65

Али

преди 7 години

До 84Добре си го измислил само си за "Златния скуинс" на господарите.

64

Анонимен

преди 7 години

До Един от БГСтига с този Сорос,вие комунистите от БСП и компания сте го ползвали не по-малко от евроатлантиците.Май,че вие се оказахте по-големи евроатлантици-пуснахте НАТО в Черно море,а плюете против ЕС,зада се харесате на менторите си в Москва.

63

Анонимен

преди 7 години

До есхачИ защо ни е армия пропита от руски агенти? Украинците като имаха 200 хилядна армия със 100 хиляди руски агенти в нея каква я свършиха? Накрая се наложи 50-хиляди доброволци да спрат руския нашественик и дори да го обърнат в бягство, та се наложи Путин да поставя ултиматуми на Обама, Меркел и Оланд да спрат украинците ако не искат 3-та световна.

62

Анонимен

преди 7 години

Боко никога не е виновен. Тоя човек не е поел отговорност за нито едно от действията си, който всеки нормален българин възприема като ***, а все някой му е виновен. Пилат Понтииски изглежда като светец пред Тиквичката

61

Али

преди 7 години

До 76Добре го казваш.Организирай проведи акцията за залавянето му и го предай в Хага и после ще получиш и виза и медал.

60

Анонимен

преди 7 години

До есхачЗа да ,решим проблемите си,трябва да престанеме да гледат на изток-социалистите и да работим с нашите съюзници от НАТО и ЕС,вместо да залитаме към Русия,което спира нашето развитие.

59

Един от БГ

преди 7 години

Соросоидчетата пак се разпенявиха, въпреки че тук няма и думичка за Русия. Но какво да правят надничарчетата трябва да си оправдават подаянието от чорбаджията им. От статията разбирам че на БГ е отредено мястото на предното (разбирай прифронтово) присъствие. Добре ама с какво? И срещу кого? Откъде е заплахата? Когато бяхме НРБ тмаше с какво - 200 хил. армия, 200 изтребители, хиляди ракети със близък и треден радиус на действие, системи ГРАД, подводници и бойни кораби. А сега само живо месо.

58

есхач

преди 7 години

Дай боже и нашата държава да е толкова "насрана" ама не. Ние не сме "***" , ама нямаме армия ,полиция,здравеопазване, разузнаване,икономика изобщо нямаме нищо освен територия, която бавно и полека пред очите ни се ислямизира и етнически се променя. Това са ни проблемите,а не на изток.

57

Анонимен

преди 7 години

До колега,"споменавате някакви руски престъпления , бихте ли хвърли ли малко светлина по въпроса , или аз съм се събудил в някаква паралелна реалност ????"Ти живееш в паралелната реалност на путинската измишльотина "руски свят". Що се отнася до военните престъпления, заинтересувай се какви ги вършат твоите хора в Сирия и Украйна. Путин и неговата компания вече са заработили по няколко доживотни присъди в Хага.

56

А Н Т И

преди 7 години

Най-опасни са подводниците(до щатските брегове).Само чакат тихо тихо...

55

Анонимен

преди 7 години

До Киро кофражистаКире, спешно се прегледай! Промяната Радев не е започнала, защото мазалото БорисоФФ не е приключило! Пий си хпчетата, а ние ще ти кажем когато започне.

54

фондаментален въпрос

преди 7 години

Какъв е смисъла от нашите военни,политици и служби ,след като про.,,сти,.,тут'ки и предатели си имаме в изобилие при това безплатни?

53

Анонимен

преди 7 години

До мдааааааРусофилки пpoстако, украинците се борят за собствената си родина, а ти се бориш за налудничавите планове на военно престъпника Путин

52

колега,

преди 7 години

До Анонимен 70 споменавате някакви руски престъпления , бихте ли хвърли ли малко светлина по въпроса , или аз съм се събудил в някаква паралелна реалност ????

51

мдаааааа

преди 7 години

от България остана само територията стигнахме дотам , че да се успокояваме с това ,че по-*** от нас са само украинците

50

есхач

преди 7 години

Кузнецов се прибра преди 2 седмици и ще мине основен ремонт,но какво общо има със статията?!? Това си е руски проблем и те си го решават нашите са други и да се занимаваме с тях, а не с чужди

49

Анонимен

преди 7 години

До само да попитам"Някой чувал ли е нещо за посмешището Кузя което безславно си тръгна от Сирия. Никъде не мога да намеря информация, че се е добрал до ***."Най-вероятно е потънал заедно с пияния екипаж, но това е най-строга държавна руска тайна.

48

само да попитам

преди 7 години

Някой чувал ли е нещо за посмешището Кузя което безславно си тръгна от Сирия. Никъде не мога да намеря информация, че се е добрал до ***.

47

Ф.Е. Джержински

преди 7 години

Защо всички бивши сателити на Москва са ни изпреварили значително по всички показатели ?Защото, за разлика от нашите *** и рублофили имат правилно отношение към руския империализъм !

46

Promo

преди 7 години

Борисов, още юли 2016г. ТИ КОЗИРУВА пред НАТО и прие да има кораби,долен лъжец !!!