61

Анонимен

преди 7 години

Понеже знам историята на България и мога да направя елементарни анализи на случващото се с нас когато сме близо до Русия знам че трябва да я държим на дистанция,и то малко по голяма заради предубеденото им отношение към нас като към лична тяхна собственост!И не ми се прави на загрижен за българския интерес защото тои е тояно в това да се държим на дистанция от нея!

60

SS

преди 7 години

До Анонимен 77Е каква е разликата с Косово?

59

52 до 53

преди 7 години

Много сте заблудени тези които сте станали като плазмодий пред ЕС НАТО САЩ. Мен не ме интересува Русия. Интересува ме бъдещето на моята страна. И не виждам нито една от тези сили, да ги интересува ни най малко за нас. Аз не знам ти и такива като тебе, имате ли представа за реалност??Махни розовите очила и се огледай около тебе. Виж си страната и народа на какво е заприличал.

58

Анонимен

преди 7 години

Кой ползва вече въглища?!А не дрънкаите глупости!И да,Русия наистина е подобие на Хитлериска Германия,не може най без церемонно да заграбваш чужди земи по военен път!Дори не говоря за международно право!

57

стар виц:

преди 7 години

Един укроп пита другият:Микола, як москоли наше выво называют?Як? Пиво.Поубивал бы хады.

56

Анонимен

преди 7 години

Че какви и къде са тия санкции,та нали казаха границата им е такава дълга,че ако и всички да застанат по нея все едно ще се разсеят дори и да си подвикват по веригата и като ехо да си предават през един или няколко наведнъж все ще мине нещо,пък и те ще пратят по предварителен запис на желаещи по ред.

55

SS

преди 7 години

До Анонимен 71 Миналата седмица в Днес БГ имаше статия, че в Украйна може да се наложи режим на тока и това ли е в следствие на ръста от 4,7% и изобщо не е добре да се говорят глупост, вредно е за всички.

54

юбералес

преди 7 години

След като взехме Украйна и натикахме руснаците в Донбас, е ред на Беларус.

53

SS

преди 7 години

До 52 до 53Това пък от къде ти хрумна.Те украинците са близо 10 000 15 000 назад и губят от обикновени селяни къде ги слагаш победители.

52

Смяххххххххх

преди 7 години

"...защото всички наши опити да се възстанови мирът бяха неуспешни..."И какви са били тези опити? Явно са били секретни, защото дори западните медии не ги забелязват.

51

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Соросче,само,че най хубавата мръвка от Украйна -Крим и богатия на ресурси Донбас си ги взе руския мечок ,затова и така яростно *** западните ционистки гусита."Само че някак му заседнаха в гърлото на руския мечок Донбас и Крим и сега се чуди как да ги изплюе обратно без да се изложи окончателно пред света.

50

юбералес

преди 7 години

Русия + Украйна = САЩ. Русия - Украйна = Канада. ............Збигнев Бжежински.

49

Анонимен

преди 7 години

До 52 до 53А теб те съветвам да грабаш калашника и да отиваш да защитаваш рускоезичните в Донбас че напоследък голям бой ядат горките.

48

52 до 53

преди 7 години

Времето ще ми даде право, и умните хора. А тебе те съветвам, грабвай едно украинско знаме и бягай пред руското посолство да протестираш.

47

Анонимен

преди 7 години

НЕМА ВЕЧЕ ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!! "Окраината" си е била покрайнините на Руската империя и там и е мястото и сега! фашани нещастни, що народ изпотрепаха! Тия не само Нюрнберг-2, тия ако има и Вселенски трибунал трябва да ги осъди!!! Нещастници, и още си отварят устата! Оооооо, как ще ги заврът в миша дупка тия НОВИ републики ДНР И ЛНР, НИЩО НЯМА ДА ОСТАНЕ ОТ куев, ще остане едно село!

46

цигания

преди 7 години

....украинците първо да си пребират глуп ака от б сп....

45

52 до 53

преди 7 години

Само че казвам истината, а тя много боли нали??

44

Анонимен

преди 7 години

Украйна посрещаха Хитлер с цветя. После Гьоринг каза за тях че са едни варвари, които просто ще служат на Раиха, никаква благодарност нито уважение. Сега ЕС и САЩ ги подведоха с обещания, и в крайна сметка ще ги вземат в ЕС само на сънища. За тяхна жалост руснаците ги направиха хора, и само към тях могат да се присъединят. САЩ виждат в тях, територия за бази. Боли ги онази работа, за свободата им. Толкова ги интересува и за България

43

Някой

преди 7 години

Това е най- голямата лъжа казана някога от посланник сигурно. Гледайте новините по френската нац. телевизия и ще разберете какви ги дрънка тоя "посланник"!

42

Българина

преди 7 години

Този не разбра ли че ленин съсипа русия, както еврейна порошенко ще съсипе украйна, евреите държави не правят, те ги разбиват. За това си нямат, а им я подариха върху чужда територия, но и на това му идва края