182

Анонимен

преди 7 години

Този брутален наглец няма ли най- после да отиде в историята за да не го гледам, че ми омръзна. Толкова *** пожарникар не съм виждал.

181

край с мутрите

преди 7 години

Изчезнаха 2та милиярда за стеропор и лепило. Хората питат, къде са 16те милиярда, други къде са 24те милярда заеми. Винетките незаконни, билетчето в София незаконно, HSBC анализа за Белене - скандално престъпен. Тунели за пари, за които на Запад дори и не са сънували. В същото време улиците в София в момента са като от филм за ВСС2.ГЕРБ отиват при сините и чевените в канала на историята!

180

Някой

преди 7 години

да си спомня аферата костин брод? ГОТОВИ БЮЛЕТИНИ ЗА ДА ПОДМЕНЯТ ВОТА СЪС 10%.ВСИЧКИ ПОМНЯТ САМО БОРИСОВ НЕ ПОМНИ!ЯСНО Е КАК СА ПЕЧЕЛИЛИ ДО СЕГА И ЗАТОВА ГИ Е СТРАХ КАМЪИТЕ ДА НЕ ПОЛЕТЯТ КЪМ ТЕХНИТА ГЛАВИ!

179

Анонимен

преди 7 години

"Бойко Борисов с едно наум"---Егати неграмотните журналисти! Пише се ЕДНО НА УМ - отделно ! НАУМ е мъжко име.Ле-ле! Ами вие сте "бетер"(по-зле и от) Боко, бе!

178

МИЛИОН

преди 7 години

ПЪТИ КАЗАХМЕ НА БОРИСОВ ЧЕ НИЕ"АСВАЛТ НЕ ЯДЕМ" НО СИТ ТЪРБУХ ЗА НАРОДА ГЛУХ.нЕ ВЯРВАМЕ И НА ЕДНА ДУМА ИЗРЕЧЕНА ОТ НЕГО.Колкото повече се явява пред медийте толкова повече губи.Защо ли се напъва още да взима властта? Сам се отказа за доброто на българия и трябва най сетне да му просветне че народа не иска да бъде управляван от хора които предават интересите на България!

177

Анонимен

преди 7 години

боката е силен популист, ако всемат, че победят на следващите избори, бсп ще са маркирани като копувачи на избори.. сякаш тиквата няма намерение да купува и той..

176

Анонимен

преди 7 години

Буда няма да се плашиш отиграй Костинброд 2 и всичко ще е наред

175

Кирил

преди 7 години

Ей *** ,ти така ли правеше?

174

Анонимен

преди 7 години

Тоя на снимката е болен от СВУН - Синдром на Вродена Умствена Недостатъчност.

173

Не съм трол

преди 7 години

Путин не ми плаща, никой не ми плаща, но имам достатъчно ум в главата си да разбера що за шайка са гербаджиите, начело с вожда си от СИК.

172

Teodor

преди 7 години

Крадецът вика - дръжте крадеца :D С какво ще купи БСП изборите, бе, с 16-те милиарда заем, дето потъна в джобчетата ви ли.

171

КРАДЕЦ ВИКА

преди 7 години

ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.тОЙ МАЙ ЗАБРАВИ КОСТЕН БРОД как нагло искаха да подменят 10% от бюлетините в полза на герб а после заметоха измамите си и само един обра парсата. Герб "чистички неопитнени" Хайде бе! НАХАЛСТВО!

170

есхач

преди 7 години

Не мога да разбера защо се ядосвате на Бойко?!? За пръв път човека говори по тема по която е компетентен и има личен опит. Прокуратурата да провери тези му познания, как ги е придобил и да получи съответната награда в години затвор.

169

Нема нужда Боко!

преди 7 години

Лично аз ще гласувам АБСОЛЮТНО безплатно и с голямо удоволстние срещу ГЕРБ!

168

agronoma

преди 7 години

Тоя боkлуk още докато беше Дянков министър унищожи цялото дребно земеделие -накара хората да плащат непосилни данъци и осигуровки, обложи с данък даже и субсидиите от ЕС. През цялаото време облужаше стотина оядени прасета дето взимаха 90% от евросубсидиите. Който му вярва не е наред с галвата

167

Анонимен

преди 7 години

Хора , опомнете се!! Путин е "инвестирал" във всички сайтове/ от близо 8 г./ *** а дуги /близ . бг/ направо ги е купил!! Врете ги на кучето в....г*за тези майкопродавци!

166

Анонимен

преди 7 години

тикво стягай се за затвора.с тебе заедно цвък ,пешо ,лили ,цветка ,делчо.митко, цецка ,десито и всички знайни и незнайни герберастки крадци

165

Анонимен

преди 7 години

Още 16 милиарда нов дълг при ГЕРБ, СДС, ПФ и АБВ.

164

соц.слаб

преди 7 години

Ще дам пари от сърце.

163

Анонимен

преди 7 години

До "дсадсадсадсад: Досега винаги съм гласувал за БСП и слава богу, не са ми изсъхнали ръцете. И затова (но не само затова) ще го направя пак. България има нужда от социална, а не от гербаджийска политика.