211

Анонимен

преди 7 години

Спейсе, Шопе, да ви успокоя- няма да доживеете разпада на Русия! Бъдете спокойни за това, злобни хамерикански мишки!

210

Анонимен

преди 7 години

Спейсе,тя Русия става мюсюлманска затова хамериканеца трепери от него, нали? Та е.бав соро.соидния смешен ***!

209

Анонимен

преди 7 години

Путинчо е комплексар. Това му е проблема. Дребен с тази фамилия бил е обект на безкрайни подигравки. Руснаците са жестоки и подигравките са били ужасни. Това е изградило в него инстинкт за отмъщение и себедоказване. Затова е толкова злобен и отмъстителен. В момента е влюбен в себе си и много го е страх че остарява. Затова лицето му от многото операции е загубило мимиката си. Ожени се за млада жена. Всеки ден се киснел в топли и веднага след това в ледени басейни. А бе пълна карикатура е тоя.

208

Анонимен

преди 7 години

Обама беше една мамунка и кукла на конци. Неслучайно САЩ при управлението на Обама се превърна в една обикновена регионална сила.

207

Алекс

преди 7 години

До polopot.blog.bgНиколай е бил изключително слабоволева личност,суеверен,нерешителен,не случайно болшевизма получава шанс и взема връх в Русия именно заради това.Обърнато към сегашния ден,болшевизма отново има шанс.Това ли е приликата между Путин и Николай ?

206

Анонимен

преди 7 години

Русия се разширява, ЕС се разпада.

205

Анонимен

преди 7 години

до 335 Спейсче, при пиянката Елцин тръгнаха нещата на разпад за Русия. тогава се кефеше ти самият. Виждаше как се топи руското население. Дойде Путин и демиографският срив бе спрян. Сега има прираст на руското население. Така че бай Спейсе...мнооого ще има да чакаш след смъртта си за да видиш Русия разпадната...Многоого хилядолетия, бай!

204

Анонимен

преди 7 години

Путин им навря чадър в *** и им го разтвори. Сега повръщат кръв а троловете посдкачат като жаби по форумите.

203

Анонимен

преди 7 години

до332 Спейски ***, те такива като теб още преди 2 века предричаха гибел на Русия, а то к'во стана? Смешен олиггофрен!))))

202

Анонимен

преди 7 години

Няма такъв смразяващ проницателен леден поглед!Най-Големияяяя!

201

Черния РизарЪ

преди 7 години

До Белият Рицарда се върнем викаш в "The Dark Age", щото управленските възможности на баш ватника, съответсват на политическата обстановка тогава?!! Конфликта е между агресивни екстремисти и цивилизования свят а не между мюсулмани (по-голямата част от които, също част от цивилизования свят) и христяни. Не палете религиозна война, от нея може и да спечелят някои фанатици като путин, орбан и други, но ние нормалните хора само ще загубим!

200

Е тоя е...

преди 7 години

баш ватника!

199

Анонимен

преди 7 години

Кравите не спират да мучат! Мучете крави!

198

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Влюбен съм във Владимир, богатирът от Сибир, моят идол и кумир на земята носи мир.

197

Анонимен

преди 7 години

до 329 Руските бандити не карат тойоти за 20 бона, олиггофрен!

196

Белият Рицар

преди 7 години

Целия християнски свят трябва да се обедини срещу исляма. В 21 век една световна и водеща религия, ако не може да се справи с един ислям, с една средновековно изостанала секта, за какво говорим.....

195

Един българин

преди 7 години

До: номер 323Купуваха преди години. Сега вече ги продават.

194

Един българин

преди 7 години

Нека да обобщим така: Путин е един зъл гений?

193

Анонимен

преди 7 години

до 323Руски семейства с деца и с тойота за 20 хилядарки изкупиха нашите хотелски части преди 5-6 години, папагал!

192

Анонимен

преди 7 години

Тия западни ***..ти няма ли да спрат да се занимават с Путин? Няма ли нашите *** да спрат да цитират западните ***? Путин е факт и никой не го отрича, но манипулацията на общественото мнение е друго. Цялата статия мирише като на градска тоалетна преди 89г. Запада не може да преглътне че един лидер им се опря. Защо не коментирате арабска пролет, Ирак, Кувейт, събарянето на кулите, Виетнам и Афганистан? Защо не кажете че САЩ са терорист 1 на държавно ниво и колко са убитите цивилни.