37

Анонимен

преди 7 години

Този "материал" откъде го взе, бе, Борянче? Точно в стила на дописка във в-к "Народна младеж" от преди 1989-та. Или пък в-к "Средношколско знаме", предназначен за юношите (тогавашните тийнейджъри). Доста "мило" и наивничко е написано. :):)

36

Анонимен

преди 7 години

Много прости момчета са се опитали да прикрият комплексите си тука.

35

Mikert

преди 7 години

Никога няма да се променят, по-скоро те ще наложат, като стой та гледай! Нужни само малко повече познания в областта на тяхната религия, култура и ценности, не свободни съчинения за да се харесаме някому и поглед към нещата по-далеч от края на носа

34

Гepманистaн Убepалec

преди 7 години

Ами браво на децата... Така трябва. Да учат език, да работят и да се държат като европейки. И ако дойде някой да им каже че са мюсюлманки и трябва напр. да имат *** на главата да се оплачат в полицията моментално.

33

Mikert

преди 7 години

Каквото и да се пише на по-висок стил едва ли няма да се намери определена личност, която да се впусне надълго и нашироко да обяснява ползата и необходимостта от приобщаването на всякакви новодошли с единствената цел да се обоснове скритата задача на кукловодите - да се смеси генофонда в Европа! Не ти трябва много висок стил в изказа!

32

Анонимен

преди 7 години

За да отидеш в университет ,трябва да имаш положена матура която съответства на матурата която полагат немските зрелостници,а твоето гимназиално образование е равно на това завършен 8 клас,и това ,че не знаеш езика..Така,че немците правилно ви насочват към професионалното образование ,а не към университета

31

Mikert

преди 7 години

Едва ли ще прочетат тези двете някой от коментарите тук, но да вземат и да си хванат обратния път към Сирия или в друга муслиманска държава... Странно, защо не ходят в Саудитска Арабия?????? Да ги посрещат с хляб и сол, хахахаха!!!!

30

Анонимен

преди 7 години

Ние обаче не правим атентати, не разпъваме хора на кръст, не взривяваме коли бомби и не извършваме масови изнасилвания. Разбра ли бе, ***?....Ние ритаме в метрото, изпращаме в кома посетителите на дискотеки и обираме европейци, както и убиваме приятелките си от ревност когато тръгнат с арабин.

29

Анонимен

преди 7 години

Хахаха, дори и и мигрантите изпадат в шок от гейталащината на уж белия човек.

28

Анонимен

преди 7 години

Като гледам тези момичета и чета коментарите преди мене виждам че сирийците са много по-развити интеликтуално от българската простотия изявила се под тази статия.

27

Анонимен

преди 7 години

едните раздават картички, другите...бомбички..все като жест на приятелство за рамазана..

26

Поканен от Меркел

преди 7 години

Аз пък им правя леко евала на момичетата.Имат поглед над нещата и накъде духа вятъра.Вярно,в Дамаск няма война,ама германците 2015 не подбираха,що и тия момичета да не се пишат бежанки.Хоп първия самолет до Мюнхен,ето паспорти,сирийки сме,бежанки-Willkommen,junge Fraeun!Ся кеф ти свобода,безплатно образование,веднага достъп до работния пазар,като си намерят и по един баварец да ги мачка душманската-живот мечта.Ей това е да си опортюнист и да взимаш инициативата.Добра игра,добре изиграно.

25

Анонимен

преди 7 години

дошли от столицата Дамаск, били студентки и се изненадали да видят ...жени с къси панталони?!? сещайте се за какво иде реч в останалите части на тази държава, която все пак е нерелигиозна, да не говорим за с. арабия, ирак, афганистан. и тези двуноги се изсипват в Европа, с милиони!!!

24

Анонимен

преди 7 години

Когато сестрите са раздавали картички за Рамазана, Маяр е поздравила жена, която поливала цветята си. Тя обаче се намръщила и обърнала гръб. Казала на Маяр да си отиде.много ясно, жива провокация. я да го пробват в Полша или Унгария? Някакви неканени да идват да ти раздават картички и брошури за друга религия? пак добре, че са в Германия.

23

Анонимен

преди 7 години

тия двечките мамини златни, ако бяха потърсили убежище на Балканите, сега нямаше да се оплакват от Кончита, нито за вурстовете.

22

Анонимен

преди 7 години

при положение че 2/3 от мъжкото население в Сирия е "ощастливявало" и е било "ощастливявано" от други мъже , а също така кози , овце и друг *** , сигурно е наистина трудно да приемеш съществуването на г.е.й.о.в.е.

21

Анонимен

преди 7 години

айдееее....атентати имаше в мюнхен, париж, марсилия, лондон, мадрид, че и в бургас..някой от жителите да е тръгнал му да се прави на бежанец? тези са си от мазните, чакащи наготово от чуждата система.

20

Solar Power

преди 7 години

До ох,горкатаТочно така. Германия както и останалата част от Европа (вкл. България) населението е застаряващо. Трябва все пак някой да мие чиний, да чисти и лъска. E 5-10% може би ще вдигнат по висок левъл, но останалите ще мизерстват.

19

Адам Смит

преди 7 години

До АнонименАбе , я прочети за войната в Сирия и колко атентата има в Дамаск, а и колко квартала бяха контролирани от бунтовниците

18

Камен

преди 7 години

Германия ги хрантути, а те я плюят!