141

За качеството на

преди 7 години

внесените стоки отговарят точно определени наши институции.Много неща се внасят вследствие на сключени договори,които някой е подписвал от наша страна.Така че, първо да извадим на светло онези от нас,които с подписите си или пък със своето бездействие, са осигурили безпрепятствен достъп на *** до рафтовете на българските магазини.Чак след това да търсим отговорност от чуждестранния производител и търговец,който гледа да сключи изгодна сделка. И като има балъци, защо да не се възползва?

140

Анонимен

преди 7 години

а пешо ми се подиграва - и кафето си купуваш от Гърция, вика, от същата верига и същата марка, като у нас!? а бе, на мен ако ми е по близо и верото и тоалетната хартия ще си купувам от комшийте, да не си цапам пръстите с нашта трипластова и мека!

139

Анонимен

преди 7 години

руснак = мързелив арабин + сняг

138

Анонимен

преди 7 години

Червените другари от Позитано, в комбина със Зилените (които са пак червени, маскирани като зИлени), не спират да тровят пространството с fake news. Първо ревнаха за СЕТА и как щели да ни наводнят с канадско ГМО месо, с което тровели "тъпите" канадци, ами сега ни тровят и от ЕС. Абе въобще по соцЕализъмът ни хранеха най- добре! Па и най - важното е държавата или некой друг да ни храни, друго не щеме!

137

Анонимен

преди 7 години

До Един от Северозапада Ами че вие сте си такива, как очакваш да те третират след като в *** никой не защитава клиентите.

136

Анонимен

преди 7 години

при нас праха за пране бил лош за пране ОК а в русия за такова нещо и Д ...о на Путин ще дадат нали става за пиене боряшника D

135

Brauny

преди 7 години

MmmmAma Torta "Fiki" e nai-hubavata torta na sveta...mmm

134

Анонимен

преди 7 години

Като не могат да се изхранят ще ги хранят,то това си е отдавна откак са се появили амореите,които търсели паша и кои да нахранят заради търговски вид.

133

Анонимен

преди 7 години

А добрутро фройлайн Петрашева!!!

132

?

преди 7 години

Представям си какво става при кафето и чистото масло....Непременно лабораториите да изследват "Дойче Маркенбутер" ( или френски) от нашите вериги и същото, ЗАКУПЕНО в Германия, (Франция) или кафета от известни марки.Какви "национални специфики"?( искат да кажат, че ПО' ни харесва да е забъркано с палмово масло "д.маркенбутер", а скъпа марка кафе ( в промоция) с леблебия и под.????

131

Един от Северозапада

преди 7 години

Добро утро! Открихте топлата вода! Опитвали ли сте прах за пране, западна марка, купен в нашите вериги, и купен от Германия, например? Цена-същата, но ОГРОМНА разлика в действието му.Месо от голяма верига, с произход някъде от запада? Мой гост, италианец, само го опита, и дискретно избута порцията на страни.а купували ли сте някакватехника, от тези вериги, и рекрламирали ли сте я? Касиерката гузно я прибира, и пита тихо-да я заменим ли или да върнем парите?Имат ни за аборигени.

130

Анонимен

преди 7 години

До От попа сам казваш 4е бомбоните са я на Порошенко я на Лукашенко на етикетите не пише Путлерленд - русия и нигерия са едно типни икономикин --реколтата от нефт--

129

Анонимен

преди 7 години

До Факти 176TI SI EKSPERT PO TEZI VAPROSI, OT DALE4E TI LI4I.....AMA TEMATA KOIATO SE OBSAJDA E DRUGA ! ZA KA4ESTVOTO NA HRANATA,PONIMAE6 ?

128

Факти

преди 7 години

исил гърми най новите руски танкове т 90 също толкова успешно колкото 40 годишните немски втора ръка с които действат турците а за 40 годишните руски т 72 и т 62 да не говорим по 10 -15 на ден -- какво по голямо доказателство 4е руското оръжие е калпаво

127

abc

преди 7 години

"...тъй като мултинационалните компании са свободни да адаптират продукция за различните пазари..."Да се чете: "Продаваме адаптираните продукти на цената на автентичните продукти."При такива случаи действието е само едно - бойкот на съответната марка/производител. За съжаление нашето общество все още не е толкова единно.

126

от вова жопин

преди 7 години

До От попа Явно бомбони от нефт не стават а русия друго и не произвежда --Така е с банановите икономики

125

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен руското оръжие е най калпавото в света Всяка война го доказва

124

Mu Nhen Oshav

преди 7 години

O, kade e radostta na bg narod? Ai Habibi, dobre li si?

123

Анонимен

преди 7 години

E.C. VI HRANI S OTROVATA SI, AMA ZA IZTO4NA EVROPA I TOVA E MNOGO SPORED TEZI DEMAGOZI...

122

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 162 то и за това Мюрза е най 4есто срещаното име на новородените в Москва за 2016 г