17

Анонимен

преди 7 години

Броя на мъжете броя на жените.В София няма момичета.Вижте по улиците,вожте в социалните мрежи.Брадати талибани и смрадливи пръчове.Останалото 200 килограмови свинки с мустачки.Всяка която не е много грозна има поне по 5 гаджета,приятели и мераклии от мъжки пол дето само я чакат да им даде знак.Останалото са бабички 75г+ и лелки мязащи на галеони.Къде ги видяхте тия жени?В "ескорт Бг" ? Там има,да.

16

ГАДОРЯН

преди 7 години

2003 бяхме в Париж. Хубав град но със затихващи функции. Ще има все повече бунтове и размирици там. Помнете ми думите

15

Анонимен

преди 7 години

20, къде си разходи, че аз живея и работя в провинцията. Налага ми се и да пътувам, не само в България, да, ужасно е в северозападнала България, но там няма държава, само мошеници и тарикати на дребно. За останалата част е дори добре, ако са си заместили държавата, но нали в София трябва да имате големи заплати и метро.

14

Анонимен

преди 7 години

"кръвосмешенията между расите има фатален , Бразилия е държавата с най-много кръвосмешения всичко е с наследствени болести..""Кръвосмешение" значи секс между близки роднини, не между различни раси. Затова английската кралица има две братовчедки с тежка умствена изостаналост. В Бразилия е ад от бедност, престъпност и наркотици.

13

popa ot razgrad

преди 7 години

за съжаление Тръмп е прав по отношение на Париж...навсякъде гъмжи от араби и африканци...egalite, fraternite, stupidite...

12

Анонимен

преди 7 години

14, не е вярно, че навсякъде е черно, разходи се извън големите градове и гета и ще попаднеш на съвсем различна гледка.

11

Анонимен

преди 7 години

Че кой твърди, че днешен Париж е този от преди 10-20 години, но виж, прованса си е същият!

10

Батко ти

преди 7 години

До Анонимен, Пълни глупости, Тръмп е роден в САЩ

9

до 9

преди 7 години

Първо Тръмп не е дошъл от ЕС в САЩ, дядо му е отишъл там. И второ ЕС не е съществувал по времето, когато Фредерик Тръмп е емигрирал. И трето САЩ е държава на имигранти, би следвало всичките му жители с изключение на индианците да бъдат изгонени оттам, ако следваме начинът ти на мислене. И четвърто имигрантите изградили и поддържали САЩ не са мюсюлмани, така че могат да си позволят лукса да не ги допускат на талази.

8

Анонимен

преди 7 години

Ню Йорк е африкански-китайски град.

7

Анонимен

преди 7 години

И Тръмп е дошъл пришълец в САЩ от ЕС и по тая логика трябва да го изгонят от САЩ.

6

Анонимен

преди 7 години

"Вижте какво става в Европа! Вижте какво става в Европа"Невероятно е, че за пръв път не дават нас, а Западна Европа като отрицателен пример. Не е лесно да сме бежанска антидестинация номер едно в целия ЕС, но си заслужават усилията, които полагаме в тази насока.

5

Алекс2

преди 7 години

Направо Тръмп да се записва при Обединени патриоти лично Волен Сидеров ще му издаде членска карта !

4

Анонимен

преди 7 години

"Париж не е Париж! Или поне така твърди Доналд Тръмп"Париж вече е ислямски развъдник и няма нищо общо с онзи Париж от миналото, който изниква в представите на хората. Не знам откъде намирате смелост да поставяте под съмнение думите му.

3

Пешо*

преди 7 години

За момента май опциите за бягство и от терористи, и от Тръмп са Япония, Виетнам, Ю.Корея.Започваме да оглеждаме имоти...

2

Анонимен

преди 7 години

Ми не е добре в Европа.Почти навсякъде реалната власт е иззета от ислямски групировки.Да полиция съществува -на доста места уволняват полицаи които кажат,че престъпленията се извършват на 80-90% от бежанци,емигранти и тн.Нормалните европейци са в дълбока кома.Всъщност тук таме пробудилите се ги наричат "расисти","ксенофоби" и тн.Тва се случва в Европа.Напомня ми на старите европейски аристократи живи изяждани от ***.Е,да видим" накъде ще заплува тоягата.."

1

дааа

преди 7 години

Тръмп е прав и всеки който е ходил скоро го знае,пълно с бежанци мръсотия,месното население наплашено и не смее да говори.