57

Додо

преди 7 години

Недейте да преписвате соросоиднa пропаганда от помияpския платен левичарски онлайн печат! Тръмп не е отнел никакво право на никакви шимейлове да ходят в женските тоалетни! Просто отмени безумната Федерална заповед Барак Хюсеин да наложи с указ педерастиятa във всички щати! Сега след отмяната всеки щат има право да решава сам за себе си! Бог да пази Тръмп!

56

Анонимен

преди 7 години

Съпротивлявайте се", "Защитете транссексуалните младежи" и "Правата на транссексуалните са човешки права".ДА

55

Анонимен

преди 7 години

Да защитим транселсуалните хора за равнопоставеност на половете

54

Анонимен

преди 7 години

слава на христянството

53

Пешо*

преди 7 години

Да им имам проблемите.Имат не знам колко милиона, които нямат къде да ЖИВЕЯТ, те се бият кой къде да пи.кае!

52

Кара Колю

преди 7 години

А бе вие нали си имате супер президент вече. Само дето женах му вече изпоназначи родата из посолствата. Почна с бг посолството в Америка където сложи нейна рода за секретарка на посланика ни. А вие вийте и мяукайте Тръмп това Оланд онова. Шибатви яко ама кой да види.

51

Анонимен

преди 7 години

Мисля е крайно време дядо белобради да използва ядреният арсенал срещу тези от статията и всички ще заживеем в един по-фобър свят.

50

Анонимен

преди 7 години

Дете на две години хал хабер си няма какво е пол. Родителите са тези които възпитават и научават децата си от какъв пол са. Никой не си самоопределя пола. Поне от Дарвин насам.

49

jojo

преди 7 години

Браво на Тръмп! А либералните сбърканяци да плачат - времето им изтече и нещата се нормализират ;)

48

democracy

преди 7 години

Тоя нахалрн боклу*к Тръмп говори пълни глупости.Толкова па наглост,толкова тъпотии че свят да ти се завие.Непрестанно говори глупости за редица Европейски страни,доказали на света как се прави демокрация като Швеция,Франция.Лансир като несигурна и грешна политика тези страни един вид насочва терористите на къде да запътят.Дано бързо мине мандатът му втори няма да получи GARANTY.!

47

мдаа

преди 7 години

да им имаме проблемите

46

Анонимен

преди 7 години

Кенеди сложи човек на луната, Обама сложи мъж в женската тоалетна

45

Българина

преди 7 години

Това са беценностите на меркел клинтън и обама, при това евроатлантически. Ня 10 г и вече животът му е приключил, америка е страната световните простотии при това неограничени. На 10 не знаеш дали ти пикае или е е, майка му го е направила ***

44

Анонимен

преди 7 години

ББВъв парламента ще въвеждаме тоалетни за транскесуални депутати.

43

Анонимен

преди 7 години

"Съвсем нормално е да има тоалетни за трансексуалните."А за зоофилите, некрофилите, копрофилите, и всякакви други фили и фоби не е ли нормално да има? Цялата страна *** ли ще бълва заради шепа кресливи сбърканяци?

42

Анонимен

преди 7 години

Мечтая за транссексуална приятелка.

41

Анонимен

преди 7 години

Съвсем нормално е да има тоалетни за трансексуалните.

40

Анонимен

преди 7 години

Значи сбърканата краварска мутафонка, сигурно 300 паунда чисто тело /нарочно в паунди, целия свят на дясно, те - наляво, нали са обратни/ си мечтала да има момче. Но не щеш ли, другата купчина мастни клетки /мъжа и/ и направил ... момиченце. И нашата героиня го почнала от люлката с глу.постите. Тая трябва да я съдят за педофилски тормоз, не да и дават трибуна в медиите.

39

Американ

преди 7 години

1.) "гей' не е българска дума2.) "лесбийките, гейовете, бисексуалните и транссексуалните" - накратко - сбърканите.3.) Да си ходят където искат, стига да не се различават външно, могат и сега, ама нали трябва да се афишират като такива, всеки да ги разпознава от далече и да им сваля шапка, понеже били различни и следователно по-важни..$.) Глупаците се занимават с глупави "проблеми".. Истинските проблеми остават.

38

1

преди 7 години

Няма транс сексуални деца !