8

Циник

преди 7 години

Толкова за "доверието" на българите към бюрата за трудова заетост! Предлаганите места обикновено са "последната дупка на ка*ва*ла", и предлаганата заплата е по-скоро милостиня!А местата, които си заслужават усилието - изобщо не стигат до бюрото по труда! Още по-зле е в държавния сектор - топлите местенца се раздават на "наши хора", и обявяваните конкурси са на принципа - "мижи куме - да те лажем" По*рнографията трайно се е настанила на пазара на труда в България!

7

Анонимен

преди 7 години

Не само с връзки, а и по роднинска линия. Ето ме мен,мама ме роди много загубен,чак отчайващо пpocт,като тати. Пробвах да работя,но не става, трябва акъл. Сега татю ще ме уреди в милицията, също като него и дядо. Ама явно джинса ни е такъв, нищо не става от нас.

6

Анонимен

преди 7 години

Шуробаджанащина! И тези с качествата и уменията, трябва се доказват денонощно. Този с връзките е подставено лице, борави умело с информация в угода на шефа. Въртят интригите и клюките, докато другите здраво работа и за тях. Така, кадрите с умения ги правят"маймуни"и ги товарят с работа, докато тези под юрисдикцията на шефове са богопомазани. Къде е конкуренцията, при подобен вид "парашутизъм?"

5

Дидо

преди 7 години

Трайно безработен.....Работя три месеца в бедна Гърция, изкарвам 15 000 лв.Връщам се в България.На морето работя три месеца мазач по хотелите, изкарвам към 10 000 лв.През останалите 6 месеци съм безработен, много ми е тежко....кафенета, почивки, разходки.Като сметна 2000 лв ми е заплатата месечната, което е добре за безработен 6 месеца ...Работете си по 8 часа, цял живот..

4

Men

преди 7 години

Мдааа то затова са и безработни, явно за нищо не стават и разчитат някой да ги уреди. Само че от бая време вече не става така

3

смЕх

преди 7 години

Преди да ги обучават да пишат автобиографии не е лошо да ги научат да четата и пишат , че те освен да лапата помощи и да метат за нищо друго не стават ясно е за кои иде реч.

2

Пенсионер

преди 7 години

Нищо ново. И при социализма беше така. В предприятието в което работих 80% от персонала беше от селото на директора.И всички бяха с работническо селски произход.Абе вземи го там на работа, да не маа *** по улиците.Затова и икономиката ни беше толкова силна.А иначе конкурсите са бош лаф работа и всички го знаят.Винаги печели човека на директора.Затова да се премахнат.

1

Анонимен

преди 7 години

ходи в германия да станеш зомби.Там те народ нямат имат роботи това е.