169

до 184

преди 7 години

Семейството на Йоан е известно с това, че от години редовно тормозят съседите си, като запречват изходите на чуждите гаражи и улицата, на която живеят с колите си, въпеки молби, скандали и оплаквания до полицията.Освен това, не са плащали таксите за обучение на синовете си в Ерих Кестнер. Защо ли...Определено, не е от липса на пари. Те просто не смятат останалите за хора!!!

168

Пешо

преди 7 години

Как полицията стигнала никак отново нищо не са правили в продължение на две години ако не са били децата да сигнализирят щаха да прекратят следствието срещу неизвестен извършител!

167

Ганьо Балкански

преди 7 години

Две години се издирва убиец при наличие на записващи камери.От тази измислена ''държава'' нищо НЕ става.Закривай!!!

166

Анонимен

преди 7 години

Голяма работа е нашата полиция , управлявана от Бъчвата.Ако брат му не го беше издал , още щяха да "работят" по случая.Половин София знае кой е убиеца ,само МВР-то на гербавите не знае и събира доказателства.Къде е оня тиквар секретаря Гошо Златния , дето се прави на репресиран?

165

Лофти

преди 7 години

На тия хора от училището не трябва ли да им се потърси наказателна отговорност за укриване на убиец?

164

nina

преди 7 години

Ама този си е чист психопат!Че и в частно училище,тренира тенис,а ходи да джоби хората в парка..Баси ***,трябва да бъде съден като възрастен!!

163

реалист

преди 7 години

Жалко за убитото дете.Този Йоан ще се оправи и след 2 години ще продължи да учи право.Лошото е ,че след това същия човек ще прилага правото и ще защитава нашите права.Това е възможно само в Герберистан-страната в която мутрите са на власт , а някаква нагла среднокалибрена мутра иска да управлява трети мандат ,въпреки че два пъти е гонен от управлението.

162

ист

преди 7 години

Половин София е знаела кой е убиеца, включително и полицията. Явно полицията го е търсила, но е гледала да не го намери.

161

АНОНИМЕН

преди 7 години

ГОСПОЖО СЪДИЯ ЧЛ.205 ОТ НПК ВИ ЗАДЪЛЖАВА ДА ПОСОЧИТЕ НА ПРОКУРАТУРАТА ЛИЦАТА КОЙТО СА ПРИКРИВАЛИ ПРЕСТЪПНИКА,ДИРЕКТОРКАТА,СЪУЧЕНИЦИТЕ МУ,ЗАЩОТО ТЕ НОСЯТ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ.

160

Анонимен

преди 7 години

Доколко имотността и образованието са нещо добро? Частно училище, до един - богати, нито един - порядъчен. Страхливци и подлагачи.

159

Анонимен

преди 7 години

Интересен извод от цялата дандания, който е важен за всеки от дежурната шай.ка, който се гласи да управлява страната. Хората толкова не се отъждествяват с жалкото подобие на държава, в което сме се превърнали, ЧЕ ДВЕ ГОДИНИ МЪЛЧАТ ЗА УБИЙСТВО, чийто извършител е разпознат. Може би защото:-станеш ли свидетел, почват заплахи по телефона-натиск от "полюцаи"-натиск от съдии-от мутриВсеки знае, че имаш ли пари над определен минимум, закон не те лови.ТОВА НЕ Е НАШАТА ДЪРЖАВА.Страхувайте се.

158

Мария

преди 7 години

Откакто прочетох, че "Ученици, преподаватели и директори на частното училище Езиков свят, където Йоан учел, го разпознали на записите. "Те дори коментирали помежду си, каза съдия Ралица Манолова от Софийския градски съд", еееее, повярвайте, умът ми отказва да го асимилира. Не мога да разбера защо са го криели. Не ги разбирам тези хора. В Германия като те видят да хвърлиш нещо дребно не където трябва, веднага сигнализират съответните органи. А тук??? Тук огромно количество хора крият УБИЕЦ!

157

Ангел

преди 7 години

В Крайна сметка излиза че приятелката му Лора е разкрила Убийството на пук на грандиозното разследване,хилядите проверени хора и може би милиони изхарчени за разкриването на това убийство.Аз ако съм на мястото на тези "спец" полицай най-малкото ще ме хване срам!

156

Анонимен

преди 7 години

Частна езикова гимназия.... Очакваш да наемат Марковски, но явно не им е бил по джоба.

155

th

преди 7 години

Изобщо няма да се учудя ако цялото училище е знаело. Дори и да не са били сигурни са можели да го посочат на полицията вместо МВР да разпитва 1000 човека. Но що за общество сме?! Що за учители и директор са това? Да кажеш децата/съучениците може да ги е било страх, но останалите?! Толкова ли е ниско доверието в МВР, че да те е страх да им покажеш извършител на престъпление!

154

много халтави има

преди 7 години

Я да питам, може и никой да не се сети да проверява. Има ли връзка между директорката Василка Николова и маминка на този на снимката през една псевдо масонска ложа в София? От тези хахавите клубове, "кукуригу, звездите ми говорят".

153

До 160

преди 7 години

Хора, тенисът е безумно скъп спорт. Една нормална ракета е поне 300 лв, да не говорим за дрехите, маратонките и самите тренировки. Този е посещавал и частно училище, зНачи техните са имали пари. Защо същия тогава ще иска да Джоби друг човек.-------Ами самозащита, онзи заклания също е от богато семейство и е парадирал със скъпи дрехи, телефон и т.н. Като нищо може да се окаже, че онзи му е налетял и Йоан го е заклал. На мен също са ми скачали в парка само защото съм бил гледал някой и яде бой.

152

АНОНИМЕН

преди 7 години

ПЪЛЕН ПРОВАЛ НА ЧЕНГЕТАТА,ГЕОРГИ КОСТОВ,ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР САМО ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ МАХНЕ,НЕКЪДЪРНИК ТЪКЪВ АКО ИМАШ МАЛКО ДОБЛЕСТ,ИЗЛИЗА,ЧЕ ЕДНО МОМИЧЕ ВИ Е СВЪРШИЛА РАБОТОТА,САМО ДА ПЛАЧЕТЕ ЗА ЗАПЛАТИ.

151

Алекс

преди 7 години

До АнонименЗащо намесваш ценностите-евро-атлантически или пролетарски,др.Анонимен?Тук е гнило друго-защо се осветяват лица с техните имена,помогнали да се стигне до убиеца/вярно,некоказан все още/.Вероятно журналиста фиксира обектите-вади си хляба,човекът-на следващите си кървави репортажи,защото нищо чудно след време някой да реши да дири сметка защо и кой е пропял след година и половина,та му е създал проблеми.И без това/ако го докажат/ще лежи малко,колкото да усъвършенства занаята.

150

ноне

преди 7 години

Не мога да повярвам, че има толкова хора който са го подозирали и никой не се е обадил в полицията. Всички са луди!