15

Анонимен

преди 7 години

ГЕРМАНЦИТЕ ЩЕ ВЗЕМАТ РЕШЕНИЕ ПО ПОВЕЧЕТО ВЪПРОСИ ПРИ ИЗБОРИТЕ ИМ ТАЗИ ГОДИНА!!АКО ОСТАНЕ МЕРКАНТИЛНИЦА ПОЛОЖЕНИЕТО ЩЕ СТАНЕ ОЩЕ ПО ЛОШО ПОЛИТИКАТА КОЯТО Е ВОДИЛА ЩЕ СЕ ЗАДЪЛБОЧИ ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ!АКО МЕРКАНТИЛНИЦА СЕ МАХНЕ ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ПОЛИТИКАТА В ЦЕЛИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ЩОТО ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ КВОТО КАЖЕ ГЕРМАНИЯ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА И ДРУГИТЕ ГЛАСУВАТ ТАКА!!!ЯВНО ТАЯ ГЕРМАНИЯ Е С МНОГО ГОЛЕМА ТЕЖЕСТ В ЕС И ДАНО Я МАХНАТ БАБАТА ИНАЧЕ ЛОШО ЗА ВСИЧКИ В ЕС!

14

Анонимен

преди 7 години

ТОВА СА ОСОБЕНОСТИ НА ТЯХНАТА КУЛТУРА!!!!!!!ГРЕШНО Е БИЛО, ЧЕ ПОЛИЦИЯТА СЕ Е НАМЕСИЛА!

13

ПАК

преди 7 години

Тези *бежанци* имат Мислене което е далече от нашето . Не казвам че са далече от човеците , но тук е мястото да си представим как се палят Войни - в Сирия конфликта стана от един Ресторант . Представете си че в Харманли има автоматично оръжие и ромите се доберат до него . Убиват Полицаите , убиват Войниците . САЩ започват да пращат снаряди и ракети , докато Сирийското Народно Събрание се кара .Демек - ромите и Депутатите са повече от хората .

12

бивш полицай

преди 7 години

Този гл.сек на МВР Г.Костов все още ли не са му намазали скитеили чакат в следващото правителство да се изяви като заслужил търтовец.

11

Пешо

преди 7 години

Оставете ги нека се бият и им гледайте сеира!

10

карина

преди 7 години

Вън от България и останалите 20 процента!!! Какво трябва да стане, за да разберем истината за т.н. мигранти ?

9

Тато из Правец

преди 7 години

Глад ! Оставете ги да гладуват и ще мирнат....

8

Schutzstaffel

преди 7 години

Срещу тия се действа така:1. Сълзотворен газ.2. Нахлуване на спецчастите и закопчаване на всички със белезници.Полицаите във България са със вързани ръце.

7

Грую

преди 7 години

По повод караниците заради бежанците...Навсякъде и всеки пише и говори как Сърбия имала опит с бежанци заради войните.Има да, но сега има проблем с бежанците който се крие умишлено.През войните в бивша Югославия Сърбия прие бежанци ХРИСТИЯНИ.Сега има огромен проблем заради тези и почти всеки ден в Београд има безредици свързани с мЪнгалитИ

6

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

С първия самолет - подарък за баба Меркел !

5

НАС

преди 7 години

ТЕЗИ ХОРА НЕ СА ЗА ТУК !ТЕ СА ЗА ГЕРМАНИЯ ! ДА СИ ГИ ВЗЕМАТ !!!!!

4

смЕх

преди 7 години

От прочетеното да се разбирали ,че сега там са останали само "умерени лекари и инженери"???

3

Истината

преди 7 години

Просто идеологията им е сбъркана и затова такъв им е манталитета. Вижте какъв е човек, на който се опитват да подражават и ще разберете защо са такива.https://youtube/watch?v=95OCsdCJw-c

2

Анонимен

преди 7 години

Ще казва какво иска до изборите в Германия. И колкото повече ги иска, толкова по-сигурно ще изчезне от политическия хоризонт!

1

Анонимен

преди 7 години

Тези хора не могат да не се бият и да не се ръгат с ножове, такъв им е манталитета. И ако няма наблизо християни, на които да налитат, започват да се бият помежду си.