ЩЕ Д.УХА СУПАТА ! АКО СЪМ НА МЯСТОТО НА ЛИБИЙСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ВЕДНАТА ЩЕ СКЛЮЧА ДОГОВОР СЪС САЩ ЗА ПОСТРОЯВАНЕ НА АЕЦ !

10

тъпа нация

преди 7 години

Защо са предпочели евтиното и некачественото ?! По-добре е да платят по-скъпо ,но да построят качествени и рентабилни американски ,немски или други АЕЦ ! Все едно да си купиш москвич понеже е по-евтин от мерцедеса ! Е да ама има да си блъскатш главата с този москвич и да си скубиш косата !

9

не е за смЕх

преди 7 години

Строят хората и утре от пустинята ще направят градина,а ние си унищожихме съграденото и това което господ ни беше дал и сътворихме не пустиня,а пустош в която даже и така наречените бежанци не искат да останат.

8

РУБЛАДЖИИТЕ

преди 7 години

СЕГА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА НИ ОМАЙВАТ КОЛКО ИЗГОДНО Е ДА СЕ СТРОЯТ РУСКИ АЕЦ ! СЪЩО ТАКА НИ ОМАЙВАХА ДА ПЛАТИМ ПО-СКЪПО НА РУСНАЦИТЕ ДА НИ РЕМОНТИРАТ ИЗТРЕБИТЕЛИТЕ , НО ЕВАЛЛА НА ТОГАВАШНИЯ МИНИСТЪР КОЙТО НАМЕРИ ПО-ЕВТИНИ МАЙСТОРИ ОТ ПОЛША ! СЕГА РУБЛАДЖИИТЕ ГО СЪДЯТ ПОНЕШЕ НАКЪРНИЛ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ ЗА СМЕТКА НА БЪЛГАРСКИТЕ !

7

хи-хи-хи

преди 7 години

Е сега беше момента голямата банкянска кратуна да шитне на египтяните нашите реактори на половин цена.Голям герберски удар.А ние ще плащаме неустойките и лихвите по тях ,докато дедо Боку си прибира комисионните и ни залива с асфалт и стиропор.