10

Анонимен

преди 7 години

Другарю калинке Лазаров, това, че вие сте некомпететентен и некадърен не е оправдание, за да не носите вина, когато стане издънка.Това, че уж липсвали пари, не е оправдание да си свършите работата - да затворите тунела и да отбиете движението.Ама явно и за това не ви бива. Ама 5 години може да се биете в гърдите колко сте велики, а?

9

смЕх

преди 7 години

За какви мостове и пътища иде реч то държавата я няма вече и можещи хора не останаха,а тоя още се упражнява в приказки. На тая умряла територия единствено мераклиите (все едни и същи между другото) за дупетатското кюфте нямат край.

8

Ганимедов

преди 7 години

Уволниха шефа на АПИ добре, обаче КОЙ постави подписа си че тунела може да се ползва? Трябва да почнат да вкарват в затвора инспектори, технически ръководители и тем подобни, иначе нещата няма да се оправят. Трябва бай тарикат докопал се до сладката служба да знае че слагайки подписа си , с единия крак е в затвора.

7

Анонимен

преди 7 години

Защо не ги затварят като са опасни?

6

Галин

преди 7 години

Тиквун и неговите приятели нали изтеглиха 8 милиарда заем...къде отидоха? Нито образование има, нито армия има, освен за най-неподходящото нещо мръсните БЕЖАНЦИ...а и парите за винетките къде отиват? Какво се поддържа с тях или само пътната настилка да е боядисана, че е най-евтино...? Пародия на държава сме!

5

До 1

преди 7 години

То пък един технически преглед, няма що.

4

БАБА КУНА

преди 7 години

И КАКВА ИЗЛЕЗЕ ТЯ - ХВАЛБИТЕ НА НАШ БОКО ЗА ПЕРФЕКТНИТЕ МАГИСТРАЛИ, ТУНЕЛИ И МОСТОВЕ СЕ ОКАЗАХА ЕДИН НАДУТ ГЕРБАДЖИЙСКИ БАЛОН, КОЙТО СЕ СПУКА ТОТАЛНО.

3

Никола

преди 7 години

Имало е и има пари. Но се краде поголовно! Спрете се, стига вече!

2

Анонимен

преди 7 години

Спрете да крадете и ще има пари!!!

1

Анонимен

преди 7 години

Абе затворник смотан, какво обясняваш как средствата не стигали, когато отида с колата на технически, някой пита ли ме дали ми стигат парите, за да я поддържам. Никой не ме пита, аз съм ДЛЪЖЕН да го правя, а ако не мога, няма кола. Като не си можел да го поддържаш, го затваряш, а не убиваш хора! Аман от лапачи!